Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Adriloom

Aerotank Mega (kloon)

Recommended Posts

http://www.fasttech.com/products/0/10008248/1741202-aerotank-mega-style-clearomizer

Minu tähelepanekud siis konkreetselt selle ca. 10 eurise klooni kohta.

Olen seda siin mõned nädalad aktiivselt kasutanud ja jagaks omi mõtteid.

Kvaliteet – ausalt öeldes pole millegi üle nuriseda , head materjalid , korralikult viimistletud ,  keermed ja õhuvoolu reguleerimine sujuvad.  Ei näe mingit pointi osta ca. 3x kallimalt originaali.

Kasutamine – täitmine ja coili vahetamine on lihtne , üks vähestest miinutest – ei saa teda päris täis ja mahla koguse jälgimine viimases kolmandikus on keeruline  - sellega harjub ja minu jaoks täna see pole enam probleem.  Lekkimist ei ole täheldanud – kuigi päris tühjaks pole teda lasknud , täidan enamasti siis , kui mahl silmapiirilt kadunud , ehk ca 1-1,5ml veel sees.

Colid – kaasas olev coil on saast , aga FT-s on olemas ka paremat kraami. Ise olen kasutanud 1,0 ohm-ist Dual Coili.  http://www.fasttech.com/products/3007/10009412/1770001

See on coilide kõrgem klass  – auru ja maitset tuleb juba sarnaselt Kayfuniga – igal juhul parim standard coil mida olen kasutanud. Samas ta kestab – olen ca. 100ml ühe coliga läbi aurutanud ja pole veel väsimuse märke ( võibolla lihtsalt joppas hea eksemplariga , eks seda näitab tulevik ).

Mina kasutan teda Hana klooniga – 20w juures annab parima tulemuse  - üks vähesetes standard clerodest , mis kannatab kõrget watti .

Kokkuvõtteks julgen soovitada , hetkel saab rohkem töötunde kui RBA-d , kuna annab võrreldava tulemuse vähema vaevaga :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma tellisin FT-st 1.8 oomise dual coili 5 packi http://www.fasttech.com/product/1727000 , et kasutada neid sellesama Aerotank Mega klooni sees.
Sain kätte, proovisin ja pettusin - ei ole nii hea kui ootasin ja eeldasin. Keerasin siis Megale sisse Protank 2 single coili vatiga wickitud - ja tulemus on palju parem, sama mis PT2-ga. Nii et minu jaoks siis Aerotank Mega ainsad eelised võrreldes Protank 2-ga on suurem mahutavus ja airflow control.
Samas ei saa välistada et mulle sattus kehv eksemplar ei tea. Proovisin clearoga kaasas olnud dual coili ja 5 pakist võetut, minu arust olulist vahet ei olnud, mõlemad olid single coilist kehvemad. Kummaline :?:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...