Jump to content
E-sigareti foorum

Siim Badalandabad Tänav

Tavakasutaja
  • Postitusi

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  1. See oli ainult idee. Aga võimalused on olemas. Idee on ise buildida nullist mingi asi üles. Lihtsalt hetkel uurin natuke maad mida üldse keegi tahab sealt saada (Võimsus, funktsioonid jne) ja palju nõus maksma oleks.
  2. Tahaks uurida natuke mis mode te ostaksite. Just mõtlen võimsuselt ja mis võimalustega see mod olema peaks. Kas ka mingeid selliseid oleks ka soov saada kus oma mingi graveering vms peal?? Ja muidugi ka lisaks palju te selle modi eest maksma oleksite nõus?
  3. No vahetatava akuga mod parem. Endal hana v3 kloon ja aku t6mban p2evaga nulli (Sony akud sees)
  4. Eeem keegi selgitaks TC t2hendust? Google v2ga ei aidanud mind.
  5. Panen ka enda juttu natuke... Endapuhul v6in ilusti v2ita et tervis on kenasti selle 2aastaga paranenud. 5aastat koni hambus t6mbas tervise ikka nii paigast kui sai. Nyyd on kops tunduvalt parem, enam nii v2sinud ei ole ja k6ige parem osa et ma ei haise mingi koni j2rgi enam. Lugesin ka et paljudele hakkavad haigused halvemini kylge. Endapuhul seda 8elda ei saa kuna muutust nagu pole aga no eks see ole kuidas kellegil.
  6. M6tlesin sama. Pean t88lt vaatama millisest elektroonikast v2ikse kruvi v2lja peksan.
  7. Sai soetatud mingi aeg tagasi selline endale https://www.fasttech.com/products/1807102. Nyyd hiljuti hakkas jama pihta et yks coili kinnitus kruvi lihtsalt keerleb sees ja kinni ei j22 (kruvi olen vahetanud.) . Keegi ei tea kuida fixida v6i asendus p6hi endale saada??
  8. endal vanade p6letitega (otse hiinast) oli jama see et mingit moodi olid nad vaakumis. Pidin otsikule peale keerama, n2pu ette toppima ja ostsast k6vasti kimuma ja siis kadus k6rbend maitse 2ra ja vedelik jooksis paremini peale. Nii soovitas mul teha myya kes saatis neid mulle. Aga no v6imalus ka et aku keerutab liiga ulmelt peale. Siin varem juba mainitud suurem osa asju kus viga v6is tekkida.
  9. Teen ka postituse lõpuks. Olen siim ja esuitsuga oleb tegelenud ~4aastat. Alustasin sellega kui ema tahtis suitsetsmisest loobuda ja ostis mingi ego pulga millel oli põleti vatisees peidus. Suht hästi keevitas aga mure oli siis kui vedelik otsa sai. Maitse selline puuks et ise ka ei usu. No sealt siis tegin vahel. Ego pulk ühes ja LM teises näpus.Sai siis mingi 4-5 kuud tehtud kuniks ostsime tangiga sellised. Maitse palju puhtam ja mõnusam. Sai ka neid tehtud natuke kuniks mõtlesime et tallinnas eriti ei ringlenud midagi tellisin asju hiinast et tuttavatele pähemäärida. Lambi ego+ce4 pulgad. Hiljem vivid ja siis mt3ed. Neid sai tellitud ja tarvitatud pea 2 aastat kuniks riik avastas et mul oli ostas (sellest hetkest 2 aadtat tagasi) osts.ee-s müügil üks pulk. Hakkasid tuludeklaratsiooni kinni hoidma ja suht süüdistama mind pätiks. Tahtsid igasugu rahasid saada aga vot tõestust ei olnud. Sai siis see asi lahendatud sellega et küsisin tõestust ja rohkem teksti ei tulnud. Olen nüüd esuitsu peal järjest olnud üle aasta ilma et peaks mingit koni näpus hoidma. Lõpuks sain siis oma esimese RBA ja boxmodi. Kayfun ja hana kloon Fasttech-ist. Olen täiesti rahul aga vajab harjumist kuna viimane pulk (ego+mini protank 2) ei keevitanud nii ulmelt vedeliku kui see. Nii et tervist kõigile ja ärge pahaks pange kui ma vahel lolle küsimusi küsin kuna olen liiga kaua ego pulkasi silitanud.
  10. mina ei jagelenud. Nad ise jagelesid ja saatsid igasugu ekspertiisi tulemusi ja keemialabori näitusi vedelikest. Tundub et neil oli igav
  11. Töölt naise juurde minnes suht tihti näen üht venda kellegagi esuitsu teemat ajams maja ees ja päris hea set käes + see lõhn on nii hea. (Pole jõudnud tere öelda kuna kaob kiirelt ära). Et küsimus kas keegi siit elab välja tänaval tallinnas?
  12. Ei tea endal polnud sellega mingeid probleeme. Mingi liiter vedelike ja 20 komplekti esuitsu asju sai tellitud. Toll jageles 1 kuu nendega ja saatsid ainult vedelikud tagasi. Et pigem oleneb.
  13. Eile ostis naine selle aku endale. Kasutas natuke (Ei laadinud) ja viskas valgelt tulelt otse oranzile. Ehk siis aku suht tyhi. Laadisime siis t2is selle ja hakkas peale mingit 30 minni kasutust j2lle jamama. Kord valge, kord oranz ja siis l6puks j2i oranz. Keegi ei tea milles mure v6ib olla?? Peal on mini protank 3 coiliga mille ise keerasin (Ei oska takistust 8elda sellel kuna pole millegagi m66ta).
  14. No hetkel 2 tulekul. Endale kui ka naisele. Aga kui kellegil tulevikus soovi siis võib teada anda. Võin sebida veel mõne.
  15. No hetkel kasutuses tavaline evod ja ego-t aku (1100sed mõlemad). Sain spezzilt paki täna ja keerasin 0.32ese traadiga mini protankile uue coili. 5 tiiru, maitse ja aur kohe paranes. Ootan hetkel evicut (sain hea diili 45euri komplekt tutikalt.) et ära proovida sellega.
×
×
  • Create New...