Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
sadness

K: mittemagusat vedelikku ja e-sigareti transport?

Recommended Posts

Tervist kõigile. Algajal - kriipsuke algajast edasi vist siiski, arvestades mõningat varasemat kogemust - paar küsimust.

 

Olen teinud valdavalt tubakamaitselist nikotiiniga e-vedelikku, vist Virginia ja Tennessee tubaka oma. Naljaviluks ka metsmaasikamaitselist. Senine kogemus on, et kõik vedelikud on hirmus magusa maitsega. Kurtsin poes, et vedelik maitseb hirmsasti suhkrusiirupi järgi ja sealt soovitati üht teist marki. Tõsi: suhkrusiirupi maitset sel enam polnud, oli hoopiski talvise kuivatatud õuna kisselli oma. :) Ehk siis: kas keegi oskab soovitada kirbema või vähem magusa maitsega vedelikku?

 

Teine küsimus. ELeaf iJust S e-sigaret sai hangitud, kuna need algsed pulgad enam ei rahuldanud. Aga niipea kui see külili käib korraks, ajab õhuavadest vedelikku välja. Kõik kohad läga ja löga täis. Ükspäe oli laadimas, toetus oma 4,5 cm paksuse akuga lauale ja veel nõjatus vastu peeglit, aga ikka suutis ümber pudeneda, naise telefonile mõlgi lüüa ja vedelikku välja ajada. Mingit transpordi modet sel ilmselt pole ... Näiteks autosõidu ajaks tühjaks kallata või ajalehe sisse mässida? 

 

Püstihoidmise osas üks lihtne kodune lahendus muidu ka. Võtta poolringi kujulise ristlõikega puuhalg, lasta trelli ja oherdiga sisse akust pisut suurem auk ja siis halust jupike saagida. Võib ka lihvida, värvida, muul moel maitse järgi kaunistada. Igatahes hoiab e-sigaretti kenasti püsti. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

...  

Ehk siis: kas keegi oskab soovitada kirbema või vähem magusa maitsega vedelikku?

 

 

Kunagi oli epiibus suitsupeekoni maitsestaja ja ehk pakutakse mujalgi.

 Ise jätsin proovimata (eelistan magusamaid), kuid sulle ehk sobib.    ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Proovisin kolme erinevat coili - ikka lekkis õhuavadest nagu sõel. Sealjuures maitse ja tõmme oli 0,5-oomisega märksa parem kui teistega, aga see selleks. Proovisin detaile keerata kinni kõvasti, mitte nii väga kõvasti - ikka lekkis umbes pool vedelikku õhuavadesse ja tuli pidevalt taskurätikusse tühjendada. Panin coilile ekstra tihendi teiselt - ikka ei miskit. Viisin kogu kupatuse poodi tagasi, sealt saadetakse siis kuhugi iks kohta uurimisele ja remonti. Aga usku sellesse iJust S-i enam pole. Soetasin asendajana Cubise ja esmamulje on väga hea.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...