Jump to content
E-sigareti foorum

Männamäe Janar

Tavakasutaja
  • Postitusi

    5
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Reputation Activity

  1. Like
    Männamäe Janar reacted to Spezz in Palju ÕNNE   
    Õnne, ikka õnne
  2. Like
    Männamäe Janar reacted to renxnrj in Palju ÕNNE   
    Palju õnne Jann!
  3. Like
    Männamäe Janar reacted to walc in ETTEVAATUST! Kayfun klooni probleem!   
    Ma julgeks ka soovitada, et võta parem EU riigist tooteid, mis on seotud sinu tervisega. Vähemalt on mingi enam-vähem kontroll neil peal. Kunagi muidugi ei saa 110% kindel olla.
    Kopsude lappimine aasta või kahe pärast või tiba kallimaks minna, kui säästetud 5 või 10 eurot.
     
    Hiinast telliks ma ainult puhast rauda ja clearosid, mis ei sisalda plastikut või kummi. Rauaga väga retsilt mööda ei saa panna, õnneks.
     
    Ma siin aeg-ajalt olen ka nuputanud, et kui ohutud on CE seeria clearod. Ilmselt ego pulkadel on nad ohutud kui beebi pepu, aga mis toimub suuremate wattide juures....khhm. Ilmselt see pseudoprobleem veel hetkel, sest egopulkadelt väga watte välja ei pigistata. Ise aga 1-1,5ohmust traati 30W juures kuumutades väga seda silmaga ei jälgi. Pärast on pool päeva täpp hõljumas nägemisraadiuses. Vanakooli Evicu otsas saab Vision VT kuumaks juba 10W juures. Kui ta oleks mõni noname brandi remake, siis võib sealt igast põnevaid keemilisi elemente ilmselt leida.
     
    Peaks tegema konkursi - Mis põnevaid keemilisi elemente sinu organismist tuvastati 2014. Rändkarika võiks ka välja panna Auhinda postuumselt edasi ei anna, selle saab teine või kolmas - ühesõnaga esimene elus inimene, kellele max erinevaid põnevaid leide tuleb
  4. Like
    Männamäe Janar reacted to napoleon in Uuele registreerunule   
    aga sellest tavasuitsust proovi ikka loobuda Evic on hea MOD alustamiseks.
  5. Like
    Männamäe Janar got a reaction from Scuall in Uuele registreerunule   
    Tere, olen Janar, elan töötan Pärnus. E sigareti leidsin reklaamist, oli see kuskil netis, delfi vist. Esimene proov oli skysmoke, see käkk läks kiirelt nurka, aastal 2013. Nüüd aasta hiljem proovisin nicorexi kraami, tundus hea alguses, aga see vananenud auruti ilmselgelt ei toida. Päris suitsetamisest pole veel loobunud, aga kindel plaan sinna ja lõpuks vast ka loobumine esigaretist. Hetkel kasutan mt3s clearot ja spinner 2 akut. Suht hea, kui et mt3s suht pidevalt lekib. Aga jh sada korda parem kui suits. Et ei kahetse esigareti vapimist. Tulevikus tahaks evic i taolist ja mingit muud clearot proovida, mahult suur 3 milliliitrit vähemalt. Hetkel saab vast ühe paagitäiega hakkama, kui välja ei leki.
    Soov ka soodsamalt vedelikke hankida osta, kuna 10-15 milliliitri eest 8-12 euri ulme palju. Eks see oli laiskus, et ei vaadanud netis ringi piisavalt. Aga tänud Spezzile, et üks hea epood, kus head akud clerod saadaval. Eks ma kogun ennast evici ostmisest, kui just midagi asjalikumat ei soovitata. Aga tore, et leidsin selle foorumi ning tervitused kõigile vapijatele. ☺
  6. Like
    Männamäe Janar reacted to Comp in Uuele registreerunule   
    Jann         
×
×
  • Create New...