Jump to content
E-sigareti foorum

mart1986

Tavakasutaja
  • Postitusi

    112
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by mart1986

  1. ja krt ikka tellisid nuppud ilma et oleksid maininud :/ eks tellin siis ise mingi aeg...
  2. Põhimõteliselt kasutan kuumaliimi ainult display paikka panemiseks ja kiibi fikseerimiseks. Ülejäänud läheb epoga. Kasuta epo segamiseks hambaorki ja asi korras. Selle nö Mini Hanaga oli ka see asi, et fire nuppu pingutusmutter ei mahtunud sinna. Sel lihtsal põhjusel et siis poleks tahumine kaan kinni läinud.
  3. Omal oli ka kord selline välgatus. Ära sa seda viga tee
  4. Lisan siia siis väikese kõrguste võrdluse minuarvates headest 510-st. Vasakult siis Varitube, FatDaddyVapes v3 short version ning FatDaddyVapes v4. Lisan veel et kui v4-le panna see washeri ring siis ta ei ole teps mitte õhem kui v3. Pigem siis paksem. http://i.imgur.com/ruNWza4.jpg Ning enda teine box mis sai ehitatud ja rahul oldud http://i.imgur.com/VkJZJAK.jpg lisaks ütleks vb niipalju et kui teed siis tee nagu tädile, ehk siis võta aega. Enda esimene projekt oli istutada kogu see jama mini hanase, mis võttis meeletult aega ja oli kena peavalu. Siinkohal tänud ka Margusele õpetussõnade eest. Järgmine aasta plaanis veel 2x dna40-ga Minit teha, kuna see mis pildil sai kahjuks maha müüdud. http://i.imgur.com/sDOTQ1A.jpg http://i.imgur.com/1xVgfLh.jpg http://i.imgur.com/p1hKenS.jpg
  5. Internal plus läheb siis 510 otsa. 510 maandus läheb kiibi küljest Hana boxi külge. Maandus läheb siis karbil sinna 510-st paremalpool asuvasse auku. Lihtsam on siis joota kõik juhtmed kiibi külge ja siis sealt edasi. Viimases kahes boksis olen ise kasutanud sx350 laadimisporti millel on juhtmed kohe küljes. Liimid ära ja joodad kiibi külge. Siis liimid kiibi paika ja hakkad edasi panema up/down nupud fire ja 510. Edit: Eks Margus annab sulle kindlasti lisainfot vb lihtsamal viisil kui mina 😎😁
  6. Pean mainima et selle varitube 510-ga suht jebla. Esiteks pead saama vindi ikka 100% sirgel sinna sisse. Muidu jääb üks äär inetult punnitama. Ise tegin selle vea ja olin ikkagi sunnitud kasutama fatdaddyt. Karbi ehitusest sulle vb niipalju et isiklikult leidsin viimase karbiga sellise asja et liimisin epoga up/down nupud karpi kinni ning hiljem jootsin lihtsalt juhtmed. Laadimispordi liimisin siis samamoodi enne kinni kui kiip paigas. Eks ta harjutamise asi on. Isiklikult lõhkusin esimese kiibi kohe ära seega ole ettevaatlik selle display lindiga. Edu ja lisa pilte ka siis.
  7. mart1986

    Vaporshark rDNA

    Ega jah, kui Shark tunneb et vajadus voolu järgi ujub ise laadijase ning hiljem tagasi. Selline sleep mode
  8. Mehaanilise otsa isiklikult ei soovita. Suht magedaks läheb üpris kiirelt. Dna30-ga 30w ja asi aurab nii mis kole. Maitset annab ikka väga hästi edasi. Endal jäid igaljuhul RDA-d seisma.
  9. mart1986

    Palju ÕNNE

    Õnne militar ja Kristjan192. Paksu auru
  10. Krt vähe usutav et neid on stckis seal. Vb see on pre-order Ning vähemalt pole hind 154€ :/ rasvane hind vähe
  11. Ise sai ehitatud jäigematest juhtmetest nö mini hana koos samade juppidega mis Maku. Need jäigemad on küll si**em paigaldada aga samas kui saad asjad sinna kus vaja siis nad ka jäävad sinna. Ehk silikoon minuarust paindub nö natuke tagasi aga jäigemad püsivad paigal. Esmalt oli küll jebimist aga hiljem oli juba lihtne. Ei viitsi hetkel pilte laadida.
  12. Kodukalt lugedes on release date detsembri esimene nv. Või sain midagi valesti aru?
  13. puff.fi või siis finnvapest. Hind muidugi kallim kui otse kuskilt osta aga samas saan sama päev kätte kui tellin näiteks puffist.
  14. Olen kasutanud seda paar päeva ja paugutab kenasti Imestama paneb see, et reaalselt sa ei saa sx 330 uppida. 350 saad upgraidida. Käes on mugavam kui hana box. See kes kasutab RDA-d ja subohmi, sellele soovitan kindlalt seda. Hinna ja kvaliteedi suhe on paigas.
  15. Mina pargin ennast laupäeval sinna igaljuhul.
  16. Eks peab proovima siis vtc akuga. Hetkel küll pole aga põhjus jälle ostmiseks Mind väga see ei sega, et peab nats ootama enne kui veipida saad.
  17. Siis on kas kiibid erinevad või lihtsalt vigane kiip. Minul ongi see jama, et kui pool akut järel siis kaob ka maitse ja vaja w tõsta. Muidugi on mul plaan kiip ära vahetada originaali vastu aga see on ka hetkel ainuke asi mis häirib
  18. mart1986

    eXpromizer

    Aga üldiselt oled rahul nagu aru saan
  19. mart1986

    eXpromizer

    Vb wickisid teistmoodi? See kõik on küll personaalne aga mulle tõesti tundus et maitse oli pehmem. Ei olnud seda teravust nagu kayfaril on/oli. Eks see pigem nii on et iga inimene otsustab, kas on hea või ei siis kui ise ära ostab selle atty. Minuarvates hinna ja kvaliteedi suhe on paigas selle expo puhul. Isekavatsen kindlasti tellida selle mingi aeg. Pigem naisele, kuna ta alles uus wickimises ja peab alati 2-3x vatti välja vahetama enne kui tööle saab korralikult ja oma maitsele. Expol siis lihtsam harjutada kui Kayfaris.
  20. mart1986

    eXpromizer

    Sain ka täna paar matsu Maku käest proovida. Uskumatult vaikne on küll jah. Midagi öelda pole. Kayfariga võrreldes oli maitse märgatavalt mahedam. Olid kõrvuti siis kayfun ja expo. Samad mahlad/ohmid. Aur oli ka expol mingil määral selline millega pole harjunud. Ehk jahedam tundus. Igaljuhul need 10+ matsu mis proovida sain meeldis väga. Just oma lihtsuselt.
  21. mart1986

    eXpromizer

    Off-Topic : lisaks et nemesis ja kayfun on igas topicus korra mainitud
  22. Huvitav oleks teada, et kas uus evic on lihtsalt ülehinnatud crap või siis ongi nii hea? Esimesed versioonid on ikka väga popid siiamaani. Naine mul fännab evicut ja korra mainis et ostaks talle selle uue. Aga hind suht krõbe ja teadmatus mis ta on. Eks peab ka ootama mõnda tagasisidet enne soetamist
  23. mart1986

    eXpromizer

    Pidasin silmas pigem seda et ei pea vedeliku välja võtma et coili/vatti vahetada.
  24. Olen ka seadet vahetanud aga samas olen ka proovinud erinevate seadetega ja tankidega. Eks peab kannatama ja kohvipaksu nuusutama
×
×
  • Create New...