Jump to content
E-sigareti foorum

Sebastian

Tavakasutaja
  • Postitusi

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

About Sebastian

  • Sünnipäev 20.01.1985

Kasutajast

  • Asukoht:
    Tallinn

Converted

  • Varustus
    SVD, Protank II, IClear30
  1. Nüüd ka paar tundi Nautilust kasutada saanud. Nikotiinilaks on sellega ikka tugevam. Enne kasutasin põhiliselt MT3S-i mida võisin vahetpidamata popsutada. Nautilus pani katuse sõitma.
  2. muideks, seda ka tegin. Nupp on kinni liimitud Masin seadistatud Wati peale ja rohkem menüüs sobrada ei ole vajagi Kuid ei ole väga kindel see lahendus, kuna vaatamata nupu staatilisele olekule ikka peksab segast vahel. Jääb backupvariandiks sahtlisse.
  3. Suutsin oma Vamo V5, mis oli ca 2 kuud vana ära lõhkuda. 1. Kukkus ca 1.5m kõrguselt vastu kivipõrandat. Lõi Headi ja toru omavahel lahti ja aku ei andnud enam korraliku kontakti (selle vastu aitas vedru veidi lahti tõmbamine). 2. Paari päeva pärast uuesti sama kukkumine. Lõi ühe kontrollnupu puruks nii et see on koguaeg peal. 9 kuu jooksul juba 3 MODi pekkis (Evic, SVD ja Vamo).
  4. +1 Kui aeg ja koht sobivad oleks ka käsi.
  5. Lugesin kogu selle teksti läbi ja soovitaks ka ikka see 36mg alustajale ära muuta. Või vähemalt panna juurde põhjendus miks seda soovitatakse ja et sobib ka muu. Mina alustasin 12mg pealt ja oli vägagi normaalne, suitsuisu ei tekkinud ja OD ka ei saanud. Siiamaani 12mg peal. Oleks võtnud 36mg siis oleks võinud olla kõik teisiti- OD või pettumus E-sigaretis.
  6. Ei olegi nii, et uuem tehnoloogia on parem Vana arvuti võib olla asendamatu vahel.
  7. Proovisid teist USB porti ka? Mul on masinal 3 porti ja ainult ühes toimis. Teise arvutiga (teine mudel, op sys sama win7 64) ei toiminud.
  8. Ma olen ka teist päeva Evic õnnelik omanik ja sain ka kohe arvutiga ühendades vastu näppe: Panen arvutile esimest korda külge (MVR 1.4 installitud), palub uuendada. Paned OK ja 2-3 sek pärast teade- "Data Verify Error!!! Address : 8192" Pilti enam seadmele ette ei tule ja arvutiga ka enam ühendust ei ole. Sai proovitud uuesti, kuid ei midagi. Seade ei tööta. Seadme sain arvutile külge "Safe Modes" ehk siis hoiad käivitusnuppu all, USB külge ja siis veel 2sek kuni arvuti ära tunneb. Uus upgrade- ei aita. Factory reset image- ei aita. Sama error. Lahendus: MVR 1.0 (Sellel ei pidanud olema Data Verify mode, nii et upgradeb). Sellega peale Factory Reset ja siis Firmware 1.1. Edasi MVR 1.4 install ja uus õige upgrade. Vahepeal võib olla ka häda USB portides, kuna mul töötas asi vaid ühes kolmest pordist.
×
×
  • Create New...