Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
admin

Bidroop

Recommended Posts

Alles hiljuti tuli välja "uus" keskkond kus on võimalik teenida veidi õlle raha niisama netis surfates, kas asi on ka õige või mitte, see on iga-ühe enda otsustada, kuid mina tegin konto ära. Nö igaks-juhuks, kui asi on hea siis vähemalt on kusagil püramiidi tipus konto olemas

Bidroop is an international online platform, where everybody can build a crowd and profit from it. A crowd is built simply by inviting friends. These friends invite some friends of their own and so this quickly builds up and results in a pretty massive collections of friends and "friends of friends".

 

Later at release level 3 - the profit level - you will earn money with your crowd. There will be 2 ways to earn money with your crowd: An active and a passive way. Best thing: it's for free - well, sort of: You will have to invest time and love. Only this way bidroop will reward you with money from your crowd. The bigger your crowd is, the more you will earn from it.

 

See Youtube video ei ole ametlike autorite oma

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=cZr_SmbGFkQ

 

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T0utFUMg8m8]

 

http://bidroop.com

 

Invite koodid siis mida saate kasutada.

lJsUTZdS

zI7Bpkto

SLjFeg1R

mk7h2m28

jlT19XG6

 

 

Proovime järgi siis millega tegemist on ;) Eks ta mingi püramiid ole aga tükki küljest ei võta proovida.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pole midagi uut siin päikese all :lol:

Püramiidseekemi rusikareegel ütleb, et rikkaks saavad vaid asutajad. Midagi pudeneb ka teisele/kolmandale ringile (õlleraha). Süvitsi ei uurinud, aga tõenäoliselt põhineb idee reklaami edastusel ja sellelt teenimisel. Kui asi beetast kaugemale jõuab, hakkame tõenäoliselt nägema kirju stiilis "saada see kiri 5-le sõbrale edasi või muidu ...."

Eeldusel, et kasutatav tarkvara isikuandmeid ei korja, pahavara ei sisalda ja rahaliselt panustada ei tule, pole vast risk eriti suur, aga skeptiline olen küll, inimeste leidlikkus on piiritu ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...