Jump to content
E-sigareti foorum

Speal

Tavakasutaja
  • Postitusi

    104
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Speal

  1. Must suits üldiselt päris toksiline, seega eelistan ikka valget. Okok tglt nägin, et küsisid teises teemas evic vtc kohta. Igaljuhul mina võtaks valge! Teinekord on mõtekam teema informatiivsemalt vormistada, et ei tekiks mööda rääkimisi.
  2. Ei maksa äärmustesse minna. Ja ega ma lihtsalt lugesin kuskilt sellist sitta, ei oska öelda kui tõsi see nüüd on.
  3. Põhjust täpselt öelda ei oska, mul lapsest saati olnud miljon erinevat allergiat. Siis oli nii, et kui tarbisin valet toiduainet - tuli lööve vms. Mida vanemaks sain seda vähemaks see jama jäi. Eeldasin, et kasvasin välja sellest, aga tuleb välja et toiduainete allergiad muutusid hoopis tolmu(5+erinevat liiki), looma(karvad) jms. Allergiateks. Aga no mul endiselt neid ärritavaid allergeene üle 50, niiet suht raske on öelda mis põhjustab seda jama. Üldiselt võiks öelda, et kaasa sündinud teema. Samas olen kuulnud, et kui last kasvatada just-kui vati sees, ehk et üritad maksimaalselt lapsele tagada puhast keskkonda, koristad igapäev tolmu jne. Siis võibki juhtuda, et lapse organism muutub tolmu suhtes tundlikuks, sest organism ei puutu piisavalt selle allergeeniga kokku, et muutuda resistseks. Aga noh mul niipalju erinevaid allergiaid, et täpselt ei tea kust need tulid Vähemalt nüüd sain murele lahenduse(loodetavasti jäädav lahendus)
  4. Holy mother of god! Mul siuke teema, et olen aastaid kannatanud hingamisteede haiguse käes(allergic sinus rhinitis) Sain selle alles nüüd teada kui läksin esmakordselt uue arsti juurde arst kirjutas uut rohtu "Rhinocort" ja see päev kui seda rohtu proovisin jääb nüüd vist elulõpuni meelde! Momentaalselt peale esmakordset kasutamist tundsin ennast paremini peale teist kasutus korda oli selline tunne nagu oleks täiesti terve! Ja mis kõige parem! - Kõik veipimise ja hingamisteedega seotud probleemid on kadunud! Algul arvasin, et see ägenenud hingamisteede probleem on tingitud sub-ohm veipimisest, niiet jätsin ~200-300 ml vedelikku, coilid ja kõik sub-ohmiga seotud asjad kappi vedelma ning hakkasin vaikselt üle minema rahuliku veipimise peale. Sest kui tõmbasin suure takistuse coiliga ning mouth-to-lung siis polnud enesetunne nii halb. Igaljuhul saan nüüd jälle otse kopsu tõmmata ja mega pilveid puhuda, ilma igasuguste kõrvalmõjudeta! Pole vahet mis baas, kõik tunduvad sama head. Nagu reaalselt veipimine pole minu jaoks veel kunagi olnud nii mõnus, mahe, pehme kui praegu! Selline tunne nagu avastan uuesti elu! Just amazing Väike nimekiri sümptomitest mille all kannatasin umbes 5 aastat ja viimased 2 aastat ainult ägenesid need sümptomid. A stuffy nose, possibly with sniffing. This is the most common symptom in children. Breathing through your mouth because your nose is blocked. Rubbing your nose. Children tend to do this. Eyes being sensitive to light. Feeling tired, grumpy, or moody. Not sleeping well. A long-lasting (chronic) cough. Pressure in your ear or having a hard time hearing. Discomfort or pain in your face. Igaljuhul lõpp hea kõik hea!
  5. Nüüd chain-vape'n niikaua kuni aku tühjeneb siis saab teada kas oli sinust abi okok tegelt ma täitsa kindel, et sinna see koer maetud oligi! Danke
  6. Tänud! pin oligi täiesti sisse surutud :/ Ma siiamaani arvasin, et sellel suboxil see pin ei liigu kuskile, aga no inimene õpib elu lõpuni Nüüd jääb ainult loota, et selle pinni kergitamine lahendab selle anomaalia /ilmselt ikka pinnis see kala oligi, sest alguses esimese kuu jooksul polnud mingit probleemi, siis vahepeal olen proovinud 4-5 erinevat attyt selle modi otsa, aga ei jagand matsu ära, et pin alla surutud ja sellest mingi anomaalia tekib. Muidu ennem kasutasin spring loaded pinniga akut ja siis sai kohe aru, et pin liiga alla surutud kui seade enam ei töötanud. Poleks selle peale tulnudki, et siuke jama kuna sisuliselt seade ju töötas. /nüüd pole takistus ka enam kõikunud stabiilselt 1.3 ohm (1.2se coiliga) aga see 0.1 erinevus on vist tavaline
  7. Kas sellel pole mitte fixed center pin? Ehk, et seda pinni pole võimalik liigutada ei üles ega alla? /Muidu softi uuendusi pole saadaval sellele modile? Kust seda üldse vaadata ja kuidas teha?
