Jump to content
E-sigareti foorum

evelinp

Tavakasutaja
  • Postitusi

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling

Converted

  • Varustus
    eVic; Aspire Nautilus; Innokin Cool Fire I + iClear 30B
  1. Kas neid adaptereid ka juba kuskilt saada on? Kas see on eVici puhul normaalne nähtus, et näitab oome igal sisse lülitamisel erinevalt, mitte kunagi nii palju, kui coil kirjade järgi on? Nt. 1.8oomine coil pole kunagi alla 2-e, enamasti 2.1. Proovitud erinevaid clearosid, erinevaid uusi coile ja ka teise eVici otsas.
  2. vaatasin, et PT3-le on erinevad coilid olemas- lühikesed ja pikad. on keegi mõlemaid proovinud või teab öelda, kuidas praktilisest küljest erinevad? Hetkel olen ise PT3-s kergelt pettunud. Erinevalt PT1-ga, tuleb raskemini läbi (mõlemil pika toruga 1.8 oomised coilid). Teine probleem, et luriseb. PT1 kippus ka lurisema ja lekkima, aga airflow control kaanega see kadus, PT3-l see ei aidanud. Teine jama, mis häirib- eVic näitab täiesti lampi oome enamus ajast. coilid kõik 1.8 ja enamus ajast näitab evic 2.1 või 2.2, vahest harva ka 1.9 või 2.0, aga mitte kunagi 1.8. proovinud erinevadi uusi ja ksutusel olnud protangi coile clearos, aga ikka kõigub. kui eelolev välja arvata, siis PT3 näeb väga äge välja. saaks aint lurisemisest ja lekkimisest lahti, võiks PT1 loorberitele puhkama saaata
  3. mnjaaa.. Olen juba piekmat aega ainult Liqua tubaka põhiseid tõmmanud. Lemmikuteks Cuban Cigar ja Traditional Tobacco, mehe lemmik French Pipe (mis mulel hakkab täiesti vastu). Turkish läks ära viskamisele, kuna sellel oli mingi veider türgi maiustustele omane maitse, mis ajas seest keerama. Tõmmanud aegade algusest peale kõike Protangiga ja ainus jama, mis nende vedelikega täheldanud olen, on et pikemalt veipides või kuumaks minemisel, muutuvad maitsed läilaks. Olen proovinud ka igast erinevaid magusaid, aga neid kannatab max paagi täis tõmmata, sisi juba hakkavad vastu oma läilasusega. Tiramisu oli ka VÄGA hea (ulmeehe tiramisu maitse), aga kippus lekkima ja coile sööma liiga kiiresti. Seni, kuni pole proovinud kloonide segajate mahlu jms, julgen öelda, et Liqua tubaka põhised on mulle kõige enam sobivamad. Inawera omasid olen ka proovinud- mõned olid täiesti maitsetud ja teised liiga magusad. Mingi kolmanda tootja omad jällegi tekitasid allergilisi sümptomeid.
  4. Terv! Kas keegi oskab/teab kommenteerida piipu: http://www.epiip.ee/e-piip/79-e-piip.html ? või oskab keegi juhtida kuskile, kus müüakse väärt piipe. oleks vaja leida ühele härrale aus e-piip.. kuidas lekkivusega lood? kleero üldine võimekus? jne? Kas see konkreetne isend on 510 keermega? kas siis saaks pm-lt suvalise 510 keermega korraliku kleero otsa panna, mis vahetatava huulikuga ja otsa panna piibule omase huuliku?
×
×
  • Create New...