Jump to content
E-sigareti foorum

Quit

Tavakasutaja
  • Postitusi

    2
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    Quit reacted to FogHunters in Youtube eestikeelne veibikanal V2   
    Ahhoi sõbrad-veiparid.
     
    See meediakanal läks siin meelest, seega jagan siis nüüd siia kah. Mõnda aega on asjakallal nokitsetud ja lõpuks sai käima lükatud eestikeelne puhtalt veibiteemaline youtube'i kanal. Siiani on vastuvõtt ja tagasiside äärmiselt positiivne olnud, nii et hetkel on ohtrasti motivatsiooni sellega täisaurul ("pun intended") ka edasi toimetada.
    Ilmselgelt ma pole küll esimene aga hetkel, nii palju kui olen otsinud, siis ainus tegutsev kanal
     
    asub ta siin: https://www.youtube.com/channel/UCTV7HxMmTx-wnYHpPYHVQuw
     
    Päikest
    Udulabor / Alex

     
  2. Like
    Quit reacted to Levia.ee in https://easysmoke.eu - Kas see leht on usaldusväärne? E-Pood küsib isikukoodi   
    Tere,
     
    Isikukoodi küsimine e-sigareti e-poodides on tänapäeval juba täitsa tavaline nähtus, k.a Levia e-poes. Pigem on imelik käia e-poes, kus ostmisel isikukoodi ei küsita.
     
    Isikukoodi küsitakse enamjaolt kahel põhjusel.
     
    Esimene põhjus:
    Omniva pakiautomaadid ei paku täpselt samat lisateenust nagu SmartPOSTi pakiautomaadid. SmartPOSTi pakiautomaadi lisateenus teostab "saaja vanuse kontrolli", mille käigus peab pakiautomaadist paki kätte saaja sisestama ID-kaardi automaati ning automaat tuvastab ära, kas isik on 18+ või mitte.
    Omnival on aga süsteem hoopis teistmoodi. Müüja peab e-teeninduses lisama juurde lisateenuse "ID-kaardiga tuvastamine". See lisateenus aga toimib AINULT isikukoodi alusel ehk müüja peab esmalt manuaalselt kontrollima, et ostja oleks 18+ ja paki saab automaadist kätte isik, kelle isikukood on pakiga seotud ehk mis on e-teeninduses kirja pandud, keegi teine pakki kätte ei saa!
    Seega on mõistlik lasta tellijal panna kirja enda isikukood kui ta ostu sooritab, et müüja saaks aktiveerida Omniva lisateenuse ning täita vajaliku välja paki saaja isikukoodiga. 
     
    Teine ja kõige tähtsam põhjus:
    Mitmeastmeline vanuse kontroll tagab selle, et alaealised ei saa e-sigarette ja muid sarnaseid tooteid e-poodidest kätte. 
    Omalt kohalt võime öelda, et lisaks lihtsale isikukoodi sisse toksimisele, teostab Levia e-pood manuaalselt isikukoodi järelkontrolli pankade väljavõtteid kasutades, kus näeb täpselt ära ülekande teostanud isiku päris isikukoodi. Juhul kui isikukood ei klapi tellimuses kirjas oleva isikukoodiga või on tegu alaealisega, siis antakse sellest ostjale teada ja/või tellimus kuulub tühistamisele.
     
    Lugupidamisega,
    Levia OÜ
    www.levia.ee
  3. Like
    Quit reacted to old in https://easysmoke.eu - Kas see leht on usaldusväärne? E-Pood küsib isikukoodi   
    Poe kohta ei oska muud kommenteerida (pole klient) kui, et võimalusel soovitaks asjad osta E-liitu kuuluvatest poodidest. 
    Annad sellega ka väikse panuse, et meist ilma vastupanuta üle ei sõidetaks.

    Isikukoodi küsitakse reeglina aga jah selleks, et vanuse kontrolli teha.
×
×
  • Create New...