Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
masmre

AGA T2+ silica setup

Recommended Posts

Keerasin AGA T2+'le silica setupi. 3mm punutud tahi nöör ja 0,2mm kanthal. Pöhiseb hästi. (Y)(esiga) Takistus 2,1 oomi. Maitset saab juba võrrelda BOGE kartodega, nii heasti annab. Tossu on ka piisavalt. Peleoni 'Virgiinia' on hea.

Peab ütlema, et õhk käib vägahästi läbi, minujaoks lausa liiga hästi. Natuke nikerdamist on, aga kuna ta on siiski paras jurakas, ei pea eriti silmi punnitama :D

Töölaud:

Posted Image

AGA setup:

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

AGA T2 kohta veel veidike, ei hakka uut teemat tegema. Õhtune nokitsemine dual 1 ohmised paraleelselt, kokku 0.5ohm ja dual 400 mesh. Meshi augud puurisin 3mm peale üle ning meshi keerasin sammuti 3mm jämusteks torudeks. Alumine meshi ots splised cross( risti kujuliselt laiali harutatud ) ja igati oksüdeeritud ning põletatud.

Coilid siis 28AWG Kanthal ning 5/6 keerdu kumbki. Massi otsad eraldi kruvide all ning plussi kontakt vedruga mutrite vahel. Õhuaugud puurisin 1.5mm peale mõlemad ja asetsevad need katte all vastamisi. Resultaat ei rahuldanud absoluutselt võitlesin esimesed kaks tundi hotspotidega ning seejärel ei tundund mesh piisavalt imevat. Tundub, et 3mm jämedusena ei taha 400 mesh enam piisavalt hästi toimida. Coil-mesh kontakt oli väga hea ning proovisin ka puuvilla lisamist coili ja meshi vahele lisada - see ei parandanud tulemust. Pigem suutsin mõne hetkega genesise nii kuumaks ajada, et käes hoida seda ei tahtnud.

Seega AGA T2 ehitades ei maksa teha järgmisi asju -

õhuaugud 2x1.5mm on natuke palju 2x1.25 on imehea, või 2x1mm

400 meshi kasutades ei maksa üle 2.5mm jämeduseks minna, ei taga teine piisavalt etteandmist. 2,5mm singel mesh toitis 0.6ohm single coili väga edukalt ära, ei pidanud kallutama egas midagi.

Meshi cross cut või diagonaal cut ei anna märkimisväärset vahet, tänaste katsetamiste tulemusel võiks arvata, et 3mm silica paaki sisse ja dragon coil setupiga on parim teadaolev lahendus.

Dualcoil, nii palju kui driping stiilis töötas ei olnud selle AGA jaoks küll mitte midagi vajalikku ega erilist.

 

 

Lihtsalt natuke heietamist, et teised sama asja ei teeks, tüüris seda asja katsetuste käigus väikene portatiivne reguleeritav toiteplokk, mida enamus ajast kasutasin 7V kandis (õlut)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...