jeesus188 438 Postitatud Veebruar 25, 2016 24/02/2016 Processing Staatus muutunud lõpuks, ennem oli pending Ja lõustaraamatus kirjas we will send first batch out around 24th. Thank you Mingi väljamaa teema ka sellest https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/hastur-rdta-from-cthulhu-mods.724589/page-4 Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 25, 2016 Staatus muutunud lõpuks, ennem oli pending Ja lõustaraamatus kirjas Mingi väljamaa teema ka sellest https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/hastur-rdta-from-cthulhu-mods.724589/page-4 Mul ka sama kõik Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 27, 2016 Your order has been updated to the following status: Shipped Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2016 Hallooooo onaja???!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 15, 2016 Mulle tuli pool tundi tagasi sõnum, et võin järele minna. Õhtul seda teengi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2016 Mulle tuli pool tundi tagasi sõnum, et võin järele minna. Õhtul seda teengi i hate you Nuh tripp, pane siis vesistama, mis sa mängid seal omaette Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 15, 2016 i hate you Nuh tripp, pane siis vesistama, mis sa mängid seal omaette Kujunes nii, et postkontorisse täna ei jõudnudki . Jääb homseks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2016 Äkki saan ka homme, on liikunud 1 ühiku võrra lol Sorteerimiskeskust (kirjad) --->sorteerimiskeskus (pakid) haha Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 16, 2016 tänasest päevast kopp ees, ei hakka testima, aga cucu v2 on väiksem see 7ml mölakas Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Märts 21, 2016 Vikat, Tripp, Jeesus? Muljetage nüüd pisut, nägin et teist kahel juba see ati müügis? Miks ei meeldi? Uurin, kuna review'de ja speccide põhjal tundub endale küll suhteliselt apetiitne tükk Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 21, 2016 Vikat, Tripp, Jeesus? Muljetage nüüd pisut, nägin et teist kahel juba see ati müügis? Miks ei meeldi? Uurin, kuna review'de ja speccide põhjal tundub endale küll suhteliselt apetiitne tükk 1. Aur on hea, tõmme on vaba.. väga vaba nagu ei olekski midagi ees, kui tõmbad (ehk esimene ati, millel mina isiklikult ei saa täiesti avatud õhuaukudega tõmmata, vaid 1/3 on ainult avatud). Tänu sellele on ka maitse lahjem ja minu niigi lahjade omakeedetud mahlade puhul muutub maitse ja kangus liiga nõrgaks. Kangemaid mahlasid ma ei ole enam nõus tegema ja ainult Hasturis tõmbamise mahlu ka mitte. 2. Täitimine ei meeldi. Nõelpudelid on eilne päev minu jaoks. 3. Ja ma ei saa aru, kas olen mina loll või peavad kõik seda tüüpi atid täitmise ajal lekkima. Zephyrust ma ka ei osanud nii wickida, et täitmise ajal ei lekiks, teised mehed aga täidavad ja kiidavad taevani. Hastur on ka üks selline, millega ma hakkama ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 21, 2016 Kellele meeldib sellega mängida, siis neile see sobib. Sinna saab igasuguseid loomi sisse ehitada, ruumi rohkem kui küllaga. Mina ei saanud vati panekuga hakkama, kas liiga vähe ja lekkis või palju ja mahla absoluutselt peale ei tulnud. Kuna ma käin ringi modi taskus, siis igapäevaseks kasutuseks mulle ei sobi. Täitmine iseenesest polnud eriline probleem, nn walci pudeliga saab aeglaselt täita. Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Märts 22, 2016 Selge pilt, Griffin tundub siis sellest pisut asisem jurakas olema, tänud Share this post Link to post Share on other sites