Jump to content
E-sigareti foorum
Sign in to follow this  
g0nadz

HANA MODZ v3 DNA30 1:1 kloon...

Recommended Posts

arvata oli. ebareaalne oleks seda müüa 30 naha eest. ega need seal lollid ei ole, kui originaal on 300 siis miks müüa 30...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kilid parajad pasakeerutajad . Ma juba vaatasin, et saan ka miskit uut ja huvitavat. (N)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Väike ülevaade neist hana boxidest.

Mul kaks Hana modz boxi ja veel üks Cloupori Cana 30w. Üks neist Hanadest on 20w ja teine on 30w ja mõlemad on hana modz v2 boxid. (taga-kaan ulatub üles tangini, v3 jääb taga-kaan karbi krae taha). Mustal ja hõbedasel boxil ilmneb tulistamisel viive, kuniks box nö bootib ja rohelisel canal tulistades ei ole viivet. Nagu Drip Tipi suhu pistad ja tulistad nii kohe võib kimuda. Rohelisel canal on veel lisaks teistele boxidele Power Locked Mode. Cana miinuseks on ainult USB laadimisel rohelise tule puudumine. Kui aku täitub peaks ilmnema roheline tuli, kuid endiselt lõõmab punane.

Uuel Canal on parandatud 510 tangi liide ja kiibi üle-kuumenemise vead. Sammuti loeb Ω kõige täpsemini.

 

V3 box on mõned millid kõrgem v2 boxist ja mõned millid kitsam v2 boxist. Nurgad on ümaramad ja istub käes natukene mugavamalt. Ahjaa.....Hana modide USB kiibid liimisin kõik üle epoksiga, kuna see kuuma liim peale nädalat-kahte ei pidanud vastu enam. Neist 3-st boxist on kindlasti parim Cana.

 

Täna tegin testiks uuest traadist 0,50mm (sub-oomijatele) coili ümber 2mm varda ja nii 10 keerdu tuli umbes ja tulemuseks 0,5Ω. Roheline 30w cana mood loeb välja ilusti, et 0.5Ω ja coil läheb hõõguma kenasti. Hõbedane Hana 30w näitab 0.6Ω ja vahest 0.7Ω Must hana 20w näitab kord 0.9Ω ja teinekord 0.8Ω. Akud on Newise või uue nimega MXJO 2500mAh 35A akud, mis lubavad minna kuni 0.2Ω. Kuigi paberite järgi on Hanadel lubatud kasutada akusi 7A kloonil-12A originaalil.

Kasutan boxe igapäevaselt ja alustan tulistamist kella 5-st hommikul ja kella 16:00 aeg on jäänud akut nii 1 pulk. Mõni räägib, et originaal kiibiga kestavad akud kauem tunduvalt, kui klooniga ja teine räägib et originaal kiibiga ei pea aku ültse.

 

10463875_10204067742153843_1353253737310

tatagyze.jpg

1-140419221534.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

On siis Cloupori karp parem, kui teised? Kiidetakse seda just kõige rohkem nendest kloonidest.

Edit: lugesin teksti uuesti mõttega läbi ja sain aru et jah, on küll (psühho)

Share this post


Link to post
Share on other sites

No peaks näitama et on versioon 3 kuigi on v2 karbis. Võimalik siis, et v3 kiip ainult :)

 

Veel Canast ja Hanast. Hanadel liimisin ka üle 510 tangi pesad, kuna mingil hetkel center pin hakkas logisema ja tank ei toiminud otsas. Center pin vajus liiga sisse. Canal ei ole siiani seda probleemi olnud.

Canal jääb ekraan põlema veel 2 minutiks nagu originaal DNA kiibiga. Cana bootimisel ei tule ka ekraanile kirja EVOLV DNA. Samas Hanal ekraani kirjad kaovad täpselt 1 minutiga. Cana on originaalile kõige ligilähedasem kloon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mu originaal kiip hakkas segast panema eile. Lükkasid laadija taha ja lambist hakkas shootima koguaeg. Alguses ei pannud tähele , aga naine ütles et kuskilt tuleb rämedat kärsakat. Mul oli tehtud 0.5ohmine twisted single coil sisse, see oli rahulikult mingi 3-4 minutit põletanud seal omaette.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...