Jump to content
E-sigareti foorum

Tossutaja

Tavakasutaja
  • Postitusi

    10
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Uskumatu lugu, aga mõned tilgad coili ja hoopis teine aparaat... ja natuke agressiivsemat imemist tahab ka. Tegelikult on väike, aga väga võimekas tossumasin. Kes eelistab väiksemaid ja käepärasemaid aparaate, siis julgen soojalt soovitada. Mõnus väike ja käepärane, aga maitse ja tossu kogus suurematele riistadele omane... 5+
  2. Selleks ma teema tegingi, et mitte aparaati süüdistada, vaid esimese hooga enda teadmatus vms välistada. Jah coili ei tilgutanud, sest pole ühegi teise coiliga seda kunagi teinud. Ja no kes neid manuaale ikka loeb enne, kui miskit katki... Aga junniks nimetasin seda lihtsatel põhjustel: närvid said otsa, kui oma vanale uunikumile olin sunnitud uue mahla sisse panema ja töösse ajama. Ja mahl oli hea, mahe, maitsev ja palju, kahjuks ainult mu vana aparaadiga. Proovin uue coiliga otsast peale......
  3. Proovin coili vahetust, õnneks on olemas ka. Kas neil võib takistus mööda olla või milles see mitte 5+ coil väljendub?
  4. Mis mõttes, mille jaoks see junn siis tehtud on? Tõmban isegi lahjat 6mg sisaldusega. Ei tahaks hästi uskuda, aga kui nii, siis kivi müüja kapsaaeda.
  5. Tere! Ostsin ka midagi kaasaegsemat: Joyetech eGoONE, ühelt siinselt kasutajalt. Mulle meeldivad sellised väiksemad ja käepärasemad aparaadid. Probleem lihtne: aur hakkab rämedalt kurgule, selline kerge kärsakas oleks nagu ka. Milles asi võib olla, sees on 1oomine coil. Kuna võtsin ka portsu vedelikke( ka samast kohast, ühe siinse kasutaja looming), siis algul arvasin, et äkki vedeliku probleem. Võtsin uuesti oma uunikumi kasutusele (Kanger Evod+ vana skysmoke ego junni aku) ja sellega on aur jätkuvalt mahe ja maitsev. Hetkel ongi tulemus, et uus riist on sahtlis ja kui lahendust ei leia, sinna jääbki. Kahju lihtsalt, et see vana töötav aparaat on praktiliselt tasuta võrreldes sellega, mis sahtlis ja kasutada ei kannata.
  6. Minu vedelikud on igatahes lastelukuga, vahest ei saa ise ka lahti..
  7. EU-s on kõik võimalik... ja kõike juhibki ju tegelikult 3 riiki... Vaadake sigareti aktsiisi laekumisi, seal peitub tõde ... seda auku ei oleks millegagi täita... kõik see tervisele väga paha jutt on bla..bla.. häma ja bs.
  8. 1. Veetöötlusseadmed - alates konnade välja filtreerimisest, lõpetades laborite veevarustusega. 2. Hoonete tehnosüsteemide projekteerimine, nõustamine, järelevalve. Küttesüsteemid, ventilatsioon, veevarustus, kanalisatsioon. Asukoht Tartumaa, vajadusel üle Eesti. http://www.mlk.ee/
  9. Tervist kaastossutajad! Tartu siin pool. Olen suitsetanud... krt.. 17a. Suurusjärku pakk päevas. Esmakorselt puutusin e-suitsuga kokku mingi 4-5a tagasi. Olles kopsupõletikus. Tookordne pulk oli sihuke juust, et tegin ikkagi uksevahel õiget asja, e- jublakas jäi kappi ja millalgi hiljem puhastuse käigus prügikasti ta sai... Lõpetasin tookord muidugi täispangaga oma uksevahel suitsetamisega... kahepoolne kopsukas+ kelme põletik... umbrohi vist tõesti ei hävine...nii, et elus jätkuvalt.. Aga üleeile peale järjekordset pikka autosõitu, mille käigus sai tõmmatud metsik kogus sigarette, oli õhtu otsa ilgelt kehva olla. Kui järgmine hommik olukord muutunud polnud, aga jube nälg oli, tegin sigareti ja otsustasin uuesti proovida e-jubinat. Isegi mitte tava suitsu maha jätmise eesmärgiga, vaid et natuke vähem tõmmata seda põlevat junni, kasvõi autosõidu ajal. Mulle meeldib suitsetamine. Ja juba ammu võtsin seisukoha, et maha jätmise põhjuseks ei saa kunagi olema raha või naise näägutamine. Ühesõnaga kiire google otsing, millega ma kohe siia ei jõudnud, vaid leidsin esimese müügikoha ja tehtud. Skysmoke ja Ego-C on vist see elektriline tossumasin, mida poes soovitati. Teie arust vist mõtetu junn, ma ei saa veel midagi aru. Kes kommenteerib aparaati lisagu siis ka argumente, miks too või teine parem on... Lomulikult tahan ka mõistlikku masinat. Praegu käsil teine päev... tossamist peab sundima järgi jätma, küllastunud tunnet ei teki. On küll nikotiiniga vedelik, aga poes ei osanud küsida ja nüüd vaadates pudelit, ei tuhkagi nikotiini sisalduse kohta.... kui kange... mis teen? Lähen pudeliga tagasi ja küsin kangemat? Ale saamiseks andsin ära suitsupaki, ostsin kohe poest uue valmis... õnneks pole veel avanud, aga kiusatus on peal koguaeg. Kuigi eesmärki pole, et analoogiga lõpetada, on siiski huvitav, et siiani vastu olen pidanud ja üritan edasi... tegelikult võiks täitsa tore olla, kui 100m läbimine joostes ei tunduks maraton ja iga liigutuse peale ei lahmaks higi rohkem, kui saunas... Siia jõudsin peale ostu midagi e-sigaretiga seonduvat googeldades. Igasugused soovitused teretulnud. Kas need vedelikud seal poes on enam-vähem asjalikud või olen heast asjast kaugel ja lõpetan teadmatusest samas kohas nagu esimene kord?
×
×
  • Create New...