Jump to content
E-sigareti foorum

zohan

Tavakasutaja
  • Postitusi

    71
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About zohan

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 18.12.1986

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    tallinn

Converted

  • Varustus
    RX 2/3; Limitless plus; Mutation X V5 XL; koopor mini 60W;
    Hunnik erinevaid kayfune ja mõned mechmodid

Viimased profiili külastajad

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ise soetasin hiljuti Asmodus Minikin V2 ja väga rahul sellega. Lihtne puutetundlik ekraan, väike, mugav ja käes tundub väga kvaliteetne.
  2. Kas olid 0nic vedelikud või olid maitsestajad. Asja teeb keeruliseks see, et tellitud e-sigareti tooteid müüvalt poelt. Oleks selle saatnud sulle eraisik või oleks tellinud poest kus müüakse toiduaineid/lisandeid siis saaks EMTA´t korralikult koinida.
  3. Kirjelduse järgi tundub päris sarnane Vampire vape Heisenberg vedelikule. Sellel on kerge aniisi maitse juures muidugi
  4. TAI koostöös ajakirjanikega on jälle ühe idiootse artikliga maha saanud http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tervise-arengu-instituut-e-sigaret-huuletubakas-ja-vesipiip-on-ohtlikud?id=76034633
  5. Täitsa olemas sellised asjad http://www.efun.top/ijoy-asolo-200w-box-mod.html ja http://www.efun.top/penny-tc-150w-box-mod.html . Need esimesed ettejuhtuvad modid, töökindluse osas ei oska kaasa rääkida.
  6. Kui keegi vaevleb sama probleemi käes siis on tegelikult soodne võimalus olemas https://www.fasttech.com/product/3811500
  7. Lõpuks otsustas minu FT 50w hana karp otsad anda (tegelikult kiip ise) karp on tiptop. Uut kiipi eraldi osta tundus täiesti mõttetu. Sama raha eest või isegi odavamalt saab juba uue TC modi https://www.fasttech.com/products/0/10016399/3311300-authentic-koopor-mini-60w-tc-temperature-control (tellitud) . Teeks nn. backup boxiks selle, mingi odav kloon kiip sisse. Jama on nüüd selles, et FTst enam ei saa kiipe vahepeal nad müüsid "dna" kiipe. Cigabuy pakub Yihi kiipe http://www.cigabuy.com/index.php?main_page=ws_search_result&inc_subcat=1&search_in_description=1&keyword=chip, aga lihtsam oleks istutada sinna ikkagi dna tüüpi kiip. On kellelgi ideid mida Hana boxiga edasi teha? Mech modiks, sobitada miski YIHI chip sinna või tellida siiski sinna 50euri+ DNA TC chip sisse.
  8. https://www.fasttech.com/products/1632100 Nii hästi sobiks kokku Aquaga
  9. Saadavad küll, shipping miski 5.. usd. Ise olen 2 tellimust sealt teinud
  10. zohan

    18650 Akud

    http://www.aliexpress.com/item/Charge-1 ... 14208.html Väga huvitav aku, ise kasutada/osta ei tahaks.
  11. Teema oli olemas juba grand-innovations-g12-t1142.html
  12. zohan

    18350 akud

    Kasutan ka xtar'e, väga rahul. Kuni 3.5v on väga stabiilne ja siis annab järsku tunda, et aku tühi.
  13. zohan

    VAMO

    Ostsin täna sealt erinevaid akusid ja aku karpe, eks paistab kas kohale ka jõuavad.Postitusviisid on ups, dhl. fedex, ems, tnt, hkpost. Muidugi naljakas on see, et teed tellimuse ära ja siis kalkuleeritaks/lisatakse postituse hind otsa ja arve tuleb hiljem u. 24h jooksul.
×
×
  • Create New...