Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
hazar

Smoktech RSST

Recommended Posts

Posted ImagePosted Image

 

Olen nüüd mõnda aega kasutanud ja saan arvamust avaldada.

 

Tegu on AC9 klooniga, euroopas hind keskmiselt €25-€35 (mina leidsin e-dym leheküljelt €23 eest).

Komplektis on aparaat ise + SS driptip, nii aku ühendus kui ka driptip on standard 510.

Wicki ja coili materjali peab eraldi ostma (kuigi nägin mõnel lehel ka pisut kallimat kit varianti kus need kaasas).

 

EDIT: Sattusin info otsa, et on olemas 2 versiooni. Minule sattus uuem variant ja vanemaid pidavat üldse raske leida olema aga siin on erinevused: Vanemal on tank polycarbonate'st ja keskmine kruvi on kroomitud pronksist. Vahet saab teha selle järgi, et uuemal on tank väljastpoolt sile ja sellise piimase läbinähtavusega.

 

+Deck on lihtne ja läbi mõeldud genesis tüüpi. Wick on elektrooniliselt isoleeritud ja coili ülemise otsa saab hõlbsasti vedru vahele lükata. Samas ei saa sellega eksootilisemaid konfiguratsioone teha aga töötab ideaalselt selle jaoks milleks ta mõeldud on. Ristpeaga kruvid on ka pluss.

+Hästi viimistletud, mugav käsitleda ja näeb viisakas välja. Materjalideks on roostevaba teras, food grade silikoon kumm(isolaatorid) ja polypropylene(tank).

+Odav, oma suurusklassi ja omadusi arvestades.

+Saab kondensatsiooniga hästi hakkama. Suure kambriga RBA'dele koguneb ikka kambrisse kondensatsiooni aga kui just lahti ei kisu seda siis ei lähe see sealt kah kuhugi ja aurustatakse ära nagu ülejäänud vedelik.

 

+- ei leki ka tagurpidi kui täitmisaugu sees on see pisike silikoon junn, kahjuks on seda raske sisse suruda ja kätte saada ning minul kadus see pärast paari päeva ära. Ilma silikoon junnita ei ole ka erilist häda kui just 10min+ ei lase täis paagiga tagurpidi olla.

+- õhu ava on liiga pisike, vähealt minu jaoks. Ise uuristasin selle pisikeste kääridega poole suuremaks aga mõnele vbl meeldib default.

 

-tanki puhastamiseks peab decki laiali lammutama, tanki saab täita ainult nõelaga kuna ükski pudeli külge ehitatud dosaator sinna täitmis auku ei mahu.

-laguneb kergesti, nii driptip kui kambri müts tulevad kiiruga maha kui ntx pillad või valest kohast kiiresti tõstad. Püksitaskus seda eriti kanda ei saa, mingis jäigemas või lõdvemas taskus pole probleemi.

 

 

Ise keerasin sinna peale 5 wrap 0.5x0.1 kanthal D hübriid wicki ümber (2mm silica ümber 400 SS mesh) ja ülimalt rahul. Juba teise wickiga õnnestus nii, et best vape ever :lol: See sama wick läks nädalaga veel paremaks kui maitset rohkem hakkas tulema. Nüüd on vist 2 nädala lõpp (tavaliselt see koht kus silica wickid hakkavad umbe minema) aga see junn on ikka täis võimsuse juures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...