Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
Leeds26

Tähelepanek segude osas?

Recommended Posts

Tere

Olen küll veel suht nuubdigisigaretiga. Siiski tegin veidra avastuse. Kasutan IClear16 kartrot. Tõmmates VG/PG segu suhtega 30/70 jääb kartro suht jahedaks ( aur samuti). Seguga 75/25 aga läheb peale 5-6 pahvi tõmbamist kartro suht kuumaks ( samuti on aur mõnusalt soe).

KAs võib olla et segu sisaldus mõjutab seda ( olen aru saanud et VG segu paksem) ja kas võib olla oht ka üle kuumutada e-sigarett? Samuti suurema VG sisaldusega segu ei ole ka nii kibe. Võibolla vahe ka ehk nikotiini sisalduses st kas nikotiini konsentratsioon muudab ka maitset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

iclear 16 on clearo mitte carto. PG hakkab aurama kõrgema temperatuuri juures aga võtab kaasa rohkem energiat, siiski võrreldes VG'ga on vahe nii pisike, et ei tohiks tajutav olla. Teine selgitus oleks, et kuna vg on paksem siis jõuab rohkem soojust korpusesse imenduda enne kui uut vedelikku peale tuleb aga see samuti ainult spekulatsioon. e-sigaretis on võimalik üle kuumutada ainult akut, Li-Co aku puhul on vaja vähemalt ~150C jõuda mis on suht raske..

Share this post


Link to post
Share on other sites

VG-rikka segu jaoks soovitaks BCC (bottom coil) clearot, midagi Kangerilt (Evod, MT3S, Protank 2) sest nende coile saab ise hõredamaks/tihedamaks teha ja uuendada, kasvõi puuvilla peale. Lisandub ka rahaline kokkuhoid kuna VG vedelikuga coil üle nädala hästi vastu ei pea, ummistub ära ja ei anna enam head tossu.

 

Loe foorumi clearode teemast lähemalt mida ja kuidas tehakse ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...