  8. Noo takistus kõigub koguaeg mingi 0.1-0.2ohmi. Aga see ei muuda pinget niipalju, et sellepärast vatt kärssama hakkaks. Ega alguses eeldasin ka, et proble ikka wickimisest. Aga see oli siis kui ise coili ehitasin ja arvasin et ju siis sitasti wickitud. Kuid siis aega ajalt tuli lambisel hetkel selline ülitugev dry hit(peale seismist) ja selline asi paneb ilmselgelt ekraani jälgima, et mis keiss on no ja siis avastasingi et igakord kui see rõve susisev dry hit tuli, siis aku tühjenes. Ei seostanud seda endiselt sellega, sest tundus kahtlane ja loogika vastane. Loobusin täielikult RBA kasutamisest, et ilmselt ikka ise tegin valesti midagi ja no nüüd occ coilidega sama teema ju vedelik 70pg30vg, wickib muidu jumala hästi aga vahepeal viskab selle dry hiti sisse ja kohe peale seda jälle korras. Ega see võib olla lihtsalt kokkusattumus, et aku just sellisel hetkel läheb tühjemaks kui out-of no-where viskab dry hiti sisse. (5+korda on see kokkusattumus olnud) Mul kahjuks multimeetrit pole, et pinget testida, aga ise mõtlesin, et äkki asi üldse akus või selles et ega ma eriti korrapäraselt laadinud pole :/ koguaeg üks aku ja vahepeal laen 10min, võtan ära - teen paar mahvi ja siis jälle laadima. Eriti teen seda siis kui aku on täiesti tühi, sest muidu laadimise ajal saab tõmmata ainult juhul kui aku on vähemalt 50%täis. Võtad juhtme ära - näitab 1 pulk ja töötab ilusti. Paned juhtme tagasi - vajutad fire siis aku indikaator hakkab vilkuma, et pole piisavalt powerit. Aga nuh see pidavatki olema selle suboxi miinus, ühes video reviews nägin sama asja. Ja siis veel see, et ma laen originaal laadijaga ainult kodus. Tööjuures laen telo või tahvli laadijaga või usbiga laua arvutist. Äkki see aku tuksi keeranud. Ideaalis võiks olla üldse nitecore laadija ja vähemalt 2 akut.
  9. 1. Noo kuidas ma seletan siis xD tra... Coil läheb pidevalt sel hetkel kärssama kui aku laetus tase langeb. Akut kuvatakse "pulkades" oletame, et aku on täis ja ükskord jõuab kätte hetk kui tase langeb, ehk tuleb 3pulka. Siis läheb coil instantly kärssama. Umbes nagu kui mingi coil shortage on ja viskab coili koheselt räigelt tuli punaseks. Tundub, et toimub sama järsk kuumenemine just sel hetkel kui aku tase langeb. /algul jah aurutasin võimsuse Piiri peal. Aga viimasel ajal ainult 15-20w, üle selle mitte kunagi. Tavaliselt 17.5 või 18w. Kirjade järgi peaks occ 1.2 kannatama 10-26W. Niiet kahtlen et asi minu võimsuse valikus. Pigem on kohati see jama, et ei auruta vedelikku ära ja hakkab kergelt isegi lurisema. Aga jah selle aku dischargemise hetkel on lausa kuulda kuidas coil hakkab ebatavaliselt kõvasti susisema, nagu kuumutaks lambist 50w'iga
  10. Tekkisid Mõned küsimused millele tahaks vastuseid tänud kes lugeda/vastata viitsib 1. Subox 50w mod, siuke teema, et näiteks kui aku on pmst. Täis ehk näitab 4pulka ja siis hakkab tühjemaks minema 3e pulga peale siis selle mahvi ajal kärssab wick ära ja korralikult! See ei juhtu ainult täis akuga vaid mis iganes hetkel kui aku level langeb. Aga samas uue coiliga nii ei juhtu. Alles peale paari päeva kasutamist hakkab esinema ja samas igakord ei ole ka nii. Ise ehitatud coiliga esineb kiiremini ja läheb sekundiga susisema mis garanteerib päris kahjuliku cottoni hiti. Kahtlane anomaalia... Kuna ei tea ju täpselt millal battery level dropib siis saan ikka vahel väga rõveda mahvi. Samas kohe kui aku level on langenud ei ole enam cotton hitti ja maitseb normaalselt kuni jälle tühjenema hakkab. Kui mingi 5 korda see uuba juhtunud siis on coiliga ühelpool ja jäädav cottoni maitse iga mahviga. Suht keeruline seletus, aga ehk on aru saada mida mõtlen. 