Jump to content
E-sigareti foorum

Toose

Tavakasutaja
  • Postitusi

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Toose

  1. Kuradi sigelei andis otsad. Pole küll väga aktiivselt veipinud viimasel ajal aga ma ei tunne end veel valmis täiesti suitsuvaba olema. Homme võtan rais alahti ja leian lahenduse. Vahepea panen rahakoti lukud valmis boxmodi jaoks.
  2. Want. Kindlasti saab sellest see boxmod, mida omada sooviks.
  3. See hetk kui staatuse uuendused muutusid reklaamideks.

    1. Lohh

      Lohh

      Nati sant lugu. Keegi (šeriff) võiks timmida reegleid...

    2. admin

      admin

      Mõte täitsa õige!

  4. Peegeldus on hea detail, Annab pildile hea jätku.
  5. Hetkel mängin ARMA3-e aktiivselt(kuigi suht noob) Steam: theDisain.
  6. Toose

    SQuape

    W deckile on imelihtne ehitada coili. vatil peab vaid vaatama, et väga sügavale kõrval ääres olevatesse soontesse vatti ei topi, muidu imeb liiga mehiselt mahla ja ajab vedelikku korstna alt välja. Väga rahul ikka teisega. Spezzi käest ostetud Squape R minu isendiks.
  7. Sain Squape Ri kätte ja tegin esimese buildi. Pole just ilusaim ja vati kogust ei oska ka määrata veel aga ma olen õnnelik.
  8. Kanger aerotank akrüülist drp-tipiga, mida spezzi poest osta saab.
  9. Tulin merelt ja avastasin, et walc-i Vape of the Deadi maitseomadused on tüki paremaks muutunud kui algul. Väga toredaks muutis olemise. Tuba sai suitsuseks kohe.
  10. expromizer + sigelei sx200 näeb väga hea välja, tõesti. http://themaxx2k.files.wordpress.com/2014/02/20140201-170225.jpg Tundub, et järgmise kuu butdgetisse on uus asi leitud. Tänud!
  11. Sain oma SIgelei sx200 kätte, mis on iseenesest väga tore asi, kuigi 2 kuuga juba teine reguleeritud mod juurde võtta pole hea märk. See selleks. Tegelikult ma mõtlen vaikselt võtta ka headidega järgmist sammu ja minna aerotanki pealt RBAle, olles nüüd natuke aega coilide tegemist ja wickimist uurinud. Samas tahaks, et ta sobiks SIgeleiga kokku. Keegi oskab soovitada Sigelei sx200-ga kokku sobivat RBAd? Ideaalis võiks täiesti flush olla. Sigelei ise on 23mm diameetriga. Ei oska lihtsalt ette kujutada milline näeb kayfun lite RLis välja, või Squape või venelane. Natuke malm oleks, kui hangin igavesti vägeva rba, topin sigeleile peale ja asi näeb välja nagu mingi 80-ndate sci-fi set piece. (r.i.p unempi vana vamo)
  12. Sain mõrrast üle pika aja angerja kätte. Päev sai kohe tehtud.
  13. Ma olin kolm päeva palavikuga haige. Ma arvan, et see nikotiini vähendamine ja selline elustiili muutus mõjub erinevalt. Kui just väga hull valu pole. Väga retsiks läheb, uuri teadjamalt, mis teema on. PS: old pakkus paremat abi.
  14. Toose

    Gif-a-torium

    Mina pärast esimest hitti Vamoga.
×
×
  • Create New...