Jump to content
E-sigareti foorum

kafkaz

Tavakasutaja
  • Postitusi

    6
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    N/A

Viimased profiili külastajad

1 743 profiili külastust
  1. https://www.lepetitvapoteur.com/en/
  2. Tere. Aeg seekord küll juba ostujärgne, kuid sellegipoolest ei vaheta rubriiki ning jätkan heietuste ja küsimustega kord alustatud kohast. Eile, peale veel- ja taaskordseid mõõdukas tempos lugemisi-kuulamisi-vaatamisi, sai hingevärinal tehtud esimesed tõmbed. Peab ütlema, et õnnestus (nii vähemalt arvan), sest proovimises-katsetamises tuleb end kahjuks tagasi hoida. Sunnitud mõõdukusega seoses allpool ka mõned küsimused. Seadeldis ise koosneb Picost ja Siren 2st (tänan soovitajaid), traadiks epiibu 0,32mm 28 AWG SS, millest sai näidise järgi keeratud seitsme lahtise (avatud) keeruga vedru. Kasutusproov sai tehtud 70/30 valmisvedelikuga n-ö tavalises režiimis, näidikul 0,7 oomi ning vattideks seadsin 10 (mh paagil avatuna 1--2 õhuava). Kas see on füüsikaliselt enam-vähem ok vahekord (oomid-vatid)? Asi justkui toimis (kuna ei ole võrdlust muuga kui teame küll millega) ning füüsiline võimekus pole nii hea, et siia-sinna testida. Ja temperatuurikontroll ja selle sätted? -- ons need vajalikud kasutusele võtta? Võhiklikud küsimused ehk, kuid sellegipoolest küsin.
  3. Tänan kõiki lugejaid ja kirjutajaid. Juhtisite mind lähemalt uurima MTL-kontseptsiooni. Ei ole varem mõelnud, kuidas voolud kõris liiguvad, nüüd lõpuks ehk jõuan mõistmisele, mis on MTLi ja DL vahe ja kuidas just esimene on see, mida vaja läheks, kuna ei motiveeri suurte pilvede loomine ega gurmaanlus, vaid nikot. edastamise kanali vahetamine. Ja et MTLi praktiliseks harrastamiseks on vajalikud ka spetsiaalselt disainitud MTL-tangid, (nt Nautilus 2 ), milliseid turul pigem vähemuses. Selline resümee. Ja uued küsimused. Jättes korraks kõrvale Nautiluse (millise peaks muidugi soetama), uurisin froniuse viidatud Kayfun V3 Mini kohta nii siit foorumist kui mujalt ja leidsin vaid kiitvat. Kahjuks ei leidu seda praegu meie maal (Kayfun 4 leidsin spezzi lehelt). Pealisehitisse, mis suudab toimetada ka VGga, paigutaksin meelsasti. Kas Sirenist rääkides peate silmas seda: http://www.epiip.ee/et/rtardta/3071-digiflavor-siren-2-gta-ss-22mm-2ml-.html. Usun, et olen võimeline traati keerama, loomulikult peale suunamist ja õpetusi. Milline traat, mitu keerdu jnejne. Kas õpituba keegi pakub? Ja Sireni aluseks sobiks siis soovitatud see https://www.vapista.ee/evic-primo-mini-seade või see https://www.nicorex.eu/eleaf-istick-pico-75w-aku või midagi veel või siis kumb neist või mõlemad?
  4. Tere Tuleb tõdeda, et loobumine neljast Glamour Amber sigaretist on ennekuulmatult võimatuks osutunud. Ei pea ka vajalikuks taolist haletsusväärset võitlust pidada. Enne poeskäiku küsin ostunõu, nagu siinses foorumis mitmed on teinud ja tulemuslikult ka abi saanud. Vabandust, kui ei ole leidnud vastavateemalisi värskemaid postitusi. Niipalju tean, et hoiaksin võimalikult VG-põhise vedeliku poole, st baas 100% VG, kild nikotiini ja tilk tubaka- või muud mõrudat-kibedat maitset. Kuid seade ise võiks olla hea ning sobiv just VG jaoks. Nagu olen aru saanud, ei pruugi soetada valmiskomplekti, seega palun jagada ka teadmist, milline võiks olla parim lahendus osade kokkupanekul. Siin on soovitatud Joyetech Cuboidi http://stratosvaper.ee/?product=joyetech-cuboid-200-w-box-mod&lang=et, Eleaf iStick Picot: http://stratosvaper.ee/?product=eleaf-istick-pico-kit-75w& lang=et ja VTC-minit, mida ma kahjuks ühestki poest ei suuda leida. Kui on kellelgi ülevaade hetkel meie poodides jagatavast soetusväärsetest seadmetest, palun avaldage.
×
×
  • Create New...