Jump to content
E-sigareti foorum
Ykssarvik

suur mure e-sigareti ja automiseerija valimisel

Recommended Posts

Tere!

Ma ei suuda selles infoülekülluses ja suures toodete rägastikus/pakkumistes orienteeruda ja seega pöördun oma abipalvega siia. 

Siiani kasutuses iStick Pico akude vahetuse võimalusega ja ka iStick 3oW kompaktsuse poolest. Mõlemad hakkavad nüüd otsi andma, sest vatti on kõvasti saanud.  Olen suust kopsu tõmbaja ca  10W.

Siiani kõige parem automiseerija on olnud minu jaoks Nicorexi Spiro - suurus + lekkekindlus

Olen pettunud aspire nautilus 2 aurustis - lekib palju, e-go Aiot proovisin ka, hea taskusse märkamatult oista kui vaja... see oli vst juba kohe hukule määratud ja kõik kõttekehad põlesid kohe läbi jne jne

Ilge kammaijaa on Aspire Nautilus 2, mis ajab õhuaukudest vedelikku välja. Lisaks oli cubis pro mini - ei olnud võimalik kasutada - lekkis ja kõrbes kohe.

 

Palun soovitusi kompaktse kvaliteetse komplekti komplekteerimiseks- olulised lekkekindlus - aku  ja vastupidavus ja hinna/kvalittedi suhe. Suust kopsu ca 20PG/80 VG, 10 W kasutan.

 

Tänud!!!

V.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaalutle - ehk oleks aeg teha järgmine samm, vaadata RBA poole ja hakata ise coili keerama.

Sellisel juhul võiksin soovitada Augvape Merlin MTL RTA-d (https://easysmoke.eu/et/rtardta/augvape-merlin-mtl-rta.html ). Merlin on olemas ka minivariandis (https://easysmoke.eu/et/rtardta/augvape-merlin-mini-rta-tank.html).

Kui pilgud raja taha suunata, siis lisanduksid aurustajate valikusse kindlasti veel Innokini Ares MTL RTA ja Digiflavori Siren 2. Kõik kolm nimetatud aurustajat on endal kasutuses. Coilimine kõigil ülilihtne, ükski ei leki.

Modi soovituseks oleks Joyetech eVic Primo Mini (https://www.nicorex.eu/joyetech-evic-primo-mini-80w-e-sigareti-aku) . Võiks olla ka Primo SE, aga seda meie poodidest silma ei jäänud.

Vaatasin otsa ainult Eesti poodidele. Lingid on antud esimeste ettejuhtunud poodide omad, kes minu poolt nimetatud isendeid müüvad. Ostu koha otsuse tegemiseks tasuks kindlasti veel ringi vaadata ehk pakub keegi leebemaid hindu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kindlasti hiline postitus, aga soovitan Aspire Breeze 2 kui suust kopsu tõmbaja olete ja ei taha massiivsete pilvedega häirida ümbritsevaid. Sellel on minu meelest parim hinna ja kvaliteedi suhe, kui just eestist 40 euro eest ei osta.. tal on suur paak (3ml) ja kauakestev aku(1000mAh), mis pole terve päeva jooksul mul kordagi tühjaks saanud. Lekkimise risk sõltub kõvasti kasutajast ja kuidas sa neid küttekehi kinni keerad paaki, isiklikult pole 3 kuud lekkinud. Väga okei on ka nikotiinisoolasid seal kasutada ja selleks on ka eraldi coil kaasas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...