Jump to content
E-sigareti foorum
Hugeli

Elektrooniku/remondikoha soovitus Tallinnas

Recommended Posts

Tere,

Küsin oma välismaa sõbrale abi, elab Eestis, aga keelega on nii ja naa. Ja mul jälle terminitega keeruline, kuna ise seadmeid ei kasuta.
Smok V-Fin, vedelikukahjustusega. Suitsuvedelikutoru ei olnud korralikult kinni , lekkis ja moodul oli märg. Nüüd on nii, et töötab, aga kui kanguse reguleerimise nuppu vajutada, siis jääb loopima kanguste vahele.
Ta oli ise kuskil müügikohas küsimas käinud, olla öeldud, et see lüliti tuleks ära vahetada.

Kas oskate soovitada meistrimeest, kelle poole pöörduda sellise murega? Tegu on ju väga pisikeste detailidega, mida lahti-kinni jootma vahetamiseks peaks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nähtavasti on mikrolüliti sisse vedelikku imbunud, mis takistab normaalset lülitamist. Lülitit vahetada poleks vaja, sest varem töötas ju hästi?

Sees peaks plaadile olema joodetud selline lüliti:

HTB18hABXcTxK1Rjy0Fgq6yovpXaO.jpg

Lülitil tuleb vaibanoa vms terava asjaga plastikust nurgad nii lahti lõigata, et metallraam pealt ära tuleks st ära lõigata raami peale ulatuv plastik, et alleks jääks 4 püstist kida. Kui nüüd raami pealt ära tõmbad leiad seest väikse kollase mebraani. See ka välja ja nüüd kõik puhtaks.  Kui kõik puhas, siis lüliti kokku tagasi ja raamile surudes tilgutad nurkadesse kiirestikuivavat liimi ning minuti pärast on asi korras, MOD kokku ja veipima :) 

PS Kuna jootmine on päris tülikas, siis katkiseid lüliteid saab samamoodi ilma jootmiseta parandada, jättes alles vana lüliti korpuse ning vahetad välja ainult uuelt lülitilt võetud membraani (esiga)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...