Jaan 74 Postitatud Mai 4, 2014 Tundub täitsa huvitav. 20w, 5 amprit teeb .8 oomi, mis on mulle enam kui piisav. Menüü on muidugi eriti teemas. Paraku ei saa 510 kontakti reguleerida. http://www.pipeline-store.co.uk/en/pipeline-kits/288-pipeline-pro.html Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 4, 2014 kas PB mitte ei suutnud seda tulistada ka 0.4 või 0.5 juures? kusjuures huvitavaks teeb seadme see, et ta on AC, kõik muu on ju DC peal. räme kirves seade muidugi ja menüü on kohutav... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 4, 2014 Nii väikese vahemaa puhul pole see AC vs DC apsull huvitav! Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Mai 4, 2014 .7 paugutab tootja andmetel. Aga kui 5 amprit, mis tootja sõnul on maksimaalne, ei ole alla .8 mõtet minna. Kahjuks Phil seda AC eripärade tõttu väga mõõta ei saanud aga niipalju kui sai, tundus hea. Mulle selline menüü isegi meeldiks- Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Mai 4, 2014 Räägi,kaugel sul see ulmemasin on mis sa tellisid? Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Mai 4, 2014 Räägi,kaugel sul see ulmemasin on mis sa tellisid? Ma pole seda tellinud? Või mida/keda Sa täpsemalt silmas pead? Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Mai 4, 2014 Ma mõtlesin 100 w masinat. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 4, 2014 Gi2? Need mehed on mingi konkreetne naljanumber ju kogu oma asjaajamisega.. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Mai 5, 2014 Gi2? Need mehed on mingi konkreetne naljanumber ju kogu oma asjaajamisega.. tootmine kuseb neil veitsa... tegelt on se seade ka vigane, ma ei maksaks sellise pooltoote eest nii palju. Share this post Link to post Share on other sites