Jump to content
E-sigareti foorum

klaas

Tavakasutaja
  • Postitusi

    46
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About klaas

  • Sünnipäev 15.01.1975

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn

Converted

  • Varustus
    Pikk ja jäme
  1. Minil on start ja cuboidil smart, hiina poistel läks sassi midagi vist
  2. üks peenemat sorti kummirõngas selle nupu ümber klaariks selle klõbina ära äkki ve... ?
  3. Mustal kattematerjali/värvi kiht tavaliselt paksem, tolerantsid väiksemad, seega klõbinaid vähem. See innokini endura 18 näiteks hiljuti millel esimenest partiist oli hõbedane ainukene, millel nupp kinni ei tahtnud kiiluda.
  4. See 1 ohmine sobib väga hästi.
  5. Cubis 1,5 claptoniga on super sellejaoks. Soovitan soojalt!
  6. Postitan ka enda hilinenud arvamused Marci saadetud vedelikele. Testitud Lancia RDA, Vapor Flask V 2.1 DNA40 Ni200 0.11 Ohm @420F OLD HARBOUR Hinne : 8/10 Parimaid tubakamaitseid, mida proovinud. Puhas maitse, piibutubakas kerge konjakiga. Tombaks veel ja veel, eriti kangema joogi voi kohvi korvale. EDENS GARDEN Hinne : 6/10 Mitte liialt magus, tunda marju ja melonit. Suht kompleks bukett, pidevalt mõtled millega tegu, mis vb polegi nii paha asja juures. PS! mingi viiruki maitse/aroom…??? paremini ei oska kirjeldada. PINK FRIDAY Hinne : 5/10 Magusapoolne. Miskiparast esimene maitse on roosilehed! .. kerge selline “parfumy” maitse ja siis apelsin. Imelik. Ja siis see viiruk jälle! TANGELO DREAM Hinne : 3/10 Magus apelsinimoos, pertussin kõharohuga. Ei ole minu teetass. Kindlasti kellegile meeldib, selle eest 3 punkti. CINNAMON COOKIE Hinne : 3/10 “muted” cinnamon, No cookie! HELLAS STREIGHT..28.. ? vist jh? Hinne 2/10 Tubakamaitseid on keerukas jäljendada.. ja veel hästi. See katse laks konkreetselt aiataha. 2 punkti selle eest, et vastu ei hakka ja on palju jubedamaid asju. Üldiselt lame.
  7. Lipo aku ?? Sven Zaceki fototehnikaga juhtus analoogne õnnetus... drooni lipod..
  8. Kui kellelgi tulijatest on kurikuulus PULP White Cake, haarab palun kaasa äkki, prooviks, mõne tilga dripperisse...
  9. See nali läks sinust mööda natuke.. Lihtsalt Walci VS nii kaua kasutatud, et näeb retro välja, kindlasti töötab ka tc. Nii et pole vajagi unistada.
  10. Kõigil kindlasti vana riistvara vedelemas... Teeks väikese "retrovapingu" ka nii, huvi pärast?
  11. klaas

    Eesti Post - Omniva

    Kõik, kes Omniva kaudu pakki ootavad.. kylll ta 1 kord tuleb.., https://www.facebook.com/ebaumsworld/videos/10153383384177424/
×
×
  • Create New...