Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
EMTA

Goblin by Youde

Recommended Posts

post-2132-0-50408000-1428915594_thumb.jpg

 

 

Nonii, Goblin käes ja nädalake proovitud teist. Kui nüüd alguses kohe Goblini kohta kokkuvõtvalt midagi öelda, siis minu arvates on tegemist läbi ajaloo kõige parema tootega selles vallas. Ja ärge uskuge Busardo juttu sellest, et seal sees on vähe ruumi coilidega mässamiseks. Seal on ruumi piisavalt palju. Kui sellest ruumist väheks jääb, peaksite ametit vahetama ja näiteks tolmuimejaid hakkama remontima. 
Ma tahtsin ülevaadet juba mitu päeva tagasi teha, kuid kuna peaaegu ühtegi miinust asjal välja ei tulnud, siis mõtlesin, et äkki on tegemist mingi minu poolse eufooriaga, ning ma olen lihtsalt pimestatud uue asja omamisest, et ootaks ja prooviks veel natuke... Aga ma ei saa hakata vigu välja otsima, kui neid lihtsalt ei ole. Ühesõnaga, unustage ära oma Deltad, Minid, Aerod jne, te elate üleeilses maailmas :D

Toon siis kaks puudust välja, mis võiks puudusteks lugeda. Esiteks, kui Goblin karbist välja võtta, võib juhtuda et saate pisikese üllatuse osaliseks, kui te ostes tähele ei pannud, et Goblin müüakse ilma driptip'ita. Kui aga olite tähelepanelik, siis oskasite ka huuliku endale ettenägelikult varuda.
Teiseks ja viimaseks puuduseks võiks lugeda Goblini täitmist, mida teostatakse läbi põhjas oleva kruvi. See tähendab, et kruvikas peab kogu aeg kaasas olema, ning kui kruvi jee paneb näppude vahelt... noh ütleme, et on paremaid täitmise viise. Samas, kui teil käed parasjagu ei värise, siis annab ka pealt kaane ära kruttida ja sealt täita, kuid siis peate näppudega niikaua klaasi kinni hoidma.

Alustame siis plussidega.
Goblin näeb välja vägagi ok. Ta on odav, disainilt lihtne aga näeb välja kallis, rv, ei midagi üle pakutut. Kaasa tuleb kaks klaasi, üks on 3ml ja teine 4ml. Just klaasi, mitte plastikust torukesi. Terve Goblini ülesehitus on ülimalt lihtne. Mitte ühtegi üleliigset juppi. Kõik keermed jooksevad kui siidi. Koostöökvaliteet on super.

Suurimaks plussiks asja juures on tema coilide ülesehituse kergus. Sa võtad traadi, krutid coili valmis, pistad läbi aukude ja keerad ülevalt kruvid kinni, vsjoo. Ei mingit keppimist traadi kruvipeade alla toppimisega vms. Järgmiseks läheb vatt coilist läbi ja otsad alla aukudesse. Ma tegin seda esimest korda unisena ja pohmas peaga, no probleemo, hakkas ideaalselt tööle. Ok, mõtlesin, et vedas ehk esimesel korral, tavaliselt hakkab ikka ju lurisema või kärssama, kui midagi natukenegi valesti teed. Teisel korral tegin juba meelega natuke räpakalt, ikka hakkas ideaalselt tööle. Kujutate ette, te võtate kahe coiliga aparaadi, ja viskate sinna vatti nagu sitta vastu lauda seina ja coil hakkab enivei tööle. Ämmeising raisk.

Ja kuda see Goblin siis tossab. Vahet pole milline seade teil elektri eest hoolitseb. Peaasi, et ta annaks välja 20w ja te saate maailma parima tossu osaliseks. Paugust viskab kopsud auru täis, nagu hetkega kohe ja nagu siga palju kohe ja nagu jõhkralt maitsvat. Mahla maitse ei kao ära, mis muidu subohmude puhul kipub tavaline olema, vaid vastupidi, kõik maitsed jäävad alles. Ah ma ei viitsi enam kiita... eks proovige ise  :D

6 keerdu, 0,32mm kanthal, ümber 2,5 (või oli 3mm?) pulga, kahe coiliga 0,53-0,56 ohmut@22w

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sul jäi mainimata, et kust seda saab?! :) Saab näiteks Gearbestist hinnaga 17,99 USD http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_146017.html mis on väidetavalt originaal ja kasutama peaks koodi "Goblin". Eestis vist keegi veel ei müü?
 
Muidugi võib osta ka klooni, näiteks Focalecigist 13,52 USD või Fasttechist 17,53 USD, aga miks osta klooni, kui originaal on juba nii odav!?
 
Ise ka nüüd õnnelik Goblini kasutaja ca 4 päeva ja on ikka ulme asi, ostsin samuti Gearbestist ja siiani ainuke väga väike miinus on kruviga täitmine (nagu EMTA mainis, siis saab teoorias ka pealt näita ilma kruvita), kuid üldkokkuvõttes on super asi. Ei saa küll otseselt võrrelda Subtanki, Delta2 ja teistega, sest see seade on kahe coiliga ehk dualcoil, aga siiski kui võtta kasvõi õhuaugud, siis on ikka öö ja päev. Nendest mida mina proovinud olen, on siiani parim RBA (vähemalt auru osas) -  teeb paljudele dripperitele ka silmad ette või siis on vähemalt samaväärne.
 
Minul build hetkel Kanthal 28avg (0.32mm) 2x7 keerdu ümber 2,5mm posti ja tuleb ca 0.65 oomi@23-27W

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paigaldasin Goblinile suurema klaasi, mis tuli ostes kaasa. Klaasiga koos vaja ära vahetada ka keskmine toru pikema vastu. 

 

Peaks mainima, et lühemana näeb Goblin palju seksikam välja aga pole ka nii hullu midagi. Mahl läks sisse sama mis ennegi, kuid mahla kangus muutus mahedamaks tänu pikemale torule. Aur jõuab vist rohkem jahtuda enne kui kurgust alla hakkab roomama. 

 

Suutsin kuidagi ära lõhkuda toru otsas oleva o-tihendi. Kiirkorras sai niiti sinna keritud ja peab sama hästi kui tihend ise. Haruldaselt hea ja lollikindel aparaat.

 

ikkaveel@õnnelikkuikurat

 

E: Pidin Goblinil täna vati ära vahetama aga polnud nagu eriti aega ja mõtlesin, et hiljem vahetan, et krutin niikauaks venelase otsa ja kimun seda. No raisk, ega ei taha küll enam. No mitte kuidagi ei istu. Venelasele tagasi minek  on kui puuhobusega eelmisesse sajandisse kapata. Imesiva käis Goblin juppideks ja uus vatt sisse. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...