Jump to content
E-sigareti foorum

Zirkel

Foorumi toetaja
  • Postitusi

    167
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About Zirkel

  • Kasutaja rank
    Foorumi toetaja
  • Sünnipäev 19.11.1982

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Kuressaare
  1. Mul siis andis vist otsad, koguaeg on atomizer short teade ees. Kruvides sama tangi teise mod-i külge, kõik ok. Proovisin ka teise tangiga, ikka sama teema. Keermed kuivad ja puhtad nii tangil kui Cuboid-il. Lugesin kuskilt, et see suht tavaline probleem, ei tea, igatahes aeg miskit uut ligi võtta. Kokkuvõttes päris hea mod oli, aga liiga vähe kestis, et uuesti sama osta.
  2. Poe omanikud võiksid nii palju ehk ka infot jätta, et kas on parkimis võimalus ka poe juures? Plaanis neljap. päälinna külastada ja tahaks mõnda füüsilist poodi külastada. Baaside varu vajaks tulevikuks täiendust.
  3. Zirkel

    Fiber Freaks wick

    Jah, ei tea, ei kasuta dripperit. RTA/RBA minu jaoks sama.
  4. Ma ei tea, kas õige teema küsimiseks, aga küsin siiski. Äkki keegi oskaks lollile seletada, kuidas tc töötab kanthal ümber ss claptonil, kui teada olevalt kanthal ja tc ei toimi? Ometigi on ju kanthal pealmine ja postide vahele kinni keeratud. Lihtsalt huvitab, sest endal praegu selline coil ja töötab nagu kellavärk.
  5. Zirkel

    Fiber Freaks wick

    Hetkel Tfv4-s 0,16 ss clapton ja siis pealkirjas olev wick. Esimene õhtu oli ikka mingi imelik maitse juures, järgmine hommik juba maitse selge. Ega mingit suurt vahet maitses ja aurus jaapani vatiga ei näe. Hinnas aga vahe sees ja milleks osta kallimat, kui saab odavamalt sama...
  6. G2 tundub täitsa ok jurakas olevat, võtab ligi tulevikus. Minu jaoks mugavamat täitmist enam olla ei saa Sellepärast hekel Tfv4 saab ikka rohkem kasutust, kui Griffin mul siin.
  7. Nii, 5500 aurupilve hiljem kirjutaks siiagi veits. Cuboid on olnud veatu. Algul jamasin vähe ss tc-ga, kuid kui coilid tänu netis tuhlamisele lõpuks vahedega tegin ja dryburninud ei ole üldse, siis hakkas tc paugupealt tööle. Seda takistuse kõrgemaks lukustamist pole mõistnud teha ja pole vaja läinudki, tc on olnud veatu. Akud kestavad minu kasutuse juures 1.5 päeva, mis samuti ok. Tfv4 (äkki keegi oskab öelda, kas sellest paagist ka siin foorumis eraldi teema on? - mitte ei leia noh) miniga on kooslus olnud väga hea. Varsti saab Griffini otsa sättida, huvitab, kas muutub paremaks või ei Aga see pole see teema. Hüva õhtut.
  8. Aa ok... ma ikka päris loll sellel teemal veel. Et siis selles ss reziimis on juba eelnevalt see tcr nr. ära seadistatud ja kui tahad ikka oma rida ajada, siis selleks M reziim. Selge. Ja tänud ka muu kasuliku info eest!
  9. Sai ka siis peale poolt aastat Kanger Suboxi kasutamist sellest isu täis ja otsustasin miskit uut vaadata. Ega pikka otsimist polnud. Ei viitsi pikka juttu kirjutada, igatahes nüüd Cuboid käes ja hetkel Kayfun v4 otsas. Täna õhtul saabub Tfv4 mini, eks siis saab tõsisemalt testida. Paari sõnaga siis Cuboidist kah... õige ost. Kuna täna peaks ka SS 316L traat saabuma, siis küsiks teadjamatelt, kuidas see TCR mul siin tuleb seadistada? Tähendab, tean kuidas muuta, aga kas number siis peab peale seadistamist välja nägema nii: 0092? Ja kas olen õigesti aru saanud, et kui valin nt. M3 sätteks 0092, siis TCR valikust valin aktiivseks M3-e ja siis hakkan mod-i kasutama SS 316L mode´is? Siiamaani sellest TC-st eemale hoidnud, sest nikkel ja titaanium ei ole eriti sümpatiseerinud. Nüüd, kui SS-iga selline võimalus, tahaks proovida. Peaeesmärgiks on mitte saada enam dry hitte. Eks näeb, kas õnnestub. Muhedat päeva kõigile veipijatele!
  10. Uuriks, et kas keegi enda mod-is selliseid ka kasutab? Kas 0.5 takistuse ja kuskil 25-30 W juures võiks hommikust õhtuni välja vedada? Päevas läheb ca. 5-7 ml.25PG/75VG. Kuna AW IMR kasutaja (pooldaja) olnud pea algusest peale, siis loodan, et need sama ok, kui mu vanad 10 A mudelid. Plaanis siis kasutama hakata Subox miniga. Akud siis siin: http://www.puff.fi/akku-imr-18650-2200-37v-2200mah-20a-p-900.html
  11. Just täna tellisin omale töökaaslasega selle Puff.fi-st. Tuleb neljapäeval laeva ja toob mulle kätte ära, Istick 50W suutsin hommikul kraanikaussi jooksva vee alla kukutada Tegelt oli see subox nagunii juba plaanis teiseks tellida, aga lihtsalt eestis olles ei jõudnud. Asjast ka... siiani ainus miinus, mis olen kuulnud on see, et center pin ei ole vedruga. Et siis võibolla mingisuguste clearodega võib kontakti saamine raskendatud olla, kuid siiani pole veel kedagi kaebamas kuskil näinud. Subtank mini on nüüd mul olnud kasutuses 5 nädalat ja ainult korra sain selle dry hitte tegema järjest, kui 90VG/10PG mahla omale segasin. Praegu 75/25 ja täielik nauding (või noh, eile õhtul veel oli, täna enam pole krt, kobakäpp rsk) Lurisemisohtu küll pole. Reedel saan oma komplekti kätte, kui sa veel ostnud pole, siis võin sulle muljeid pajatada, kui huvitab.
  12. Need skysmoke ja nicorex on ikka päris head ajupesu tegijad, inimesele antakse siin lausa lingid, kust saada midagi korralikumat, aga ikka läheb skysmoke'i ja ostab omale 60€ maksva ma ei tea mille.
×
×
  • Create New...