karlsson 0 Postitatud Juuni 22, 2013 Segasin kokku omale sobiva baasvedeliku. Segasin kokku võrdsetes osades VPG(45/45) 36mg nikotiini, VPG((45/45) 0 mg nikotiini ja PG (100). Tulemuse, PG ja VG vahekorraga (63/30) olen rahul, kuid vee sisaldus jäi baasis 6,7%. Poes müüdavatel baasidel on see 10%. 1)Siit ka küsimus, kas on oluline lisada vett, et saaks 10% täis? 2)Mis kasu on veest mis on e-vedelikus? 3)Kas destilleritud vee asemel võib kasutada ka kaevuvett? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 22, 2013 vett pannakse sinna, et asi vedelam oleks, muidu vg ei imendu eriti, sisuliselt pole vett vaja ja kaevuvett ära ikka pane. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 25, 2013 Lugesin kusagilt jänkide foorumist ühe Atmos Lab´i (Kreeka tootja) asjamehe kommentaari, kes kirjutas, et hea vedeliku kokkusegamine polevat piimakokteili tegemine. Põhilised reeglid: - segunõusse tuleb alati esimesena kallata kõige kangem komponent, selle sees "lahustada" maitse ja siis lisatakse kahanevas järjestused ülejäänud komponendid - kui on ainult 1 baas, siis maitse segatakse alguses väikeses koguses ja hiljem lisatakse baasi juurde - segamiseks tuleb kasutada klaasist töövahendeid - mingil juhul ei tohi segu raputada nii, et õhumullid sisse tulevad - õhk pidi maitsele laastava mõjuga olema - segamiseks kasutada vibrostendi (keegi lugeja soovitas vibreerivat sex-lelu kui kõigile taskukohast ) - segul lasta laagerduda vähemalt 48 tundi Share this post Link to post Share on other sites
Priitm 0 Postitatud Juuni 25, 2013 tunduvad sellised nii ja naa soovitused... mitte, et otseselt valed oleks, aga see ei tähenda et liigne agarus parema tulemuse annaks kui optimaalne tegutsemine. see eelnev väiksemas koguses maitse lahustamine omab vajadust ainult siis kui segada päris kontsentreeritud maitsest. Tava inimese kätte jõuavad maitsed juba niikuinii lahustena (suht kanged ent siiski lahused) seega eelnev lahustamine suurt mõju ei oma. see õhu mullide jutt. kui kasutatud maitsed õhu suhtes tundlikud oleks ei saaks neid üldse kasutada, sest õhuga kokkupuudet esigaretis vältida pole võimalik. lisaks läheb see jutt vastuollu üldise soovitusega lasta vedelikel lahtiselt seista. tavaline raputamine ja loomulik difusioon 24-48 tunni jooksul teevad oma töö piisavalt hästi ära, et miskit vibraatorit küll vaja pole. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuli 17, 2013 see õhumulli jutt on pigem selle pärast, et õhumullid aeglustavad laagerdumist. Ise kasutan ka vibra, päris suur vahe on. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 17, 2013 okei, tegin eile esimese segu, kaua see seisma peaks? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 17, 2013 okei, tegin eile esimese segu, kaua see seisma peaks?soovitatavalt vähemalt 48h. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 17, 2013 eks siis homme või ülehomme proovin, vahepeal üritan seda segada või noh, jah Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 17, 2013 Esimesed kaks päeva võib olla maitse kangem ja teist moodi kui hiljem .. Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuli 17, 2013 kaua see seisma peaks?olenevalt PG/VG suhtest ja maitse omapärast 5 min - 1 kuu. pmst maitse on valmis kujul siis kui see muutumise lõpetab ja mõned maitsed ongi paremad poole peal või toorelt kui päris lõpus. Ma "samplin" valmivaid vedelikke paari tilga jagu pea iga päev. Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud August 13, 2013 kui me nö steepimisine jõudsime siis, millest tuleneb vedeliku kollakus ja 'lihtsam lurisemine' pärast laagerdumist? Olen lihtsalt seda tähele pannud ja ei mõika hästi laagerdumise pointi. Tänud ja kirjavigade jms põhjust otsige kellaajast:) Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud August 13, 2013 kollakus on enamasti tingitud karamelli tekkest vedelikku, nii soojus kui ka maitseaine happelisus lagundab pg/vg'd osaliselt karamelliks. lurisemise kohta ei oska midagi arvata Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud August 13, 2013 kollakus on enamasti tingitud karamelli tekkest vedelikku, nii soojus kui ka maitseaine happelisus lagundab pg/vg'd osaliselt karamelliks. lurisemise kohta ei oska midagi arvataVärvimuutuste ühe soodustajana võiks lisada veel valguse. Olen seganud valmis 30 ml, mis seisab pimedas ning sealt siis ümber villinud väiksemasse pudelisse vajadusel kaasavõtmiseks. Kui järgmisel korral väikest pudelit täitma minna ja seal põhjas veel midagi on, siis torkab tooni erinevus silma (aga see tihti sõltuvuses maitsestaja algsest toonist ja selle intensiivsusest). Teine soodustaja on veel nikotiin. Oleme tuttavaga proovinud segada ka ühesugust vedelikku, minul 15mg, temal 9mg. Minu omad "kolletuvad" tugevamalt ja kiiremini. Share this post Link to post Share on other sites