2. Siis selline küsimus mis on osaliselt seotud ka eelmise küsimusega, et kui ühe korra tuleb cottoni mahv kas siis peaks kohe coili ära vahetama? Isegi kui maitse ja aur on normaalsed peale seda ühte cottoni mahvi? 3. Siis huvitab veel baaside teema, et kuigi baaside põhi koostis osad peaksid olema samad siis miks mõni baas hakkab täiega kurku kraapima ja on üleüldse "harsh"? Näiteks ArtVap baas tekitab kurku räige klimbi ja pidevalt pidin seda jama välja köhima. Lõpuks tuli lausa kõripõletik mis möödus küll paari päevaga, aga oli ülimalt ebameeldiv. Samas peale seda tellisin jälle survival baasi, sama vg/pg suhe ja nic level. Ja oh imet aur on mõnus pehme, ei kraabi kurku ega midagi. Kas mängib rolli komponentide puhtus? Või lihtsalt see, et mul sada erinevat allergiat ning organism on ülitundlik paljude asjade suhtes. Ega nüüd vist muud üle ei jäägi kui tuleb leppida vähe kallima väljaminekuga ning ainult survival baasidega edasi toimetada! _______ Edit/ tuli välja, et ma olen üle 2aasta kannatanud limaskesta turse all ja Aastaringselt koguaeg tugev allergiline reaktsioon. Ilmselt osad baasid võimemdasid seda reaktsiooni veelgi... Igaljuhul nüüd sain imerohtu " Rhinocort" ning kõik veipimise ja kurgu/ninaga seotud probleemid olid momentaalselt lahendatud. Üleüldse kõiK probleemid olid hetkega lahendatud! Ei mäleta, et viimase 5e aasta jooksul oleks olnud nii hea enesetunne ning, et oleks saand nii vabalt hingata! Ja pole mingit vahet kas aurutan ArtVap baasi või survival baasi back to sub-ohm! ________ 4. Osad maitsestajad ka tunduvad mitte sobivat, näiteks capella lemon sicily... Muidu maitse poolest ülimõnus vaheldus magusatele maitsetele, aga mõrvas kurgu ära... Ehk oskate välja tuua mingeid maitseid mis võivad tekitada inimestel ebameeldivaid reaktsioone? Millest peaks hoiduma? Olen kuulnud, et citruselised ja mingi banaani maitsed võivad hingamisteede ärritust esile kutsuda jne.
  11. Saab muidugi, aga isegi kõige väiksema õhuava peal tuleb liiga palju õhku läbi, sest see tank pole mõeldud M2L. Igaljuhul proovisin siis ehitada miskit tegin algul selle väikse sinise kruvikeeraja ümber(peaks 2.5mm olema?) ja 9 keerdu andis tulemuseks 1.3ohm Lõpuks keerasin pastaka sisu ümber(3mm vist) 9 keerdu ja tulemus 1.6ohm. Kuradi äge universaalne coil tuli, õhuava kõige väiksema settingu peal - saab tõmmata M2L (Kuigi OCC coiliga ikkagi parem) Õhuava täiesti pärani - saab vabalt tõmmata ka otse kopsu Nüüd ainult vastavalt tujule vedelik sisse ja tuld! Tänud kõigile soovituste eest! Jätan vist teema lahti, et kui kellegil kunagi selle teemalisi küsimusi tekib siis võib siia kirjutada.
  12. Ei seda niikuinii, esialgu ehitan 1.7-1.8se coili ja kasutan sinu "näpunäiteid." Eks siis paistab mis tulemus on. A mul ainult 28,26,24 gauge kanthalit 28ga peaks hakkama saama vist. 3mm sisemine diameeter ja 8.34 keerdu. /kasper - drip tip on mul esimesest päevast välja vahetatud peenema, metallist tipi vastu
  13. Ei tahaks uskuda, et nende aukude juures kuumus nii suureks läheb, et midagi juhtuks + õhk liigub sealt läbi.
  14. Oh, sellega seoses tuli idee, et teoreetiliselt saaks ju subtanki RBA õhuvõttu altpoolt piirata. Osad alumised augud saaks ju täis toppida millegagi, näiteks nätsuga? ja tulemus olekski tighter-draw ? Eks õhtu poole üritan meisterdada miskit.
