Jump to content
E-sigareti foorum

Siim1989

Tavakasutaja
  • Postitusi

    169
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%

About Siim1989

  • Kasutaja rank
    Uus kasutaja
  • Sünnipäev 04.01.1989

Kasutajast

  • Sugu
    Male
  • Asukoht:
    Tallinn/Mustamäe
  1. Vabandan kui kedagi segadusse ajasin. Minu mõte oli sama mis tripil alguses et panin 21.00 lõpuajaks ja vikat pakkus 21,00 siis arvestasin et tema võitis, sest minut kestab 59sek. Mu põhimõte oli lihtsalt asjadest lahti saada et need seisma ei jääks.
  2. Sain tuttava käest sellise särgi pagulaste vastu. Kui kellegil soovi siis võin küsida et kas tal veel neid veel. Värvivalik oli ka tal. Autokleebiseid klaasile saab ka
  3. Jep ma tean ma olen klient. Kas selle süsteemiga ei pea siis olema kient kui paned appi arvutis tööle? Minuarust peab olema androidi app ka regatus starboxi andmetega.
  4. napoleon, on 03 Sept 2015 - 01:25, kirjutas: Pole ju vaja androidi appi arvutis. Starmanil ju lehekülg kus saab vaadata. https://tve.starman.ee/
  5. Tänane valgehobusemäe rattamaratoni tutvustus sõit läks küll metsa. Ketilukk andis otsad ja kadus ära. Nüüd saab autos ootada millal vend lõpetab.
  6. Minuarust seal viimsis aind poed ongi, iga ringtee ja ristmiku juures.
  7. Uurin asja Olen talle seda juba seletanud aga tema vana inimene tahab ikka stiilne välja näha. Sa veel muidu teed sealt tellimusi ?
  8. Nii väike küsimus, kus kohas eestis saab osta sarnast E-PIIPU ? http://www.epiip.ee/et/e-piip/79-e-piip.html Töökaaslane soovib saada endale ja tahtis osta kusagilt lasnamäelt seda, arvatavasti sky värgendus. Kuna marcil vist otsas need siis oleks hea teada kus neid veel müüakse.
  9. Aparaat läks õnneks garantii alla spezzi kätte. Jep kõigega viskas shorted ette. Vastu pidas vist mingi poolteist kuud kui ma ei eksi.
  10. Ei pidanud see aparaat vastu kahjuks hakkas shorted ette viskama. Aku oli hea sellepoolest kahju. Esimene parti pidigi vigane olema, uuemad pidavat täiustatud kiibiga olema. Nüüd sai muretsetud Vaporshark rDNA loodame et kestab.
  11. Jep seda arvasin ise ka Tööjuures kaaslase omaga katsetasin ei võtnud .5ohmust omaks. Ja aku oleks ka arvatavasti nõrgaks jäänud kuna kusagilt lugesin et umbes 2A ligi see pulgake.
  12. Uurisin küll ja otsisin aga sooviks teada mis on Spinner 2 miinimum ohmi limiit mis ta toetab ?
  13. Tehtud. Aega ei vaadanud sest vahepeal pidi lastega tegelema
×
×
  • Create New...