Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
old

E-vedelikud, maitsed ja nendes leiduvad acetyl propionyl - diatcetyl - diatsetüül - Acetoin

Recommended Posts

Enne kui jalga saadad puhakama süvene natuke - muidu samasse auku kui peavoolu meedia lahmimine.

Enamuses vedelikes ei olegi probleemi.

Kogu jama on tekkinud aga valetamisest ja sellest, et osades (vähestes) vedelikes on kogus palju, palju suurem kui üleval toodud graafikul mis kehtib nende vedelike kohta kus põhimaitset ei tekita diatsetüül.

 

Numbritest siis....

MA viidatud graafikul on kogus: was 56ug/day.

 

FP ise oma mahladest leidis:

Five Pawns actually has two sets of results available: one using GC-MS and another using GC-FID(for most chemicals). Comparing these suggests that discrepancies can exist: Bowden’s Mate gave a result of 627.7 μg/ml when tested using GC-FID, but 910 μg/ml using GC-MS. 

 

Analoogis nõka alla: 6000 μg/ml

 

Ehk siis FP probleemi tekitanud mahlades on kogus palju suurem - ja selleks puudub vajadus ja selle pärast Dr.F ka eraldi tootjaid kellel probleeme teavitas.

 

JAH SEE ON MINU ARUSAAMISE järgi ikkagi märksa VÄIKSEM kui analoogis aga kogu kisa ja jama ongi tekkinud sellest, et FP väitis, et nende vedelikes midagi eriliselt rohkem ei ole kuigi nad olid ise teadlikud sellest, et nende osad vedelikud sisaldavad kordades rohkem diatsetüüli.

 

http://ecigarettereviewed.com/Diacetyl-acetyl-propionyl-five-pawns

 

NB! Kuna ma väga keemik pole siis mingit 100% vettpidavust ülal olevale infole ma ei julge anda. See on minu arusaam numbritest mis on selle probleemi jälgimisel minule kohale jõudnud. Oht on, see on väiksem kui analoogis aga seda saab vältida ja kasutajatele ei pea valetama.

Sa ajad nüüd mitu keemilist ainet omavahel segamini :) 2,3 Butanedione on Diacetyl, aga kogused 627.7 μg/ml ning 910 μg/ml on toodud testis teise aine kohta, mis on 2,3-Pentanedione (Acetylpropinyl), kas see "analoogis nõka alla 6000 μg/ml" on ikka sama aine kohta?

 

Aga jah, selles blogipostituses väidetakse, et FP enda tehtud testid valed ja tegelikult on kogused nendes vedelikes ikka hulka suuremad (Vaporshark jt on neid mahlasid samuti testinud).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Njah nagu ma postisuse lõpus kirjutasin ei ole keemia mu tugevaim külg :| ... seega võin sassi midagi vabalt ajada.

Aga põhi poindis ma vast olen ikka õieti aru saanud .... ehk siis osades vedelikes on/oli diatsetüüli märksa rohkem ja üks tootja teadlikult valetas ning sealt ka kogu see kohtujama sai alata. Maitsvaauru toodud graafik näitab neid vedelikke kus diatsetüüli kogus on olematu. Ehk siis sellise tulemuse peab saama kõikide vedelike testimisel. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

See teema tõuseb nüüd tõenäoliselt veel rohkem tähelepanu alla... ehk siis vastased hakkavad ka infot üles korjama.

Õnneks on enamike tootjate poolt probleem lahenduse leidnud aga piisab kui leitakse jälle paar mahla tootjat kes asju pole korda teinud ja saab kisada, et kõik on ikka jube mürgine.
 

Mind teeb tigedaks see, et tootjatele oli see asi teada üle 1a tagasi aga asju kohe korda ei tehtud kuigi on teada kui õrn see tervise teema on. 

 

Sellest ka minu poolne eelnev palve nii kasutajatele kui poodidele .... küsige veenduge, et on korras asjad ja kui see tehtud siis tehke seda uuesti :D

 

At this point, any reputable liquid supplier should have had their liquids tested and be willing to share the AP/DI results with you. If they can’t produce the results, find yourself another vendor who can.

 

http://www.tasteyourjuice.com/wordpress/2015/12/09/9812/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Väga hästi öeldud, "Ise olime need, kes selle kaka ventilaatorisse viskasime. Enneaegselt."

 

 

 

Osaliselt jah oleks võinud ka kasutajad ja muud tegelased kellele see hiiglama ohtlik tundub natuke vaiksemalt võtta - samas tähelepanu hakati asjale jutima ca 6kuud peale seda kui siseringi info oli edasi antud. Seega oli aega küll ja veel asjad korda sättida.

Seega kogu süü sellel asjal lasub minu arvates 100% mahla tootjate peal. Üle 1a tagasi hoiatati Dr. F. ja Dmitrise poolt privaatselt ja personaalselt.

 

1-2 kuuga oleks saanud asjad korda teha... aga tundub, et osadel oli papp tähtsam või lihtsalt poogen ... ja nüüd on üks kuradi kont veel mida vastu võitlejad saavad närida.

See ka põhjus miks mina asjale tähelepanu juhtisin, et meie poed oleks 110% kindlad, et nad teavad mida nad müüvad.

 

Nüüd pole enam midagi teha nüüd tuleb seda s**** helpida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kuulasin eile enne magama jäämist paar tundi igast USA advocasy jms teemasid.
Diatsetüüli kohta vist kipub sinna poole kiskuma, et soovitakse seda infot vedeliku pudeli peal näha (kick) .

 

Ehk siis võib olla potentsiaalselt on kahjulik ja tarbijal peab olema võimalus selle järgi otsutada kas ta arvab, et see on talle ohtlik või mitte.

Kuna dr.F ka väidab, et seda ei ole vaja vedelikes (ei kaitse seda teemat väga tugevalt) ja selle ümber tõenäoliselt pikalt veel suht suur kära käib siis see võib suure tõenäosusega reaaluseks osutuda mingi hetk - kas ka regulatsioonide tasemel krt seda teab.

Mis ühikutes ja kuidas krt seda nii annab kirja panna, et kasutaja aru saab ... see jääb mulle hetkel mõistatuseks.

 

Teine variant on, et suudetakse ära tõestada, et aurus leiduva diatsetüüli ja popcorn lungi vahel seos puudub. Sest hetkel see on ju pulbri põhjal järeldatud.

Hetkel need tootjad kes julgevad/saavad kirjutada pudeli peale, et diatsetüüli ei ole... nendel võib väike eelis tekkida (juhul kui päriselt ka pole).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...