Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
hazar

Large Butane Iron-melting Handheld Torch

Recommended Posts

Toode: https://www.fasttech.com/product/1062500

 

Siia maani olen asjade kõrvetamiseks kasutanud kunagi k-rautast ostetud leeklampi. Igavene kobakas ja palju mässamist seega tahtsin midagi käepärasemat pisemate asjade tarveks.

 

Sai tellitud selline aparaat:

 

1062500-4.jpg

 

Kohale jõudes oli kenas taaskasutatavas karbis (mingi vinüüli taolise materjaliga kaetud). Karbi sees oli leeklamp ise ja plastikust alus. Alus seisab küljes päris hästi aga kuna seda tegelikult vaja pole (seisab püsti ka ilma) siis jätsin selle karpi. Ehitus kvaliteet tundub hinna kohta väga hea, materjalideks kroomiga kaetud teras(kõik läikivad osad), miskit sorti jäik kumm (käepide) ja kuumakindel plastik (mustad detailid ja alus). 

 

All otsas on täite auk (standartse butaani ballooniga sobilik) ja reguleerimise jublakas. Täite auk ei leki ja töötab hästi, reguleerimise jublakal on vähene mõju leegi intensiivsusele aga siiski kasulik leegi tuunimiseks, et see stabiilseks ajada.

Lüliti on täpselt õige suurusega pöidla jaoks ja vajab umbes tavalisele tulemasinale omast jõudu, et all hoida. Lülitil lukk puudub st. peab terve kasutamise aja manuaalselt all hoidma ja taskus kanda ei soovita.

 

Leek ise oli ilma tuunimata seisundis suht ebastabiilne (viskas 1m pikkuse pahvaka iga paari sekundi tagant). Pärast reguleerimist enam sellist nalja ei tee ja püsib ~5% täpsusega oma tavalise pikkuse juures (~3cm). Kuumaks läheb umbes 5min järjest kaustamise peale (nii, et tunda on) ja liiga kuumaks (et pöialt ei kannata hoida) umbes 30min peale. Kuumana töödates esineb startimisel probleeme, st. peab paar korda plõlsima, et tööle jääks. Leek ei kustu koheselt vaid ~5s peale nupu vabastamist.

 

Paak kestab päris pikka aega ~20 min. Käes hoida mugav. Kuigi raua sulatamiseks seda ei ostnud, proovisin nalja pärast ikka, et kas tõsi. On küll! Peab küll alt poolt põhja keerama ja paak peab täiesti täis olema aga suutsin rauast kruusile augu sisse teha. 

 

Plussid:

+Hind

+Kasutusmugavus (pisikeste asjade jaoks)

+Paagi kestvus

+Ehitus kvaliteet

+Leegi temperatuur (väga sobilik kiireks tahi/traadi kõrvetamiseks)

 

Miinused:

-Leegi stabiilsus. Kuigi hetkel enam tulepahvakaid ei viska siis päris nina ees midagi kuumutada sellega ikka ei julge.

 

Kokkuvõtteks 10 dollari eest nalja küllaga. Oleks leek tibake stabiilsem siis oleks 5+ aga hetkel saab 4/5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...