Jump to content
E-sigareti foorum

erkkip

Tavakasutaja
  • Postitusi

    62
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by erkkip

  1. Tekkis isu midagi uut ja toredat proovida. Hetkel aurutan geekvape tsunamiga aga nagu ikka, siis selle hobiga tekivad mõtted, et tahaks kiiremini,kõrgemale ja kaugemale. Omale tundub, et loogiline samm edasi oleks tsunami 24mm. Aga mis teile meeldib? Ehk lühidalt küsimus: Milline on 2016 talvemood RDA maailmas?
  2. Cuboid ja velocity. 3mg nikotiini. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  3. Tänud kiire vastuse eest. Mul on hetkel sees 0.07 nikli kompott ning lasen 65w ja 240c, kas need numbrid paistavad ok, sellised millega inimesed veibivad? Kurat hetkel selline tunne nagu kopa peale eksinud labidaoperaatoril.
  4. Kas tc modes wattide määramine mõjutab ainult seda kui kiiresti coil etteantud temperatuurini jõuab? Või on seal ka mingi teatud sweetspot kuskil temperatuuri, takistuse ning wattide vahel. Jutt niklist. Vabandused, et foorumist otsida ei viitsi.
  5. Kuu aega möödas ja lõpuks jõudsin niikaugele, et sain midagi uut ligi. Poes mõlemat näppides tundus cuboid sümpaatsem ning võtsin selle ära. Paak siiani ostmata, aga kuna paari nädala pärast lubati vaporesso geminit, siis ootan ning võtan selle griffini asemele. Tegelikult küsimus ka. Kas sony vtc5 akud cuboidi sees peavadki vähem kestma kui päevinäinud istick 50w? Cuboid power modes ning ampreid tarbisin mõlemaga omateada võrdselt.
  6. Miks on one hit wonderil selline nimi? Sest peale esimest hitti on coilid mingit jura täis. Paras siirupilurr. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  7. Tänud. Omal ka kuidagi Griffin kõrva jäänud. Eks proovin selle kuskilt ligi võtta esialgu. Sent from my LG-D855 using Tapatalk
  8. Kaaperdan teema. Plaan lõpuks liikuda tc peale. Modiks plaanisin osta reuleaux rx200. Aga sinna peale paagi valimisega veits hädas. Ühesõnaga tahaks mingit tanki, kus on hea suur build deck (ideaalis velocity stiilis) aga millel samas oleks ka laisemateks päevadeks prebuilt coilide võimalus. Samas võite mingit muud head mod+ati kombot soovitada.
  9. Veits valmis segatud kraami võtsin, aga suuremas koguses ei viitsinud baase tarida jah. Lootsin, et siin olukord parem. Aga ühtegi diy poodi pole veel leidnud. Siin turg 90% ulatuses nicorexi/skysmoke jms jura tasemel. Sent from my A0001 using Tapatalk
  10. Resideerun hetkel Tšiilis, käisin täna mahlu ostmas. 80ml mingeid USA premium vedelikke 50 euri eest. Lõi ikka hinge kinni küll, eriti kuna kodus segan ise. Sent from my A0001 using Tapatalk
  11. endale väga calippiter chow ei meeldi. Segasin veel 1 pudeli kokku 14%-ga, äkki tuleb parem. Ennem oli 20% üks täis tehtud. Mingi kuu aega laagerdumist, siis oli enam-vähem. Samas +1 jeesuse listis olevatele bigt-le ning jimmy's pink-le, need väga 5+ maitsed, mis ei saa mitte meeldida. Kui midagi veel omalt poolt lisada heade maitsete nimekirja, siis map krunchberry on päris hea. Võiks mingil määral sarnaseid noote calippiter's chowga leida. Samas on ta kreemisem, hapukam ning mitte nii lääge. Ning üks väga kerge kokteil, mis maitseb päris hea- tfa pear 5% tfa strawberry 5% antud retsepti saab veits timmida ka kui lisada 1% tfa marshmallowit, aga sellisel juhul tahab rohkem seismist. Ning kui veel lisaks timmida siis võiks pirni panna nii- 3% tfa pear ning 2% fa pear. ning veel 1 hea kompott, kus saab tfa maasikat ära kasutada. https://www.reddit.com/r/DIY_eJuice/comments/3j27at/strawberry_astronaut/ Samas tfa apricot ja mango on suhteliselt mõttetud maitsed, kui see strawberry astronaut peale ei lähe siis need suure tõenäosusega jäävad seisma sest üksikute maitsetena nendest mingit normaalset veipi ei saa.
