Jump to content
E-sigareti foorum

Mark Kuusk

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. http://www.airdates.tv/ TPB on küll veel sees, aga varsti ehk eemaldatakse. Minu truu kaaslane juba üle aasta igatahes.
  2. Kui keegi soovib, siis Pänus ja peale 24 dets ka Tallinnas võin laadimismoodulit anda. Tellisin omale hiinast 5tk ja 2 on üle hetkel. Kui soovi on, siis võin katsetada ka (käkkühendusega) Raha ei taha, aga, kui nendes 2 kohas üle anda ei saa, siis transa saaja poolt ikka Ehk abiks kellegile.
  3. See esimene on küll väga ülbe. Peaks vist välimuse poole pealt ka samasse kanti rihtima. Kumerused ja klaas näevad kuidagi imelikud välja nii liktsa ja rabeda clearo peal. Manjana - suur tänu, võtan arvesse ja alustan vastavalt sellele juhendile. Tänan kõigile!
  4. Kui lahti lammutad ja mõnele digitaalsele laadijale aku enda taha paned, siis ehk annab miskit päästa.
  5. Need ei ole drip-tipid, need on nukumaja küünlajalad. Ok, esialgu siis tuleb välja, et peab katsetama erinevaid lahendusi ja siis hakkama siia tulemusi loopima. ? Eks ma homme lähen ja muretsen siis paar uut tihendit.
  6. 3 seibi purunesid kruustangide vahel ja sellel kergelt viltune alumine äär, aga proovin uuesti. Huulik peaks vähe vastupidavam olema. Sorry, laiskus takistas piltide töötlemist. A selline küsimus ka veel laiale foorumile, et Delta drip-tip on otsast kitsam, kui põhjast. Ehk siis huuliku ots on umbes poole väiksem, kui kanal ise. Kas see on vajalik millekski muuks ka kui niiskuse kogumiseks? Ja millist rolli mängib asja pikkus? Kas mõjutab tõmmet ka kuidagi, või on lihtsalt valmistatud mingitel esteetilistel kaalutlustel, et poleks proportsionaalne muu riistaga? Igasugune teoretiseerimine ja ideede/disainide pakkumine on teretulnud.
  7. Ma töökaaslase käest ühe selle kumera lüli sain jah, aga plaanisin juba varem, et teen ise. Pole väga keeruline detail ja vahendid kodus olemas. Puidul iseloomu vähekene rohkem, kui muul kraamil.
  8. Tere, Plaanin veeta tänase õhtu dremeli otsas treides ja tahaks enne kommentaare ja ideid kuulda. Hetkel kasutan Delta 16 Spinner II otsas ja oleks vaja ilusat sujuvat ühenduslüli ning natuke imelik tundub see metallist imemise otsik. Kas peale krae ja drip-tipi saaks veel miskit pudust teha ja mis oleks parim koht tipile tihendite saamiseks? Mõlemad jubinad teen kadakast ja pärast immutan õliga. See peaks olema selline ohutu ja loodslik lahendus asjale, praeguste ilmadegaka nahale soojem.
  9. Spezz on pesuehtne Jõuluvana! Tänud lisade eest, ma oma peas just kirusin, et loll mees oleks pidanud noid su lisasi ka 2 võtma
  10. Njah, akud asuvad kõrvuti, mitte üksteise peal. Ise tehes saab natsa mah-i loovutades teha parema konfiguratsiooni. Li-Po kasutamise puhul Li-Ion asemel saaks tõenäoliselt veelgi asja parendada. (ohufaktoritest ei tasu siinkohal rääkida, tean põhjamaade suhtumist Po akudesse) Uuuel aastal koos lagritsalaadungiga võtan ehk asja ette, kuid rohkem lammutamise eemärgil, kui kasutamis. Suur tänu visuaalse õppevahendi eest, tekitas küll rohkem ideid ja küsimusi, kui vastuseid, aga nii see areng toimub.
  11. Et siis nagu arborist või katusepanija suure tööriistavööga ringi lasta? Ei tänan, loodan Spezz, et need 2 spinnerit, mis ostsin on esialgu piisavad (minu jaoks). Kui W käitumine ja reguleerimine on selgeks tehtud, siis lähen pigem oomipoe teed. Saan paksust ja kuju ise manipuleerida. 3-7V muudetava voldiga aku tegemine polegi teab mis keeruline a Watt on asi, millega pole pidanud oma elus kokku puutuma. A olen ma laias laastus õigel teel? bottom dual-coil 4V kanti ja tripple-coil 5V kanti?
  12. Heh, tänan. Sel juhul on ainukene võimalus: Oomipood.ee
  13. Heh, tutvusin just selle Eleafi iStickiga ja pean kahjuks ütlema, et ei-iial. Töötan tunkedes ja aku, mis on jämedam, kui pliiats pole mille kohe tepos mitte sobilik. Spinner 1 on mul olnud ja see mahtus täpselt tunkede pliiatsitasku.
  14. delta 16, kuna ma omale ostsin ja nüüd perre tene veel lisandumas, kuid juba 16 oma pisikeste õhuavadega on mu jaoks tiba liiga kerge tõmbega, siis 19 oleks suht mõtetu ja 3,2ml on täpselt paras suurus. proovin need triple-colid ära nende Vision 2-tega, kuid tundub, et need, kes seda 3-coil lahendust kiidavad on kõik miskite hirmkallite mod akude peal. Pean seda Eleaf asja uurima, seni olen olnud peleon Rockling V2 peal ja suht rahul, nüüd selle 16-ga on tekkinud tahtine natsa volti suurendada.
  15. Huvi pärast küsin: On peatselt teine Joytec delta 16 tulemas koos 2 Spinner 2ga. Olen vaadanud, et C3 dual-coile kasutatakse seal 4V kandis ja 3-coile 5V kandis. Kas ma olen õigel teel? Kust maalt tuleb see hetk, et on vaja kulutada 100€ aku peale?
×
×
  • Create New...