Jump to content
E-sigareti foorum

triplekix

Tavakasutaja
  • Postitusi

    56
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About triplekix

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja

Kasutajast

  • Sugu
    Not Telling
  • Asukoht:
    WSK

Converted

  • Varustus
    ca 20 cm ja jäme.
    Ehk siis Eleaf IStick 50W ja Subtank mini.
    lisaks CLK 1280 ning aerotank mini.
  1. Mul aerotank mini ja ego-CTwist 650 mAh (https://www.fasttech.com/products/1422703). Väga ok kombo. Aku kestab tiba alla päeva. Selleks on mul kaks akut, et ilusasti päeva hakkama saada. Kasutan 1,2-1,5 ohmiseid originaalcoile.
  2. Teema lõpetuseks, et nädalaga olid pakid ilusasti Hiinas kohal. Saatsin Eesti Postiga.
  3. Ei olnud kursis ei sisemaal asuvate tehaste omanikud, ega ka Shanghais elavad suurlinnainimesed, kes endale üldjuhul kõike seal lubada saavad. Polnud kuuldud isegi.
  4. Mul vaja ettevõtte nimele osta, seega ostan karbitooted Skysmokest või Nicorexist ning lisan juurde mini protank 2 clearod koos paari 1,5 ohmise coiliga. See komplekt igati hea siis. Lisaks ostan Eestist vedelikud. Saadan ka ettevõtte nimel oma koostööpartnerile. Mul vaja kahele inimesele saata ja ilus kinkepakk teha. Sai paar nädalat nüüd Hiinas oldud ja seal polnud keegi sellisest imevigurist nagu e-sigarett kuulnud. Kõik vaatasid mind ja töökaaslast nagu ilmaimesid, kui me oma e-plärusid sikutasime.
  5. Hei Hästi palju on lahatud teemat, et kuidas on reguleeritud kauba saatmine Hiinast Eestisse, kuid mul mure vastupidine. Oleks vaja saata paar komplekti e-sigarette ning mõned vedelikud Hiinasse kingituseks:) Usun, et rauaga väga probleeme pole, kuid kuidas on nikotiiniga vedelikega?
  6. triplekix

    18650 Akud

    18650 korralikke Fenix akusid müüakse Tamrexi poodides. 2600 mAh ja 3,7V
  7. Väga õige. E-sigaret ei ole ohtlik, vaid ohtlik on vedelik, kui selles on kasutatud mingeid kahtlaseid aineid. Seega näen ka ise, et valitsuses "lobitöö" tegijad võiksid rõhuda vedelike kontrolli tõhustamisele. Mõistlik oleks, et iga maaletoodav vedelik peaks omama teatud organisatsioonide heakskiitu (EU terviseamet, FDA vms). Seda siis baasi, kui ka konsentraatide puhul. e-sigaretti kui sellist võib võrrelda välgumihkliga, mis on abivahend suitsu süütamiseks, mitte suits ise:)
  8. Tänud info eest. Jälle targem.
  9. Ma olen ca pool aastat e-suitsu tavasuitsuga vaheldumisi sikutanud:)
  10. Hei Mul küsimus, et mida tähendavad menüüs vapour set all järgmised lühendid: VV VW MVR VV MVR VW
  11. Minupoolt ka siis väikene ülevaade vedelikest, mida olen kasutanud/proovinud: Hangsen: Red Cola (+) täiesti mõnus maitse Skysmoke: Melon (+) väga hea ja puhas maitse. Dreamsmoke: Mango (PG) (+) üks mu hetke lemmikuid. Kõige rohkem on mul vedelikke selliselt tootjalt nagu Liq (http://www.e-cig.com) Liq: Melon (PG) (0) keskmine kiiwi (PG) (0) Kent (PG400) (+) suht puhta maitsega sünteetilise vedeliku kohta. Apple (VG) (-) ei meenuta õuna Cola (PG) (0) natuke nagu meenutaks colat kah Pepsi (PG) (-) proovinud ei ole, kuid lõhn ei kutsu proovima ka. Pepsiga seal mingit pistmist pole Pineapple (PG) (0) ananassi ei meenuta, kuid väga halb ei ole kah. Dr Pepper (PG) (-) umbmäärase lõhna ja maitsega. Menthol (PG) (0) puhtalt jama, aga tilgake seguks muude sisse panna on päris ok. Marlboro (PG) (-) jube Lemon (PG) (-) hapu liiga Spearmint (PG) (+) segada teiste sisse on hea. Apricot (PG) (0) pole minu maitse Grape (PG) (+) täitsa tõmmatav Blackberry (PG) (+) omapärane ning isegi mõnus. Mandarin (PG) (0) liiga magus marijuana (PG) (-) no täiesti mittemidagi ütlev maitse cialis (PG) (---) milleks selline üldse välja on mõeldud??? Tegelikult on mul neid mingi 10-15 tk veel erinevaid, kuid pole jõudnud kõiki proovida.
×
×
  • Create New...