Jump to content
E-sigareti foorum

Suwi

Tavakasutaja
  • Postitusi

    21
  • Liitus

  • Tagasiside

    0%

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  • Asukoht:
    Tallinn, Mustamäe

Converted

  • Varustus
    eVic
  1. Aga, kui eVic pea lendab, kust uue soodsalt saab? Spezz ja Peleon ei paku praegu? No küsimus selle tagamõttega, et kompunnida algselt kokku koos lühikese kerega, kust pea osta?
  2. No tore teada, panen varsti tellimuse teele, tuleb siis mis tuleb, ära hakkavad juba tüütama need peened pikad pulgad
  3. On see uuem kruviga versioon toekam, et seda rohkem tahta, või väga vahet pole?
  4. Ah soo, et tellides siis loterii.
  5. Oskab keegi öelda, kas see peleon.pl lehel olev eVic on juba uuem kruviga korpus või?
  6. Kas enne clearo täitmist peaks pudelit ka loksutama, et koostisained ilusti seguneksid (kuskilt videost nägin, et enne raputati kõvasti)? Ei tea kas kokkusattumus, aga kasutusel just viimased tilgad pudelipõhjas? Ise ei ole neid raputanud. -- 17 Okt 2013 22:49 -- Ma vabandan, kui olen küsimustega vales teemas
  7. No suht värsked. Olen proovinud pesta, vahetanud uute vastu, ikka sama jama. Watid, voldid alla kruvind, siis kuidagi kannatab tõmmata. -- 17 Okt 2013 22:29 -- Samas õhtul kodus toas paffides on kõik nagu korras, ainult viimaste jahedamate ilmadega õues selline jama.
  8. Täpselt. Mul koguaeg 5 erinevat clearot kasutusel erinevate vedelikega. Kui üks ära tüütab, võtad järgmise ja jälle vaheldus
  9. Kasutusel Evod-2tk, V-TOX (peaaegu sama nagu Evod), iclear16-sellega kärssab kõige vähem.
  10. Tavalisel on läinud ikka 3-4ml 12mg päevas, kuid ilmade jahenedes on hakkanud kärsakat kuidagi tihti tulema ja tõmmatav kogus poole väiksem. Lihtsal, kui see p...maitse suhu tuleb, siis ei taha juppaega suitsu näha. Ma ei tea, kas see on oleneb vedeliku koostisest, või kuidas teistel selle kärsakaga lood on?
  11. Ja, nagu Spezz soovitas, siis tõesti see Vision VT Ego pulga otsas üks parimaid. Samas eks see ole ka paljuski maitse asi, mulle sobib Evod rohkem. Aga iclear16 nagu teisest mastist, seda peab proovima!
  12. Kasutusel ka iTaste VV ja olen samuti rahul, kuigi akumahtuvus võiks olla natuke suurem. Minu tõmbamise juures tervet päeva vastu ei pea, võrreldes näiteks Spinner 1300mah, mis kestab ca 1,5 päeva. Mõõtmetelt hea pisike tasku pista....kui tühjenedes teist akut pole võtta, saab ka laadimise ajal kasutada.
×
×
  • Create New...