Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
shaggywaggy

Joyetech eGo One katki

Recommended Posts

Selline lugu siis, et umbes paar kuud tagasi sai soetatud e-sigaret ja just selline mudel nagu pealkirjas täheldatud (2200mAh). Probleem algas sellest, kui e-sigaret maha kukkus. Seade võttis peale maha kukkumist küll voolu sisse ehk hakkas tööle, kuid aurustama enam ei hakanud. Kas keegi teab kuidagi või kedagi, kes parandab e-sigarette või teab nendest asjadest natukene rohkem? Oleks vaja kas diagnostilist abi või veel parem - parandust. 

 

Edit: soovitatavalt võiks remonditeadmistega inimene asuda Tartus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eeldatavasti ei saa enam auruti akuga kontakti. Vaata kas aku plus klemm on vedruga või mitte. Juhul kui ei ole katsu mingite peenemate pinsettidega klemmi üles poole kergitada.

 

Edit: guugeldasin natuke ja tuleb välja, et ei ole vedruga plus klemm. Seega tuleb ettevaatlikult pluss klemmi kõrgemale kergitada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No teine variant, kui see ei aita, võib mõni juhe lahti seest olla. Aurustaja tundub korras? Sellel ka põhi kokku pressitud, äkki on lahti veidi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kõige lihtsam on jah alustada sellest, et proovid teist clearot peale, äkki sõbral on? Saad välistada selle, et viga pole clearos. Teine asi on 510 ühendus, kui plussklemmi tõstmine ei aita, siis ilmselt tõesti seest mingi juhe lahti. Sellisel juhul arvan, et lihtsam/odavam on kahjuks uus mod osta. Asi nimelt selles, et ego one ei käi väga hästi lahti, seetõttu on selle parandamine raskendatud. Aga mine tea, äkki siiski leiad siit kellegi kes odavalt asja ära remondib :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pigem loodaks jah mõne asjatundja peale, kes oskab ja julgeb seda rohkem kruttida, et seade edaspidi ka töövõimeline oleks. Ise ei julge küll midagi näppida, veel vähem teadmata, kuidas plussklemmid või 510 connectorid funktsioneerivad. Clearo alust proovisin lahti keerata, aga ei tahtnud lahti tulla. Aurustit ei julge ka täielikult välja vahetada, sest äkki võib viga olla hoopis akus, kuigi voolu võtab ta sisse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...