e-kodanik 295 Postitatud Juuni 28, 2013 Hetkel oli yx just kontrollringi tegemas Ropult kena koer, mis tõug see on? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 28, 2013 Hetkel oli yx just kontrollringi tegemas Ropult kena koer, mis tõug see on? pildil 3/4 rotikas, teine on puhas Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 28, 2013 Minu staffi valvab ka tõsine peletis: [attachment=0]uploadfromtaptalk1372432827287.jpg[/attachment] Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 30, 2013 Kenad koerad. Kahju, et endal maja ei ole. Ise võtaks selle kelgupeni v sakslase. Share this post Link to post Share on other sites
joonma 0 Postitatud Juuli 1, 2013 vivi nova, 3 kuud ilma ühegi tõrketa. iga kahenädala tagant puhtaks, uus nöör ja traat järgmisena tahaks mingit meshiga toimivat aparaati aga pole midagi mõistliku leidnud, soovitusi? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 2, 2013 Väike update .. igast clerost siis ainult üks pildil. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Juuli 4, 2013 vivi nova, 3 kuud ilma ühegi tõrketa. iga kahenädala tagant puhtaks, uus nöör ja traat järgmisena tahaks mingit meshiga toimivat aparaati aga pole midagi mõistliku leidnud, soovitusi? Kust selle lühikese aku kesta ostsid, või ongi nad eGo kirjadega? Share this post Link to post Share on other sites
Viidu Viies 0 Postitatud Juuli 4, 2013 Täna on veel Vamo troonil Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 4, 2013 mul on tegemisel puupakust saetud rõngast alus, sedasi vpiklikult saetud, on stiilselt lõhki kuivand vaja veel lihvida, eitsida lakkida, kui valmis kunagi saab, panen ka pildi siia, aga see Viidu on lahe alus sul Share this post Link to post Share on other sites
minisvami 0 Postitatud August 3, 2013 Poola sõbrad valmistasid mulle sellise asja. €15, olen üsna rahul Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 4, 2013 Rannamõnud [attachment=0]uio.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
Ax 0 Postitatud Oktoober 25, 2013 See siis minu varustus![attachment=0]2013-10-25-0991(0)[1].jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud November 6, 2013 Poola sõbrad valmistasid mulle sellise asja. €15, olen üsna rahul Sooviks ka sellist, kui ei ole saladus siis kas su Poola sõbrad oleksid nõus veel selliseid valmsitama Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 6, 2013 Umbes sellise ostsin Tallinnast kalameeste poest. http://www.kalale.ee/pood/karp-kast-kott-tool/kast/1971-kohver-plano-6102 Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud November 8, 2013 [sAC]Bools mis poodi pead? Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud November 8, 2013 mis on evicu hind? Share this post Link to post Share on other sites
[SAC]Bools 0 Postitatud November 9, 2013 Pole mõtet siinset teemat risustada, aga kõik küsimused võib privasse panna. Tegelikult rahastab seda asja üks sõber. Mina niisama näpin tilka, rebin vahepeal ühtteist endale ka ja muidugi, aitan sõpradele-tuttavatele edasi müüa... Mis poodi pean? Pole e-sigarettidega seotud... Share this post Link to post Share on other sites
emmure 0 Postitatud November 9, 2013 Minu hetkeseis siis selline Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 9, 2013 kuda piip on? Share this post Link to post Share on other sites
emmure 0 Postitatud November 9, 2013 kuda piip on?Popsutamiseks väga hea. Aga minuarust tahab kangemat vedelikku. Tavaliselt tõmban 12 mg kangust. Sinna panen 18mg. Harjunud äkiliste pillidega Share this post Link to post Share on other sites
sadulsepp 0 Postitatud November 10, 2013 Sai omalegi taoline piip Spezzi sahtlisügavustest soetatud. Täitsa lahe lelu. Tekitab päris piibu popsimise tunde .Puudub lüliti - tööle hakkab tõmbamise peale, mis on tõsiselt mõnus. Kuidas selline lahendus kestab, saab näha. Praegu paar nädalat toiminud. Hiina päritolu annab muidugi tunda - aku vahetus eeldab abivahendit, üks kaasas olnud akudest andis pärast teist laadimist saba... Ps. Pisikese näputöö järel saab Aspire BDC clero ka otsa (ilmselt ka teisi) Share this post Link to post Share on other sites
emmure 0 Postitatud November 10, 2013 Sai omalegi taoline piip Spezzi sahtlisügavustest soetatud. Täitsa lahe lelu. Tekitab päris piibu popsimise tunde .Puudub lüliti - tööle hakkab tõmbamise peale, mis on tõsiselt mõnus. Kuidas selline lahendus kestab, saab näha. Praegu paar nädalat toiminud. Hiina päritolu annab muidugi tunda - aku vahetus eeldab abivahendit, üks kaasas olnud akudest andis pärast teist laadimist saba... Ps. Pisikese näputöö järel saab Aspire BDC clero ka otsa (ilmselt ka teisi) Räägi lähemalt. Jääb piibu huulik külge? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 10, 2013 Ei jää. Piibu poolel on standardne 510 connector. Piibu huulikus on auk, mis sobib boge carto otsa. Nendelt piltidelt saad mingi aimduse: http://fasttechcdn.com/products/132/132 ... 2200-7.jpg http://image.dhgate.com/albu_379712260_ ... arette.jpg Share this post Link to post Share on other sites