Jump to content
E-sigareti foorum

esigaretivedelikud

Foorumi toetaja
  • Postitusi

    144
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

Everything posted by esigaretivedelikud

  1. Lugesin selle teema läbi ja sain aru, et juttu saatmisest, kuid - mis on maksimaalne kogus nikotiiniga e-vedelikke, mida kodus hoida võib?
  2. Minu meelest ka seda niisama kerge nühkimisega ära ei saa.
  3. Kas kellelgi veel e-sigareti autos suitsetamine klaasid mustaks teeb? Eriti hästi on seda Atlantisega näha.
  4. Minu meelest peab iSticki aku piisavalt kaua, et ei tohiks eriti selliseid ootamatuid tühjenemisi tekkida.
  5. Eelnev oli iStick20w+Aspire ET-S, kuid mõtlesin natukene edasi liikuda...Tuli siis iStick 50w+Aspire Atlantis.
  6. Enda 20w vahetasin välja 50w iSticki vastu, otsa läks Atlantis - mühiseb hästi. Mõlemaga olen rahul. Elukaaslane põletab iSticki 30w versiooniga.
  7. Väga ebaviisakas on tegelikult hindu kommenteerida. Kui mul oleks "viimane häda" käes, siis ma pigem ostaksingi selle Tartust, sest saaksin kohe kätte. Tegelikult, küsimus selline - kas e-sigareti tarbimine vähendab füüsilise soorituse võimet? Olen tähele pannud, et keha võime teha tööd, on vähenenud.
  8. Sain selle aparaadi eraisikult. Oskab keegi öelda, millega tegu? Ise ostis Ta selle eelmisel suvel (komplekt koos laadija ja akuga oli maksnud 110€).
  9. http://tarbija24.postimees.ee/3018613/nikotiiniga-e-sigaretid-vahendavad-tubakaaktsiisi-laekumist Hea lugeda.
  10. Küsiks veel selle kohta ka, et kas on oluline, mis värvi on laadija enda tuli? Eile õhtul panin laadima,siis oli vahepeal punane, vahepeal roheline, siis midagi vahepealset. Hommikul oli laadija enda tuli roheline.
  11. Ja laadimispingega ei tohiks seal midagi seotud olla? On soovitatud laadida (4.2V pealt - miks) ja seda ma ka teen, nagu ma Vision Spinner II 1600 mAh puhul teen.
  12. Järgnev mure: tean, et akul peaks täis laadides hakkas põlema valge tuli, kuid vahet pole, kui kaua ma seda laen (kas siis 6h või 12h), see paganama valge tuli ei hakka põlema - jääbki punane (näitab laadimist). Samas, aku ise kestab piisavalt. Ei ole seda eriti palju ka kasutanud (nädal-poolteist ehk), kuid see on suhteliselt häiriv. Kas ei või probleem olla vales voolupinges vms? Laen seda mingisuguse Sony Xperia seinalaadijaga (sinna otsa siis eGo laadija pandud). Tean, et ka neil Sonydel erinevate output pingetega laadijaid.
  13. Tegin ka omalt poolt taaskord toetuse.
  14. Olen kunagi IRC kasutanud. Ühesõnaga - laen programmi alla ja e-suitsu kanalisse logides on kõik OK? Keegi võiks kanalinime meelde tuletada, oli trellide-suits.eu? Homme pean katsetama hakkama.
  15. Mul on 3 valikut ja ühegagi neist ei hakanud jutukas tööle. Kustutage see eelmine postitus, palun, läks vale teema alla.
  16. Kuramus, ei tööta see mul ühegi teemaga.
  17. http://www.powersmoke.ee/index.php?route=product/category&path=18_67 On keegi veel neid vedelikke proovinud? Sain ise prooviks mõned ja andsin ka kahele inimesele - tundusid mõnusad maitsed.
  18. Jutukasse ei saa. Ütleb nii: Oops! Something went wrong! [#2]Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available. Need Help? Our help documentation Contact the community administrator
  19. Nagu näha, saab ka e-sigarette järelmaksuga. http://www.e-sigaret.ee/et/blog/skysmoke-pro-g-jarelmaks/
  20. Täna, so 04.08, Tartu -> Rakvere. Tagasi 06.08 õhtul. Saan millegi transportimisel abiks olla.
×
×
  • Create New...