Jump to content
E-sigareti foorum

cheb

Tavakasutaja
  • Postitusi

    1
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Reputation Activity

  1. Like
    cheb reacted to kivi3 in Skysmoke Legend või.... (komplekt ..- 60.-)?   
    Skysmoke ja Nikorex on e-suitsetamise propageerimiseks palju ära teinud. Kahjuks on see edulugu nende jaoks peatanud aja aastatesse 2011-2013 ja jätnud mõlemad firmad loorberitele puhkama.
    Kahju, et Skysmoke oma nime all siia foorumisse ei julge tulla, vaid oma trollid kohale saadab. Aga asi seegi – siit nende postitusi ei kustutata ning paljastatud valed jäävad lugeda ka uutele inimestele, kes on reklaami ohvriks langenud.
     
    Vaatame ühte näidet (tegelikult siit foorumist ka korduvalt läbi jooksnud viited)
    http://skysmoke.eu/et/e-sigaret.html
    „Tuginedes pikaajalisele rahvusvahelisele kogemusele, võite usaldada SKYsmoke tooteid ning veenduda, et just SKYsmoke toob Sinuni kõige viimase generatsiooni e-sigaretid ning kõrgkvaliteedilised e-vedelikud. SKYsmoke e-sigaretid on ülemaailmselt patenteeritud ja rahvusvaheliselt kaubamärgina tunnustatud. Meie arendustiim on alates 2008 aastast toonud tarbijani kõige kõrgema kvaliteedi ja stiilseima alternatiivi tavasigarettide suitsemisele. SKYsmoke tootmisüksus kasutab kõige uuemaid tootmistehnoloogiaid, läbi mille on SKYsmoke teerajaja e-sigarettide kvaliteedis.“
     
    Uurime lähemalt, milliseid Skysmoke arendustiimi poolt loodud kõige viimase generatsiooni e-sigarette Skysmoke pakub.
    Kas on selleks SKYsmoke - PRO-G MOD SYSTEM - titaanium ?  http://skysmoke.eu/et/online-store/starter-kits/modid/skysmoke-pro-g-mod-system-titaanium.html
     
    See on kõige häbematum Joyetech eVic’u kloon, millele on aurustajaks lisatud Kangertechi Protank I kloon. Või väidab Skysmoke, et Joye ja Kanger on kopeerinud nende poolt välja arendatud tooteid? Olen seda PRO-G nime all pakutavat SS poes näppinud ja võin kinnitada, et juba keermete osas on tegu väga halva kvaliteediga, elektroonikat ei hakanud vaatamagi.
    Kui mu mälu mind ei peta, pärinevad originaaltooted 2013 aasta esimesest poolest. Kuigi originaalid on ammu tootmisest maas (e-Vicul väljas juba 3.põlvkond) leiab hea otsimise peale e-Vicu originaali veel mõnest poest müügilgi, aga madalama hinnaga.
    Miks soetada endale originaalist kallim halb kloon?
  2. Like
    cheb reacted to JazZ in Kas on nüüd on nikotiiniga e-vedelike müümine legaalne? [Split]   
    Mina küsisin otse, ilma keerutamata. Pistsin siis pea ilmselt lõkkesse (nagu siin eelnevalt mainiti). 
    Küsisin kas Ravimiameti seisukoht on muutunud ja kas nikotiiniga e-vedelikke võib nüüd juriidilise isikuna eestis müüa. Sain täiesti konkreetse vastuse et jah võib küll ja mingit luba selleks vaja ei ole. Öeldi et ainuke asi mida teha ei tohi on e-sigareti reklaamimine kui nikotiinisõltuvuse raviks mõeldud vahend, sest sellisel juhul on tegu ravimiga.
     
    Imselt need asutused siis ei suhtle omavahel või püütakse piiriülest kaubandust kuidagi piirata, et MTA Spezzile nii vastas. Spezz ju küsis välismaalt tellimise mitte siin müümise kohta.
    Mulle jäi natuke segaseks mis seadusest selles telefonikõnes jutt oli? Kas on olemas mingi seadus mis ütleb et nikotiiniga e-vedelik on ravim? Ma olen aru saanud et see oli Ravimiameti tõlgendus seadusest kuna nikotiin on seaduse järgi ravim?
     
    Igaljuhul Ravimiamet vastas mulle selgelt ja üheti mõistetavalt et nikotiiniga e-vedelikke võib müüa ja praeguseks on need ka juba FastVape poes saadaval.
  3. Like
    cheb reacted to Spezz in Vinguviiul ehk nutke südamest   
    Naine tegi peenelt ära. Kuna ta pidevalt räägib siis olen õppinud ignoorima ja pausi kohtadel "mhmh" mõmisema. Nüüd istun Saku suurhallis OneRepublicu kontsertil koos naise ja lapsega ühe üleliigse "mhmh" pomisemise eest. Too late, apologise.
    Valus näkkupanemine
×
×
  • Create New...