heaven gifts 1 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 21, 2016 Hi vapers, Eleaf just launched a super mini device, called iStick Pico. It's comprised of a tiny box mod and a 2ml e-liquid capacity tank, supporting the latest upgradeable firmware and TCR function. It's available in 5 colors. Adopting the ijust 2 coil head, the istick pico tank is quite suitable for high watt vaping. Features: 75W Max Output with compact size VW/Bypass/TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/TCR Mode Replaceable 18650 Cell Elegant appearance in 5 colors Top filling and adjustable airflow For more info, please visit: More info: http://www.heavengifts.com/Eleaf-iStick-Pico-TC-full-Kit.html Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 21, 2016 Sõimake mu silmamõõtu, aga selle asja sisse ei lähe 18650, kui sellel patareiluugil mingi pikendustoru vahele ei käi. Pigem mahub sisse 18350. Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 21, 2016 Size: 45.2mm x 23.2mm x 70.6mm vs 18650 aku: 18.6mm × 65.2mm Läheb vast ikka. Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 21, 2016 tänu sellele, et see kork on kõrgem, peaks minema 1 heaven gifts reacted to this Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 21, 2016 Ju siis läheb. Korgi vahel võiks olla tihend ka, ei tahaks ootamatu lekke korral patareiosakonda kuivatama hakata. 1 heaven gifts reacted to this Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Märts 22, 2016 Uus info ja pildid tootja lehel. Kenasti on näha nupud põhja all. 1 heaven gifts reacted to this Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Teata ebasobivast postitusest Postitatud Juuni 8, 2016 Uus soft väljas. We just released a new firmware for iStick Pico–the version 1.01. This new firmware features a simpler interface for VW mode, a Smart mode for easy operation and a custom logo for fun. http://www.eleafworld.com/news/new-firmware-for-istick-pico-launching/ PS GB-s klientidele e-maili pakkumise hind 22USD (tollivaba ) Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Teata ebasobivast postitusest Postitatud August 11, 2016 Selle uue softiga jookseb mu Pico mõnda aega kasutades kokku. Aitab aku eemaldamine, kuid mõnikord on seda tegevust vaja mitu korda korrata, enne kui jälle mõneks ajaks tööle jääb. Mõned korrad on ka tõmbamise ajal kokku jooksnud, siis jääb nö "tuli peale". Vana softiga seda jama pole veel olnud. Uut softi olen ka üle kirjutanud, aitab umbes päevaks, siis hakkab uuesti jebima. Akuks on VTC5, muid pole selles modis kasutanud. Nüüd siis küsimus: kas kellelgi veel on uue softiga sellist jama juhtunud või on minul vigane mod? Hetkel vana soft peal ja probleeme pole, aga küsimus jääb ikka. Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Teata ebasobivast postitusest Postitatud August 11, 2016 Mul oli uus soft paar päevakest peal. Sel ajal probleeme ei esinenud. Kuna mulle meeldis vana versiooni ekraanigraafika rohkem ja smart mõudi ma ei kasuta, siis panin vana softi uuesti peale tagasi. Edit: tuleb meelde, et uuel versioonil ei toiminud takistuse lukustus. Peale lukustamist SS traadiga muutus vastavalt coili tembile takistus ikkagi Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Teata ebasobivast postitusest Postitatud August 11, 2016 Abivahend Pico küljes 24 ja 25 mm atide kasutamiseks. https://www.fasttech.com/products/3538504 Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Teata ebasobivast postitusest Postitatud August 11, 2016 Mul ühel uus soft peal paar päeva ja kõik toimib siiani ka ss traadiga lukustus. Tsiteeri Share this post Link to post Share on other sites