marina86 0 Postitatud August 16, 2013 Kas coil on algselt omadega õhtul kui laseb vedelikku läbi, nii et aku pealne on täis,luriseb ja viskab vedelikku suhu? Share this post Link to post Share on other sites
Zann0 0 Postitatud August 16, 2013 Võib olla vabalt praak. Share this post Link to post Share on other sites
marina86 0 Postitatud August 16, 2013 Tänx.Arvasin ka nii) Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 16, 2013 Kui coili ja õhutoru vahelt kummimüts kaduma pole läinud, siis pigem vast jah praak. Share this post Link to post Share on other sites
marina86 0 Postitatud August 16, 2013 Kadunud polnud midagi. Eks ikka juhtub. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 16, 2013 Miks kohe praak? Ei tea ju coili takistust ja akut ja mis vedelik. Madala pingega Ego pulga otsas võib 2,4oomine vabalt luriseda. Veel on võimalus coil lahti võtta ja wicki juurde panna, et vähem peale saaks. Share this post Link to post Share on other sites
marina86 0 Postitatud August 16, 2013 1,8 on. Ma panin uue sisu ja kohe hakkas jamama. Eelmisega oli kõik korras. Pidas kuu aega ja otsustasin uue panna. Aga uus juhtus siis praak. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 16, 2013 Siis on jah vaja pealmist lahtist wicki uurida ( mõnel kiul võib olla üks ots colili sisse jäänud vms) ja/või natuke juurde panna. Häda pärast võib ka mõne vana coli seest võtta. Share this post Link to post Share on other sites
marina86 0 Postitatud August 16, 2013 Kahjuks pole ma selline spets))).Tänud nõuannete eest. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 16, 2013 Proovida tasub siiski. Kaotada pole ju midagi kui coili nagunii maha kandnud oled. Üldreeglina on nad rahulikud ja ei hammusta lahtivõtmisel Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 18, 2013 alati leiab lahenduse, eks kui ei oska siis tuleb proovida ma lõhkusin oma esimese EVOD coili traadid katki kuidagi, ise ka imestasin et kuidas juhtus siis ka pesin coili, coili pealne tihend lendas kraanikausist alla. Eks tuleb kõike proovida ja siis saab jälle targemaks ja järgminekord oskad juba Share this post Link to post Share on other sites