admin 172 Postitatud Jaanuar 24, 2014 väike süst tehtud, palun eepeeni! Sent from my Nexus 7 using Forum Fiend v1.1.5. Tänan. Väike märge ka küljes Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 4, 2014 Panin ka omalt poolt pisikese toetuse teele, loodame siis et uus teenusepakkuja on pisut kõrgemat hinda väärt ja ei tõmba kahtlastel põhjustel juhet seinast välja Share this post Link to post Share on other sites
cuckoo 0 Postitatud Veebruar 4, 2014 Väike toetus asjalikule ja väga kokkuhoidvale foorumile. Olen siin viimase mahvini -- 04 Feb 2014 22:47 -- Sorry, Mõtlesin siiski kokku hoidvat, mis tähenab jõudu. Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Veebruar 5, 2014 Loosiõnne eest ja niisama annetus tehtud. Loodan, et see natuke suudab aidata foorumit probleemide korral. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 5, 2014 Tänud kõigile Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Veebruar 5, 2014 Sai ka pisike tugi jälle kantud Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 5, 2014 Isegi, kannan iga kuu pizikese kopika, mitte et mul lahju oleks vaid ise vaja kah peret üleval pidada. Siiski loodan, et tänu kasvõi väikestest summadest, suudab ufo selle foorumi tehnilist poolt adekvaatselt edaspidigi ülal pidada. Igatähes on see foorum, kui sõltuvus Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 5, 2014 Isegi, kannan iga kuu pizikese kopika, mitte et mul lahju oleks vaid ise vaja kah peret üleval pidada. Siiski loodan, et tänu kasvõi väikestest summadest, suudab ufo selle foorumi tehnilist poolt adekvaatselt edaspidigi ülal pidada. Igatähes on see foorum, kui sõltuvus Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Sama siin, iga palgapäev toetan foorumit. Hea asi vajab putitamist Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Veebruar 5, 2014 Pisku jälle kantud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 5, 2014 Tänan tänan. Ilmselt paigutan toetused hinnavaatluse reklaami. Paari bännerimeistriga räägitud juba. Üks võttis ise ühendust ja pakkus lausa tasuta abi Kui keegi tahab toetaja märget siis PS mulle Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud Veebruar 6, 2014 Väike süst tehtud loosimise eest, Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 7, 2014 Panin ka piku teele jälle Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Aprill 7, 2014 Mina panen siis, kui tähekesed tagasi saan. Või siis mündid. -- 07 Apr 2014 18:34 -- Toetatud Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Mai 3, 2014 Uff... ..kas saan ka igakuise "pisku" eest oma tärnid tagasi..... ... pigem "pagunid" kui ebasümmeetriline..... Minu poolne pisike toetus jätkub ja anna vahest teada kuidas meil läheb Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 4, 2014 lubasin suure suuga tagasi tulles kohe raha annetada tyr, läks meelest nyyd kandsin jätke ellu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 4, 2014 Tänan, tänan! T_MM_T tärnid tagasi Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Mai 4, 2014 kuna FT jt võtab kogu mu sissetuleku, vabanda, pole ammu toetanud võibolla võtaks märgi maha Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Mai 19, 2014 vahepeal väike annetus foorumile,ehk on abiks. 1 rohe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 5, 2014 Kuidagi unarusse jäänud see asi siin, uus foorum vajab meie toetust veel rohkem kui vana. Ise tegin jälle oma 'tavalise'. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 5, 2014 Kahjuks ei saa suvel toetada, raha läheb voblale ja õllele. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 5, 2014 ma pole palka veel saanud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 5, 2014 Panin omalt poolt jälle 10€ teele. Mul pole kahju, kui Ufo annetuste eest ka endale üht-teist meelepärast saab...... tegelikult peakski saama kuna kogu see foorumi haldamine võtab hulga aega ja energiat. Aga ikka oleks hea teada, mida nende annetuste eest veel tehtud või teoksil on ja mis projektid raha puudusel ootele on pandud Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 5, 2014 Miskit pole ootel. Kõik korras. Äsja sai alles foorumi soft ostetud. aitäh Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud Juuni 11, 2014 Mis siin ikka - kui on loodud selline koht väikese äri ja arutelu jaoks, tuleb toetada! Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuli 7, 2014 Kuu aega jälle möödas, rahvas pange aga plönni teele, ei saa nii ihned olla . Mudu jääb asi virelema. Share this post Link to post Share on other sites