  15. Hey! Olen nüüd mõnda aega harrastanud otse kopsu tõmbamist kuid hakkab vaikselt kohale jõudma, et see pole ikka minu jaoks :/ eks vahest on ikka fun, aga pikemas perspektiivis ja igapäevaseks kasutamiseks eelistan siiski mouth-to-lung inhale. Kui kasutan madala takistusega coili siis ma jäängi aurutama, selline tunne nagu ei saaks nikotiini vajadust rahuldatud. Räme chain-vape koguaeg... terve elamine hall, muffigi ei näe, vedelikku kulub meeletutes kogustes jnejne. Aga samas kui kasutan 1.2ohmist OCC coili siis võtan rahulikult 5-10 mahvi ja võin seadme maha panna ning ei pea sellele lähema tunni aja jooksul enam mõtlema. (nikotiini erinevad kangused järgi proovitud. 3,6,9,11,12) Nimelt siis ongi minul selline küsimus, et kuidas ehitada coil subtank RBA V2 sisse, et see toimiks nagu 1.2ohm või 1.5ohm occ coil ja, et saaks tõmmata suust-kopsu? Olen proovinud teha küll 1.2 ja 1.5ohmise takistusega coili, aga õhku käib nii palju läbi, et suust kopsu sellega tõmmata ei saa :/ Sain vabalt hoopis tõmmata otse kopsu, lihtsalt auru tuli veidike vähem kui 0.5se coiliga. Kas peaks siis coili õhuavale eriti lähedale panema? Tihedamalt wickima või mis aitaks saavutada samasugust "tight-draw" tulemust nagu OCC coilidel? Ette tänades, Kristjan
  16. just nii. Peale vana vati eemaldamist ja RBA pesemist tuleks coil punaseks lasta, siis peaks olema näha ka, et eraldub veidike "suitsu" kui enam "suitsu" ei tule siis peaks coil puhas olema.
  17. No see on iseenesest mõistetav, et alati kui vatti vahetad siis tuleks terve RBA kuuma vee all puhtaks pesta ja pärast coili kuumutada, et mustus ära põleks. aga tore, et korda said!
  18. enne vati vahetamist käed pesid puhtaks? Kui näpud on kasvõi natuke mustad siis see jääb vati sisse kinni ja rikub maitse ära. Kui isegi näiliselt näpud "sitased" pole siis nahk eritab ikkagi rasva ning ka see jääb vati sisse kinni ja rikub maitse.
  19. vabsee hea diil sõbralt kinnitust hetkel küsida ei saa, aga teen tellimuse ära. Kui ta ei taha mingil põhjusel siis ostan kasvõi omale varuks
  20. Pole minu soovid sellel sõberil on vaja kuna ühtegi coili pole alles kanger protank mini 3'le mida ta hetkel kasutab. Aga no mina olin see kes talle veipimise maailmat tutvustas siis lubasin hetkel ka välja aidata
  21. Mingi selline variant võiks olla, et saab kohe homme osta Tallinnas ja mille maksumus jääb alla 25€ soovitavalt võiks paar coili ka 25 sisse mahtuda. /sense hydra fasttechis 17doltsi, veipmarketis 38euri heh
  22. Hey! Sõber tahab osta uut paaki suust-kopsu tõmbamiseks. Tal see aku https://www.fasttech.com/products/0/10015304/2834005-authentic-nme-pioneer-n-30-2200mah-vv-vw-variable ja hetkel otsas mingi 5doltsine aurutaja mis kasutab "vist" neid coile -> http://spezz.ee/et/coilid/574-kangertech-vocc-single-coil-unit-for-kangertech-cartomizers.html igaljuhul tal koguaeg probleemid sellega, küll lekib, kärssab, luriseb ja sada muud häda. Uue aurutaja väärtus peaks jääma alla 25€ ja võiks kasutada mingeid kvaliteetsemaid coile. On kellegil midagi head välja pakkuda mis selle akuga ilusti sobiks ?
  23. Aa no siis pole probleemi õhtul astun läbi :DD
  24. Aa mis selle poole liitrise säilivusaeg on?
×
×
  • Create New...