Jump to content
E-sigareti foorum
Spezz

Postkontoritest korjatakse e-sigaretid müügilt

Recommended Posts

http://tarbija24.postimees.ee/2813824/postkontoritest-korjatakse-e-sigaretid-muugilt

 

Avaldatud: 02. juuni Kell 13:23

Tarbija24 poole pöördunud lugejat pahandas, et riiklik postifirma müüb postkontorites e-sigarette, mis on kättesaadavad ka alaealistele. Omniva (Eesti Post) müüs neid pilootprojekti käigus ning otsustas, et korjab need hiljemalt järgmisel nädalal müügilt.

«Eesti Post on Eesti riiklik firma, st et Eesti Vabariik soodustab e-sigarettide müümist kohtades, kus ka alaealised käivad,» märkis lugeja.

Omniva postiteenuse juht Kaido Padar sõnas, et e-sigarettide müügi näol oli tegemist pilootprojektiga. «Teadmata seda, et teie meile täna helistate, võtsime tegelikult eelmisel nädalal vastu otsuse, et me ei jätka nendega,» lausus ta. E-sigaretid korjab postifirma müügilt hiljemalt järgmisel nädalal, reklaamid võtab maha aga tänase päeva jooksul.

«Oleme teinud erinevaid pilootprojekte ja ma ei oska täpselt kommenteerida, miks otsustati e-sigarette müüma hakata,» tõdes kolm kuud ametis olnud Padar. «Mina vaatan teenuseid ja kaupu laiemalt, et missuguseks need postkontorid tulevikus muutuvad, milline on kontseptsioon, kui kaua need lahti on, kui kiiresti klient peab saama teenindatud jne.»

Padari sõnul ongi e-sigarettide müügist loobumise põhjuseks osalt seesama kontseptsiooni küsimus, aga ka käibe küsimus ja see, missugust imidžit firma postkontoritele tahab. «Eks sellest see tingitud oligi, et vaatasime üle ja mõtlesime, et me ei soovi enam e-sigarettidega jätkata.»

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei tasu uudisenuppu eriti traagiliselt võtta, sest mida vähem on kohti, kus ego-pulkasid jms saasta müüakse, seda parem. Sest tänu taolise saasta proovimisel esmakordselt e-sigaretiga kokku puutudes paljud ju pettuvadki e-sigareti maailmas üldse, teadmata, mida see tegelikult kujutab ja uuele katsele tavaliselt ei lähe.

Nii paradoksaalne kui see ka pole, nende müügilt postkontoritest ärakoristamisega astuti e-sigareti vastase võitlejate poolt ise ämbrisse ja võimalikuks sai see seetõttu, et nood e-sigareti vastased võitlejad ise ei tea e-sigareti maailmast essugi...

Sisuliselt on see siis musta huumorina positiivne uudis...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Registreeru või logi sisse

Postitamiseks pead olema kasutaja

Registreeri konto

Loo konto meie foorumisse. See käib kiirelt ja lihtsalt!

Vajuta siia

Logi sisse

On juba konto ? Logi sisse...

Logi sisse

×
×
  • Create New...