jutuots 3 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Minu kurol on need stainlessist vist, või pole sellel vahet? Kuro Koileri kruvi hakkab ka PS: mina tellin kruvid siit Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Minu kurol on need stainlessist vist, või pole sellel vahet? eks vasest on vast parem, aga kaotasin enda oma praktiliselt esimesel päeval ja siiani pole kuro kruviga probleeme polnud. Lihtsalt peab veel ühte alleni võtit riistakarbis kandma (posti kruvi võti on väike neile) See ebay link on oluline veel sellepärast et sealt sain ka posti kruvisid tulkule Share this post Link to post Share on other sites
jutuots 3 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Põhjus miks ta mul ära kadus on et pidevalt seda kruvi pingutades kulus keere ära ja ei hoidnud enam üldse, lihtsalt sisse torgates muidugi töötab. Kirjutasin tootjale kurja kirja, milles nõudsin uut SS ja vask kruvi. Lubasid ka saata, eks siis näha ole. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Mis sa tast pingutad? see võib seal lõdva randmega ka olla Share this post Link to post Share on other sites
jutuots 3 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Ma ei pääse muidu deckile ligi, tuleb koos selle korstnaga lahti. Siis ongi ainuke variant kõik lahti teha ja ära pesta. Hoiab muidugi see SS kruvi aga laiskus on suur ja pingutan koos vasest kruviga. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Vaat kus lustakas Schrödingeri kruvi, samaaegselt nii kadunud kui ka mittekadunud. Kaotasin ära või keerasin vindi maha, mis seal vahet -- ikka tootjale kuri kiri, et saada kaks tk. asemele, raha tagasi ja tasuta v3 ka lepituseks. DHL-iga. Share this post Link to post Share on other sites
jutuots 3 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Selle lisakruvi oleks pidanud kohe kaasa panema, teisi ju on topelt. EDIT: Ja kui see SS oleks algusest peale normaalselt hoidnud, poleks üldse probleemi olnud, decki olen max 2x vahetanud. Seega endal ma küll süüd ei näe. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Ma ei pääse muidu deckile ligi, tuleb koos selle korstnaga lahti. Siis ongi ainuke variant kõik lahti teha ja ära pesta. Hoiab muidugi see SS kruvi aga laiskus on suur ja pingutan koos vasest kruviga. Mida sa seal pesed, õhuava? Selle jaoks in külgedel 2 suurt ava kui sa tähele pole pannud Pärast puhud kuivaks Share this post Link to post Share on other sites
jutuots 3 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Oh ebaõnn. Kui see korsten sinna kinni jääb, siis tuleb see ju koos klaasiga lahti keerata. Eeldusel, et paagis midagi on siis jookseb see sealt välja. End of the story. Kuro kruvi sobib. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 3, 2016 Rääkige nüüd ausalt ära, kes teist fasttechist varuklaase tellinud on 5 kaupa? Oleks vaja 1 tagavaraks , õnnestus katki teha Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 3, 2016 Jeesus, võin odavalt enda oma koos klaasiga ära anda. Ei istu see mulle ikka, alguses natuke kasutasin, aga juba mitu kuud on jälle TFV4 kasutusel olnud kuna ei viitsi ennast selle cthuluga vihastada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 3, 2016 no jah, aga mul pole teist masinat vaja........ vaid klaasi Pm e-smoker vist tahab seda osta Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 3, 2016 jeesus, no siis võtagi minu käest masin, saad mati varuklaasi ka kaasa ja võid masina e-smokerile edasi müüa Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 3, 2016 jeesus, no siis võtagi minu käest masin, saad mati varuklaasi ka kaasa ja võid masina e-smokerile edasi müüa Mis sa tahad cucu eest, mille varuklaasi oled jeesusele müünud? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 3, 2016 Ei tea, paku midagi. Uuena sain 30€ eest, poehind Eestis oli palju kõrgem, seega koos varuklaasiga 15+post? Võib oma nägemuse mõistlikust hinnast ka pakkuda. Kõik varutihendid jms. mis karbis kaasa tuli on ka alles. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 3, 2016 Ei tea, paku midagi. Uuena sain 30€ eest, poehind Eestis oli palju kõrgem, seega koos varuklaasiga 15+post? Võib oma nägemuse mõistlikust hinnast ka pakkuda. Kõik varutihendid jms. mis karbis kaasa tuli on ka alles. võtan ära variant on veel ka vahetus UD Zephyrus V2 vastu. See on selline tank, mille buildimisega mina kuidagi hakkama ei saa. Enamus pidavat aga saama, lisaks on võimalus tehasecoile ka kasutada Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2016 oot, sa võtsid nüüd kõik ära või varuklaasi saan mina? e: Saan vist xiiose käest klaasi Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 4, 2016 Tripp lubas jah kõik ära võtta. Kui xiiose käest ei saa küsi tema käest, kas on nõus varuklaasi loovutama. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 4, 2016 Saab, saab. Mul varuklaase 2. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2016 ma homme tellin neid ft-st juurde. Saan hiljem tagasi anda Cucu on hea, et läheb ka aasta hiljem kaubaks kui vaja. Homme peaks -20% ka olema..., mitte et nad hetkel kallid on, aga säästi ikkagi. Aga tulevad nad kuu poolteist tänu pühadele. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 4, 2016 Ei ole vaja tagasi, ära minu pärast telli. Niikuinii läheb STm müüki ja ühest varuklaasist küll Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2016 No 1 varuklaasist oli mulle ka küll kuniks eile 1 saba andis, enam pole Ma ikka endale tellin Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 4, 2016 jeesus, miks sul selle klaasiga siis nii kiire on, kui ühe ära lõhkusid ja varuklaas alles on? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2016 No igaks juhuks. Ega xiios ka nüüd homme uksetaga pole pooleteist kuuga võib nii mõndagi juhtuda Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 4, 2016 No igaks juhuks. Ega xiios ka nüüd homme uksetaga pole pooleteist kuuga võib nii mõndagi juhtuda Ohh, siis kannatad ära küll . Ma arvasin, et sul üldse klaasi pole, siis oleks saatnud sulle selle mati versiooni. Nüüd ei saada Share this post Link to post Share on other sites