Jump to content
E-sigareti foorum

villu

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About villu

  • Sünnipäev 04.03.1993

Kontaktinfo

  • Website URL
    http://www.facebook.com/vilmar.kaal

Kasutajast

  • Asukoht:
    Tallinn/Saaremaa

Converted

  • Varustus
    Vision Spinner + VT; Unitank
  1. Vision VT'ga olen olnud siiani väga rahul - korra oli probleem, et lekkis aga veaks oli praak clearo - ära vahetada ja kütab jälle nagu vanajumal. Hiljuti veel võtsin Spezzi sahtlist Kangertechi Unitanki ja sellega olen ka siiani väga rahul.
  2. Tulin puhkuseks saaremaale, poolteist tundi kodus lebosklemist ning juba aetakse baari.
  3. võtsin eile õhtul süsteemid lahti, uurisin-puurisin, ühtegi puuduolevat tihendit ei sattunud küll silma. Panin kõik tagasi, vedelikud sisse, täna lurises nii mis kole. Nüüd andsin alla ja võtsin uue coili, enam ei tundu küll, et kusagilt midagi lekiks. Ju on korras.
  4. on suur võimalus, et kusagilt sealt paneks mõni tihend vahetuse käigus nii kergelt ja märkamatult jooksu?
  5. Vahetasin siis mõnda aega tagasi ära Vision VT'l coili. Mõned päevad töötas normaalselt aga nüüd on hakanud täiega vedelikku läbi laskma. Luriseb nii, et tõmmata normaalselt ei saa ja läbi puhudes kuhugi paberi peale tundub, nagu võikski jääda paaki tühjaks puhuma. Coil ise on normaalselt kinni keeratud nii et ma ei tea, milles teema. Lihtsalt vaja uuesti välja vahetada või saab kuidagi teistmoodi asja ära lahendatud?
  6. Nädal aega Liqua apple'iga tossanud, täitsa mõnus aga ma ei tea kas on asi minus või natuke hakkaks nagu see hapukus keelele...
  7. pakki pole 3 nädalat ostnud, vahel on õllese peaga paar tubakapulka kätte sattunud ja kodus on mõnede "lõtvame momentide" jaoks paar Al Capone'i ka alles jäänud veel.
  8. Kunagi sai tehtud mingi tont-teab-mis-firma Marbolo vedelikku, see viskas jõlekiirelt kopa ette. Cola vedelik on täitsa sümpaatne olnud ja viimane avastus oli Liqua blueberry, täitsa istus kogu šmekk.
  9. Olümpia hotelli vastas keldris pesitsevas alkopoes oli saku rock peaaegu euro, pidin premiumi võtma.
  10. sattusin hoogu ja alustasin habemekasvatushooaega juba kuu tagasi. Mitte küll nõnda, et terve nägu karvas oleks, aga mahedalt piiratud. Töö juures vene mutid seletasid, et nõnda sobib, nii et ju on võit.
  11. Olin kolm päeva nüüd tööl e-sigaretiga (graafikujärgne töö). Käisin suitsupausi ajal spetsiaalses suitsuruumis pahvimas aga selle asemel, et välkarit ja tubakapulka välja võtta, tossasin selle asemel hoopis e-sigaretiga ja kuigi tuleb tõdeda, et tööpostile tagasi minnes oli ikka selline kripeldav tühi tunne sees, nagu midagi oleks puudu, ei olnud siiski vajadust mõne kolleegi käest õiget suitsu küsida. nii et kuigi natuke imelik ja harjumatu on töö juures sellega tossata, siis ütleks, et kõigega saab ära kohaneda muidu tänava peal või seltskonnas pole mingit probleemi, kuna sõbrad/tuttavad toetavad mõtet ja pigem rohkem mõtlevad, et peaks ka üle minema
  12. korterikaaslane üritab ka vaikselt minna E peale üle, samuti 2 sõpra veel, nii et praeguse seisuga on kolm inimest convertimisel.
×
×
  • Create New...