Jump to content
E-sigareti foorum

qwebar

Tavakasutaja
  • Postitusi

    15
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Everything posted by qwebar

  1. Kas keegi on kursis ja oskaks öelda mis koguses võib endaga e-vedelikku lennukisse kaasa võtta EU siseselt? Kas on vahet kas tegemist on isesegatud vedelikuga kus on nikotiin ja kus pole nikotiini sees ? (a la saaksin ilma nikota vedeliku kotti panna ja kohapeal niko osta ja sisse segada)
  2. Hana 30 klooni 510 ühendus paneb jubedalt näkku, kas keegi oskaks seda vahetada ? Kui telliksin uue 510 ühenduse kuskilt kas siis keegi oleks nõus aitama ? Ise väga tinutamist ei jaga :/
  3. On jah cut-off olemas, vilgub 3 korda ja ei funka kui metalli tükk sees liigub..
  4. sain suht koht ulmelise lahendusega hakkama, vana ce4 alumine tükk, sinna sisse sobis 510 adapter ja vahele läks veel mingi suvaline metallitükk et ühendus oleks , sketchy aga töötab
  5. Okei, tänud vastamast eks ma mõne päeva teen pausi ja siis võtan mõne hea magusa mahla
  6. Kukkusin näoli üle aia ronides asfaldile, sain suht palju õmblusi huulele ja hambast ka kild väljas. Kas õmblustega veipida võib ? Või peaks paar päeva ootama..
  7. Oskad öelda kust seda otsa saaks ? Ja kuidas umbes vahetamine käib ?
  8. Enda spinner 2-hel on 510 keermed omadega läbi, kas kuidagi annaks akut päästa ja need välja vahetada ?
  9. Tere, olen Oskar. Jõudsin e suitsuni umbes aasta tagasi, proovisin oma venna ce4 pulka. Ostsin siis ka endale selle, nati läks aega mööda ja proovisin evod-i, üllatusin kohe kui palju see parem oli. Suvel sai ostetud veel protank 3 mini ja vision spinner 2, jällegi olin üllatunud kui palju see parem oli , kuskil kuu aega tagasi tuli kohale kayfun mini, ja nüüd peaks lähipäevil jõudma ka DNA30 koos kayfun klooniga , ei jaksa enam ära oodata , oskab keegi vahest soovitada millist akut peaks dna30-me sisse ostma kui plaanis teha kuski 1-1.5 oomiseid coile ? Pole küll siin foorumis uus, aga mõtlesin et peaksin ennast ka tutvustama ( kuigi enamjaolt olen vaikinud :/ )
×
×
  • Create New...