Jump to content
E-sigareti foorum

mark

Tavakasutaja
  • Postitusi

    19
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by mark

  1. mark

    GI2 100W mod

    Homme peaks siis selle isendi kätte saama.Tellisin aliexpressist ja kuna seal värvi ise valida ei saanud, siis DHL-i poolt saadetud tollipaberitel oli kirjas, et on punane. Koos maksudega tuli hinnaks 118euri.
  2. Vahe jääb sisse jah, teine probleem oli veel massi juhtmega, kuna koonuspeaga kruvi ei fikseeri seda juhet korralikult ära. Tellisin selle ka juurde, https://www.fasttech.com/p/1723500 , suuruse pärast. 18650 aku peaks veel sisse ära mahtuma.
  3. Hiinast aparaat kohal, efest-i 2000mAh aku oli üllatusena ka sees, 0,7 ohmiga igatahes töötab. Ainuke viga, et takistuse näit valetab nii 0,2-0,3 ohmi suuremaks. Muidu igati rahul sellise hinna eest
  4. mark

    EBox

    http://www.esmoke.fi/ebox.html Ise olen sellest poest NEWISE akusid ja maitsestajaid tellinud
  5. Miinimum peaks ikka 0,5 olema
  6. http://www.fasttech.com/products/1411/1 ... -style-mod Tellitud
  7. Peale täitmist ja kinni kruvimist lase tal paar minutit veel tagurpidi seista, et õhk coili juurest ilma vedelikuta välja läheks.
  8. mark

    18650 Akud

    https://www.google.ee/search?q=aw+imr&e ... B451%3B444 Siit siis näha, kui madalale võib meil enim kasutatavate akudega minna
  9. http://budgetlightforum.com/node/13448 Mõned akud lihtsalt on 4,3voldised ja et täis mahtuvust saavutada tulebki nad selleni laadida.
  10. Sai tellitud VG baase ja maitseid ja ka selline " teritaja".Oskab nüüd keegi öelda,milleks seda kasutada annab? http://en.esmoke.fi/product/520/sharpener
  11. Ka nädala kasutanud seda.Setupi tegemine võtam mul küll max. 15 minti. 0,7ohmi meh. modi otsas töötab ideaalselt,läheb küll kergelt soojaks aga mitte tuliseks. Täitmise kohta ka YT-s videod olemas kuidas õhuauke kuivana hoida, ei leki ega lurise peale täitmist. Mulle igatahes meeldib.
  12. Praegu esimene aku peale laadimist sees ja poole päevaga siis 4,2 pealt 4,0 langenud.kahjuks ei ole laadijat millega see aku 4,3 voldini täis laadida, et ta oma täis mahtuvuse (2800mAh) saavutaks.
  13. Sai ära lammutatut üks HP aku,sees 6 Samsung ICR18650-28A akut.Seisnud oli see enne paar aastat.Kõigis akudes oli võrdselt sees 4,13V.Akud 4,3 voldised ja max mahalaadimispinge 5,6A.Päris hea tulemus,mulle tundub
  14. Tere! Mina Marek.Neli kuud tagasi sai ostetud nicorexi komplekt ja olin sellega väga rahul kuni selle foorumi leidmiseni paar nädalat tagasi.Nüüdseks tellitud SVD ja selle ootamise ajaks ostetud itaste VV V3. Kui esimesed esuitsud Eestisse jõudsid, siis sai ka soetatud aga see pidev mässamine nende akudega viis tavasuitsu juurde kuu möödudes tagasi. Nüüdseks siis paar kuud pole tavasigarette puutund ja ei teki ka isu, kui keegi kõrval seda tõmbab.Eelnev suitsetamiskogemus üle 20-ne aasta.
×
×
  • Create New...