unemployer 102 Postitatud September 12, 2014 Tundub, et geimereid nö. siin leidub seega võiks see teema ehk olla selline koht, kuhu postitatakse, kui keegi plaanib mõnd online mängu mängida ja otsib kompanjone. Lisaks siia võiks ka kirjutada, mis mängu võiks sind pelama kutsuda teinekord. Aktiivselt teen ise: Minecraft (enamjaolt modpacke, techniclauncheriga näiteks) Arma 2 (DayZ, Epoch, Wasteland jne. harva ka taktikalist) Batlefield 3 (Kaalun BF 4 soetamist) Borderlands 2 Diablo 3 (Ja reaper of souls) Garry's mod Team Fortress 2 Enamus pelasi teeb mul preilna ka seega minu näol oleks kahe inimesega kohe tegemist Mulle võib ka alati soovitada mingit põnevat pela. Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud September 12, 2014 Ma täristan veteranshooterit Wolfenstein Enemy Territory't aeg-ajalt, nii 10-11 aastat vahelduvalt.Kindlasti vanemad GTAd on teema, esimesest kuni San Andreaseni.Vahel lendan ja lasen liitlasi taevast alla IL-2 Sturmovik+ modid. Korraliku joystickuga ikka.Pingete maandamiseks on Brutal Doom, soovitan kaeda.Kuidagi on nõnda kujunenud et mängin aeg-ajalt üle nagana mängitud asju. Mõnest tekib vaimustus siiamaani... Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 12, 2014 Quake live'is saaksid kohe pähe Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud September 12, 2014 Ma täristan veteranshooterit Wolfenstein Enemy Territory't aeg-ajalt, nii 10-11 aastat vahelduvalt. Kindlasti vanemad GTAd on teema, esimesest kuni San Andreaseni. Vahel lendan ja lasen liitlasi taevast alla IL-2 Sturmovik+ modid. Korraliku joystickuga ikka. Pingete maandamiseks on Brutal Doom, soovitan kaeda. Kuidagi on nõnda kujunenud et mängin aeg-ajalt üle nagana mängitud asju. Mõnest tekib vaimustus siiamaani... Kusjuures nüüd kus teemaks tõid. Mul on veel Unreal Tournament 99' ja veidral kombel isegi serverites rahvast siin-seal Ja lisaks Age Of Empires HD mis nüüd revambiti Steami jaoks. Oldied on head Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud September 12, 2014 Karta on vikat. Ega's ma enam nolar väga ei ole, pigem kergem meelelahutus mitte hardcore ööläbi täristamine.Old but gold!UT '99 oli samuti lemmikute hulgas omal ajal. Lihtsalt ketas kooles maha kus kõik hää ja parem peal oli, seega lambist ei tule kõik nad meelde. Automängudest lisaks veel muidugi Slicks n Slide (tatina oli vinge neljakesi ühte klaviatuuri jagada ), Death Rally, Carmageddon triloogia, Interstate 76 ja 82 jpm...2D shooteritest Liero, Liero AI, Soldat.Strateegiast Starcraft, Dungeon Keeper 2, AOE, Lemmings kindlasti.Mul on üks 200mb HDD kus peal on ikka võigas vintage peal. DOS ja Windows 3.1. Mängudest vist Pac-Man, Alley Cat, see vana vormeli ning tsikli mäng ja palju muud huvitavat. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 12, 2014 HV-s juba natuke vingusin http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8327185#8327185 ....aga eile otsisin jälle ühe single "player" "mängu" ja täna leht enam ei tööta Aga üldiselt on lahe nn. häkkerite mänge mängida, selle käigus saab ka ise targemaks Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud September 13, 2014 mu lemmik on Civilization III Share this post Link to post Share on other sites
Tanel Sihver 0 Postitatud September 13, 2014 World in conflict Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 13, 2014 rallitan trackmaniaga, kui väga igav on Share this post Link to post Share on other sites
t3p3n 1 Postitatud September 13, 2014 http://www.kalassa.net/propilkki2/?id=1 seda mängin Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud September 13, 2014 Täna õhtupole teeme preiliga DayZ mod'i või Minecrafti. Joinige kes soovib Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud September 13, 2014 hmm. u name it, i play it http://steamcommunity.com/id/amachie/games/?tab=all Share this post Link to post Share on other sites
Siim Badalandabad Tänav 0 Postitatud Oktoober 9, 2014 T6statan teemat et leida m6ni pelu kaaslane.Ise pelan j2rgnevaid asju :CS GOArma 2 (dayz mod)DayZ StandaloneDiablo 3 ja RoSPlanetside 2Magica wizard warzDota 2 (just for fun ja mega noob olen)LoadoutGotham city impostersLeft 4 Dead 2Dead Island EpidemicBF 3heroes of the storm.V6ite PM-ida kui pela soov on.Steam on muidu : xxxl1ghtxxx leiate mu sealt yles. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Oktoober 10, 2014 Sellise kasutajanimega pole steamis. Share this post Link to post Share on other sites
Ss. 0 Postitatud Oktoober 10, 2014 BF4 ja Cs Go pc peal Ps3 peal Gta V ja BF3 Share this post Link to post Share on other sites
Siim Badalandabad Tänav 0 Postitatud Oktoober 10, 2014 Sellise kasutajanimega pole steamis. T2iesti eksisteerib. http://steamcommunity.com/profiles/76561198064446922 Aga ma ei saa aru sellest et m6ned leiavad selle useriga m6ned mitte. Hetkel ise ka ei leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
Diezo 4 Postitatud Oktoober 11, 2014 Dragon Age: Origins on 14 oktoobrini tasuta saadaval. https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dragon-age-1/pc-download/base-game/standard-edition Share this post Link to post Share on other sites
Siim Badalandabad Tänav 0 Postitatud Oktoober 12, 2014 T6mbamas. V6iks rahva kokku ajada ja teha. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 12, 2014 Kust te seda aega leiate? Lapsi ja naist pole? 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 12, 2014 Ma ka mängin, kui midagi hääd Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Oktoober 13, 2014 Kust te seda aega leiate? Lapsi ja naist pole? on. telekat vahid? Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 17, 2014 Tundub põnev ja midagi teismoodi vahelduseks: http://www.11bitstudios.com/games/16/this-war-of-mine Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 18, 2014 Ingress Megapolis Rohkemaks pole aega... Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud November 18, 2014 Trackmaniat mängiks... Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud Detsember 6, 2014 Hetkel mängin ARMA3-e aktiivselt(kuigi suht noob)Steam: theDisain. Share this post Link to post Share on other sites