  12. Pane mõni maitse, mis sulle meeldib, siis ehk kergem soovitada.
  13. FA maitseid omal ka mõned läbi käinud- väga kõva muljet pole jätnud. Samas omal näiteks siiamaani kasutusel TFA pirnile lisaks FA pirn, annavad kokku tunduvalt pirnisema maitse. FA fuji apple näiteks üks kiidetud maitse, mida palju kokteilides kasutatakse. flavourart.co.uk lehelt-
  14. Flavorahi lehelt tundub, et saab. http://store.flavorah.com/wholesale-ejuice-flavoring Muidugi päris kallid maitsed, usast võttes kasvab hind võbolla ülepea. Ise tegelikult ainult 1 maitse järgi oli soov esialgu, chocolate deutch, aga seda ei paista neil olevat.
  15. Kas keegi eestis flavorah maitseid ka müüb? Sent from my A0001 using Tapatalk
  16. Tõmba selline app nagu Wisemile, sealt leiad raudselt mingi pakkumise. Sent from my A0001 using Tapatalk
  17. Kui mina uusi maitseid valin, siis kõige suurem faktor just teiste tagasiside. Enam-vähem kõik maitsed, mis lihtsalt lambist olen võtnud on seisma jäänud. Sent from my A0001 using Tapatalk
  18. Pöörla selle nimi mu teada. Või siis 'landilõks', nendel pöörla küljes ning natuke mugavam majandada. Vilistajale küsimus, et kustkohast nii peenikest kanthalit saab? Muidu väga kaunid coilid. Sent from my A0001 using Tapatalk
  19. Tere. Kindlasti on siin veel inimesi kes segavad omale mahlu kaaluga. Oleks väga mugav, kui eksisteeriks mingi peenikese tilaga kork, mille saaks pudelile vedeliku segamise ajaks peale keerata. Näiteks nii ecig kui ka atmoslab 100ml pudelitel on täpselt sama läbimõõdu ning keermega kork- järelikult tegu mingi standardiga. Ehk on keegi sama idee peale tulnud ning kuskilt sellised korgid leidnud?
  20. Imelik, et mul praktika hoopis teistpidi. Uus coil ikka kõige parem. Peale värske vati panemist mõne hitiga saab vatimaitse ära ning siis 5+. Kui juba mingi must kiht peale tuleb, siis maitse ka läinud. Aga võibolla viga hoopis selles, et segan kraanivett mahla sisse, tõmbab colid rooste päris kiirelt. Viimasel ajal vatt üldse 2 päeva max on sees, siis läheb vahetusse. Ehk peaks ka TC peale üle kolima, saab natuke rahulikumalt veipida.
  21. Kui veega läbi keeta siis vist ok? Samas ise katsetanud pole- ei viitsi mässata, ostan veibipooditest õiget asja. Kuna teema nimi wick, siis võiks rayoni ka ära märkida. Jällegi ise pole proovinud. Maitsevaur vist müüs. Paljud aga kiidavad.
  22. Tänud arvutuste eest hazar. Võtan ikkagi tavalised 100% baasid. Jäävad käed nö. vabamaks, pealegi kraanis vesi olemas. Kusjuures ma ei ole veel ühtegi korda vajadust näinud vg-d veega segada. Paras tatt on, aga kui pudelist välja tuleb siis ju kõik okei iseenesest. Kui keegi sarnase alternatiivi manjana soovitatud kalkulaatorile linuxi peale on leidnud, andke märku.
  23. Lähen vee teemaga edasi. Kui võtta spezzilt sellised baasid- 85vg/15h2o 0mg ning 45vg/45pg/10h2o 20mg Nendest kokku segada 3mg, maitseid 10-20%, kas tuleb liiga vesine? Ma ei tea ühtegi kalkulaatorit, kuhu saaks kõik sellised numbrid sisse panna. Peale vaadates võiks öelda, et vee sisaldus tuleb ilmselt üle 10%, ehk isegi 15. Mis tundub ilmselgelt palju, kui võrrelda eelpool walci poolt soovitatuga.
  24. Keera rba decki alt seda pluss pini peale. Sent from my A0001 using Tapatalk
  25. Eks ma arvasin ise sama. Aga nüüd umbes 15ml nendest coilidest läbi käinud. Eeldasin, et selle aja peale võiks juba maha rahuneda. Sent from my A0001 using Tapatalk
×
×
  • Create New...