Jump to content
E-sigareti foorum

Mikk36

Tavakasutaja
  • Postitusi

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. Mikk36

    Kayfun Lite Plus

    PMMA reaktsioon väga kuumale veele on ainult pehmeks muutumine, uduseks see ei tee seda, kuna see ei reageeri veega.
  2. Mikk36

    Kayfun Lite Plus

    PMMA/akrüül, maakeeli pleksiplaas, ei ole klaas, vaid siiski plastik.Keemiliselt väga erinevad materjalid. Sellegipoolest aga ei tohiks kuum vesi mõjuda sellele, sest nende sulamistemperatuurid on oluliselt kõrgemal naha temperatuuritaluvusest ja pigem tõesti reageeris see plastik mõnele osale su vedelikust pesemise käigus (temperatuur tõusis ja reaktsioon aktiveerus/kiirenes).
  3. Mikk36

    Kayfun Lite Plus

    Kindel, et tegu klaasiga, kui kuum vesi häguseks teeb? Kõlaks nagu rohkem plastiku moodi, mis kuumust ei talu.
  4. Mida paksem vedelik, seda kehvem kapillaarsus on.
  5. 6. jaanuarini on veel täiesti õigeaegsed
  6. Erinevad mahlad määravad ka kärsakas rolli, ei ole ainult kurgus asi.
  7. Vaid ühe mahvi olen e-sigarit tõmmanud, see oli ka seepärast, et hiinakas ei tahtnud korralikult töötada ja lammutamise käigus oli vaja vahepeal testida, et kas töötab.Selle peale aga tellisin spezzilt iClear 16 stardika. Ega muidu ei saa ju ema tavasuitsu pealt ümber veenda, kui ise kõike ette ei uuri ja hangi.
  8. Hea, et kirjutada näeb veel... ee, täiesti tumba mechmodi teemal.. mis ta valesti tegi? Pinget natuke palju?Akud rööbiti ei oleks pidanud olema?
  9. otse lingi kyll, aga tage kasutades pilti enam ei kuvata.Vanasti töötas. Ma olen katsetanud igatepidi, no enam ei ole võimalik Toimib siiani, kui kasutad public kausta.
  10. DropBoxi teemal: tõstad pildid Public kausta, sealt saad otselingi pildile (arvutis klienti kasutades eriti mugav, paremklikk ja "Copy public link").
×
×
  • Create New...