Jump to content
E-sigareti foorum

Taimo

Tavakasutaja
  • Postitusi

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Taimo

  • Sünnipäev 20.07.1975

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn
  1. Kusjuures see aitab pisut ka siis kui vapeda ei lasta tossu pärast. No näiteks lennukis. Pisut mahla näpu peale ja paned seda pisut siis igeme peale, võtab nikotiiniisu vähemaks küll ja ei mingit tossu.
  2. Taimo

    18650 Akud

    Paari päeva pärast on piibus 25r sees, selle aku kohta olen ainult kiitvat juttu lugenud. Proovi ära .
  3. Taimo

    Videod

    Kes kõike ära vaadata ei jaksa, siis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt, on puhas kuld ära öeldud 2 osa lõpus: https://youtu.be/ztsnljE55zQ?t=1519
  4. Meid na vähe. Eesti isegi väike ja eks veel see pauk mis riigiametnikud panid mõjub kah veel. Mul endalgi tutvusringkonnas kõik umbusklikud. Olen üritanud neid veenda, aga kõik on kuskil skysmoke pulka proovinud ja on veendunud, et ei tööta. Korralikumat asja ei taha proovidagi, teavad ju, et "ei tööta"
  5. https://www.fasttech.com/product/2390700-authentic-kangertech-subtank-mini-rba-plus-coil See fasttechi oma peaks sobima, kui oodata viitsida
  6. Endal kogemused puuduvad, aga targemad mehed teises foorumis kirusid, et wick on sellel liiga tihe ja soovitasid nõelaga üks kanal sinna torgata. Proovi järgi, kaotada pole ju midagi.
  7. Tere, Olen Taimo Tallinnast. Tõmbasin analooge üle 20 aasta, kunagi ammu ammu kuulsin mingist e-suitsust, uurisin siis netist pisut ja olin ikka väga pessimistlikult meelestatud. Ei suutnud uskuda, et "mingi aur" suudab asendada suitsu. Tegelikult olen ma siiani veendunud, et päriselt suitsu see ikka ei asenda. Paljud tuttavad kes on proovinud, on kõik analoogide peale tagasi läinud. Aastate jooksul proovisin ikka igasuguseid meetodeid, et analooge maha jätta, aga ei õnnestunud ükski neist tühjadest. Täitsa mööda olid nii nätsud, kui plaastrid, kui tabletid. Üks moment läks ikka tervis väga käest ära. Ei jaksanud enam kopse välja köhida. Hirmsad valud rinnas, mingi rõvedat värvi röga tuleb igal hommikul kurgust. No üle viskas. Mõtlesin siis, et tolmutan pisut ja vaatan mis siis e-suitsuga edasi saanud on. 2013 kevadel astusin siis Tõnismäe poe uksest sisse. Vaatasin mingi suvalise paketi välja ja ostsin ära, mingi sott läks ära koos 18mg vedelikega. Täpsemaid summasid ja koguseid tõesti ei mäleta. Siis veel müüdi nikotiiniga mahlu ilusti leti pealt. Ega mul sellesse eriti usku ikka ei olnud. Nii kaua juba suitsetanud ja miski polnud siiani ju aidanud. Samast päevast peale, rohkem ei teinud enam suitsu. Isegi olin üllatunud. Alguses arvasin, et vajan tubakamaitselist mahla, isegi sellega panin mööda, ainuke maitse mida tõesti vapeda ei kannata ongi nüüd tubakas. Kallis oli muidugi teine. Sott sissemaksuks ja siis edasi 24 eurot nädalas (9 clearo + 15 mahl) peale. Suitsude peale läks sel ajal ainult 21 eurot nädalas. Samas oli mul sellest suht ükskõik, ma olin raskelt õnnelik, et asi töötab ja oleks ausaltöeldes ka rohkem maksnud. Köha kadus ja tervis on ikka kõvasti paremuse poole läinud. Vapemisest loobumisest pole mõelnudki, minu jaoks oleks alternatiiviks analoogide peale tagasi ja see idee juba tundub ülivastik. Siis otsustasid meie kallid riigiisad, et vapemine on pähh ja keelustasid nikotiinivedelike müügi. Minu jaoks tulid ikka väga rasked ajad. Kuna ma olen eluaeg seadusekuulekas kodanik olnud, ei osanud ma neid allilmaasju ajada ja ei saanud kuskilt nikotiiniga vedeliku kätte. Enne seda juba olin ma suhteliselt aktiivne redditis ja otsisin sealt siis abi, sain ka. Sel ajal oli seltskond seal veel suhteliselt piiratud (võrreldes praegusega) ja sõbralik. Abi sain nii hästi, et kui nüüd oma kulud kokku löön, siis näen, et kulutan alla 20 euro kuus (kõik kokku, kaasa arvatud akude amort), tervis on kõvasti parem ja olen eluga ikka päris rahul.
×
×
  • Create New...