Jump to content
E-sigareti foorum

Leeds26

Tavakasutaja
  • Postitusi

    39
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Kas keegi on proovinud cherryt ja black cherryt. Kuidas nad tunduvad? Kas võib eeldada et must kirsi maitse on ehk veidi magusam?
  2. Mina näen ikka asja niimoodi,et kui olaf kelgukoertes lahkamisarsti etendas pidi ju väärt teadmisi külge ka jääma.
  3. Vaatsin seda Aspire ET BDC. Kas see on klaasiga korpus?
  4. Kas keegi on antud toodet proovinud? Kuidas ta tundub ja on tal ka erilisi iseärasusi ( lekkivus, õhuvool jne). Lisan ka lingi http://peleon.pl/product.php?id_product=2238 Vivi novasid on vist mitmel tootjal, suht segane muidu aru saada. Miks ma toote vastu huvi tunnen on see et seni meeldib mulle vapeonly BDCC. Sama küttekeha baasilt tahaks suurema mahutavusega clearot. 3,5 ml oleks liiga suur kuna kasutan Ego pulka. Seega silma jäi see mini variant.
  5. Proovisin kohvi. Alguses uue Iclear 16 coiliga sarnane maitse mis hanseni puhulgi, selline kopituse laadne mekk. Teisest paagist alates aga pean tunnistama maitse paranes. Kui see nüüd ettekujutuse vili ei ole siis tundub järjest enam hea maitse olevat. Selline magusamapoolne piima kohvi mekk. Seni proovitutest kohvidest kindalasti kasutatav ja võiks öelda et ostaks ehk veelgi. Hea selle mahla puhul on ka see, et coili külge ka ei kipu ladestuma nii kergesti kui tundus. Oma 7-10 ml saab ilma dryburnita ära tõmmata ja kõrbe maitset ka ei viska kuigi tundub selline magusam ja värvilisem vedelik, millega üldjuhul Iclear 16 kipub ära ummistuma. Julgen seda soovitada küll.
  6. see meenutab vene filmiklassikat "Hüva leili" kus kõik muu on detailideni õige peale linna.
  7. OT: See pole küll ühe tootja probleem vaid ilmselt ka teiste värviliste ja või magusate vedelike viga, et kipuvad põleti traadi külge settima. Sama hangseni kohviga proovides annab kärsakat uus Iclear 16 juba teise paagiga. Kasutan tavaliseimat 3,7V pulka ka. Ehk peaks olema Volte rohkem ? RY 4 meeldib mulle väga. coilid kestavad sellega ka normaalselt.
  8. See inawera oma mis sinult sain oli tõesti ok maitsega - mahe ja araabika kohvioa laadne.
  9. Hangseni kohvi on hästi öeldult lihtsalt rõve. Kohvist aroomi ega mekki ei kuskil. MIngi prahi ja konipõletamise aroom pigem. Tundub isegi Peleoni kohviga 1-1 sama asi ainukese vahega et Peleoni omal oli ka järelaroom mis meenutas miskist hallitust või kopitust. Huvitav ka see et tehases oli kohvi pakitud cola sildiga karpi ja pudelisse. Võimalik et siis mõned joogimatselised on veel cola pakendis? Kasutan I clear 16. Võimalik, et ka clearos on asi miks see maitse nii rõve on. Foorumites kiidetakse hangseni kohvi kui ühte paremat. Või siis on need kiitjad seni vaid Robusta kohvi joonud
  10. Kas keegi on cappucino maitset proovinud. Kuidas hindate? on üldse maitset tunda või midagi kõrvalist juures vms?
  11. Peleon PG Apelsiin (0) meenutab nagu jaffa jooki ( keemia maitsega) Litchi (0) Cappuchino (-) pigem maitsetu Juustukook (-) maitse esmalt identne juustukoogiga. Väga intensiivne maitse. Hiljem tuleb esile miskise kemikaali maitse mis ajab iiveldama. Peleon VG kohvi (-) vastik maitsetu tõrv või siis filterkohvi masinast läbi käinud seisnud puru hallituse aroomiga. lihtsalt rõve Inawera kohv (+) mahe araabika kohvile iseloomulik mekk
  12. soovitad siis mis tüüpi clearo võiks paksemat vastu võtta paremini
  13. Tere Olen küll veel suht nuubdigisigaretiga. Siiski tegin veidra avastuse. Kasutan IClear16 kartrot. Tõmmates VG/PG segu suhtega 30/70 jääb kartro suht jahedaks ( aur samuti). Seguga 75/25 aga läheb peale 5-6 pahvi tõmbamist kartro suht kuumaks ( samuti on aur mõnusalt soe). KAs võib olla et segu sisaldus mõjutab seda ( olen aru saanud et VG segu paksem) ja kas võib olla oht ka üle kuumutada e-sigarett? Samuti suurema VG sisaldusega segu ei ole ka nii kibe. Võibolla vahe ka ehk nikotiini sisalduses st kas nikotiini konsentratsioon muudab ka maitset?
  14. Mul on jah see proovimine suht alguses. Egas ma nüüd mega ahelsuitsetaja pole või polnud. Tavaliselt poolpakki päevas Next mentooliga ( o,3 mg nico sisaldusega). Starter kitiga võtsin 12 vedeliku. Seda nii 1-1,5 ml tehes päevas tundub nagu veidi liiast ( süda hakkab pupperdama) ent samas nagu ei taha seda pliiatsit käest ka ära panna. Peaks vist ikka lahjemat võtma kui mitte isegi 0 sialdusega ( selle poole nagu püüdlekski). Mulle endale tundub et see maitsete teema võib saada samas ka lõksuks. Leides sobiva ei saa ikka maha jäetud
  15. Oskab keegi öelda millise kangusega vedelik võiks laias laastus vastata 0,3 mg sisaldusega suitsudele?
×
×
  • Create New...