Jump to content
E-sigareti foorum

Birx

Tavakasutaja
  • Postitusi

    27
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%

Everything posted by Birx

  1. Too peaks olema adapter Origin Mod-iga ühendamiseks "in hybrid mode". http://www.e-cigarette-forum.com/forum/rebuildable-atomizer-systems/536955-what-hybrid-mode-aqua-origin.html See jutt selgitab. (Aga mulle kohe väga meeldis kuugeldamise käigus ettejuhtunud pealkiri: Red O-Rings $20, Aqua Atomizer Clone Included)
  2. Enne sai 10 ml soskuga ikka 3 päeva, iClear 30s tikub teise 2 päevaga ärakütma.
  3. Küss oli lihne: Is that authentic Dekang product or not? Boge lehel väidetakse Dekangi mahlade kohta: The characters of “YNDK” printed on the caps, which is the initial letter of “Yun Nan De Kang”. Neid mul küll pole.
  4. Sel teemal hoian ma ennast kursis selle feedi abil: http://lhv.delfi.ee/forum/free/122255 Foorumlane winger teeb seal äärmiselt tänuväärset tööd. Mis aga muidu teemasse puutub...ma olen suht vana elukas, sai ikka n-liidu ajal suhteliselt palju ringi reisitud....praegu tundub muidugi, et vähe... Liiga vähe siberit, kaug-ida, Tuvasse ei jõudnudki ja eks seda kesk-aasiat oleks kah ehk rohkem vaja olnud. Reisimine siis oli odav ja turvaline. Olen rännanud nii Krimmi poolsaarel kui näiteks Abhaasias. Nii vasak- kui paremkalda Ukraina on läbi käidud-sõidetud. Doni steppidest karpaatideni. Ja ma peaks ütlema, et oma reisidel olen kohanud ainult häid inimesi. See külalislahkus on lihtsalt kujuteldamatu. Vanasõna ütlevat "Tuleb külaline majja, tuleb ka Jumal majja." Ja nii ongi. Nad on kasvõi järgmise kuu ise näljas aga külaline peab saama parimat. Sisuliselt võid sa suva ajal koputada suvalisele uksele ja paluda öömaja. Ja katsu sa neile hommikul selle eest raha pakkuda- kallale tahavad tulla. Kujutate sellist asja siin ette? Mina mitte. Muidugi see oli oma 30 aastat tagasi, nüüd ehk on teised kombed. Kuid mingem konkreetseks. Ei ole olemas ei vene riiki ega vene rahvast. Veliiki Russ on müüt. On moskoviidid. Nende maad on täpselt nii palju kui Spasski torni tipust paistab. Ülejäänud on kõik anastatud territoorium. Peale sita ja saepuru pole moskoviitide maal mingeid erilisi loodusressursse. Nojah, sääsed ja muda ja ehe inimlik lollus ka muidugi. Gaas, nafta, maagid jne. kuuluvad kas tänaseks hävitatud või jätkuvalt anastatud põhjarahvastele enamasti. Jah, Jakuutia teemandid on minu arvates jakuutide omad mitte kremli pervertide. Me elame XXI sajandil. Bütsants ei sobi siia enam. Viimased tuhatkond aastat on moskoviitide riigimängimisest euroopas ainult probleeme olnud. See pask peab kaduma. Nad on korduvalt tõestanud, et nad ei oska riik olla. Soovitan taktikalisi tuumalööke ja vaippommitamist. Haiguskolle euroopas tuleb väljapõletada. Kolmandat Roomat ei ole ega tule. Ja ei ole paraku olemas ka ukrainlasi. Ukraina on juriidiline moodustis. Müüt. On ohollid ja hutšuulid. Ja mismoodi nad siiani ühes riigis on? Sarnased nagu siga ja kägu umbes. Aga euroopal ei ole mune. Viimane kord, kui euroopal neid olematuid mune vaja oli maksis see umbe 100 miljoni inimese elu. Palju seekord?
  5. Leidsin, kus seda löga müüakse. http://www.fasttech.com/product/1310920-dekang-e-cigarette-e-liquid Seal on kirjas PG/VG 75/25. Küsisin ka Dekangbio käest arvamust kauba autentsuse kohta. Seni vastust pole. Aga eks need hiinakad maga ka imelikul ajal. Lisatud: Hiinaka vastus on= we can not be sure whether they ture it is better that you purchase from us directly....Saa sa nüüd aru....
  6. Sele mahlaga maadlen hetkel: http://peleon.pl/50ml-liquid-dekang-bog ... -50ml.html Maru mõnna teine, aga ei jookse mööda tahti üles ja kitib tahi poole päevaga kinni. Väidetavalt sada prossa PG. Samas pottidel info koostise kohta puudub, aint peleoni jutt. Ei julgeks öelda, et just kangem siirup aga viskoossus on tuntav. Piirituse lisamine parandab asja.
  7. Ma siiani Vision VT peal. See sunnik aga ei saa nii paksu plögaga eriti hakkama. Pool päeva ja pesu. No ma panin mingi 15 prossa 80 kraadist viina libestiks ja siis toimib. Aga Pärnus on ainult pooleliitrised viinad nii kanged. Suts mahlapudelisse siis ja ülejääk tuleb ära juua ju, et hapuks ei läheks. Tervise peale hakkab, saadanas. Kuna lutiuuendus ka plaanis siis ootaks ka uue claro soovitusi. 510 keermega võiks ikka olla.
  8. Tra, tuleb välja, et mu Nitecore laadija pesad on erinevad. Mängisin siin ühe 14500 akuga. Laadija väidab, et täis. Lükkad lutti, vilgutab punast, surmtühi seega. Miskit kolm-neli korda lasin edasi-tagasi. Tavaliselt kasutan ainult vasakut pesa. Pidin juba aku metsa viskama aga millegipärast lükkasin parempoolsesse pessa. Rebis kenasti nisa suhu ja laadis ära. No ma viimasel ajal nii mõnegi aku mahakandnud selle vasaku pesa diagnostika alusel. Tea, kust need akud nüüd üles leiaks....koi, nagu ma olen.....
  9. Ei clearodes ole probleem vaid vedelikumahutites ehk siis nendes plastikust torukestes. Nende moestminek toimub tavaliselt selliselt, et ühest jupist saab sujuvalt kaks. Peale pisukest muljumist näiteks.
  10. Kas on keegi kusagil märganud eraldi müügis Vision VT mahuteid. Siin näituseks VIVI omad http://peleon.pl/category.php?id_category=306 Tea mis siin arusaamatuks jäi...
  11. Ei tea kas on kusagilt eraldi hangitavad kah? Mul on viimasel ajal mitmed moest läinud.
  12. Tehtud! Samas olgu nii offtopicu korras öeldud, et üha enam ajavad pissi keema igased formularikoostajad, kes arvavad, et umbes Laagrist alates lõpeb tsiviliseeritud maailm. No ei ole ainult linna, tänavat, majanumbrit. On ka maakond, küla, talu. Loodan, et ehk valideerub kah kuidagi.
  13. Sain enda oma ka Peleonist kätte. Jahvatama ei viitsinud hakata. No pikemad kristallid murdsin pooleks ja toppisin 10 ml sosku august sisse. Nii 3/4 mahust silma järgi. Inawera VPG+ läks kukile ja sooja vanni. 10 mintsi ja lahustunud. Äkiline kaup, ma ütleks. Vähemalt esialgu. Seistes tundub tagasi tõmbavat. Aga vara veel üldistada. Koos kuuma kohvi ja Glenn Milleriga on igatahes vägadega hää. ( Tea kas sellest köhateed kannatab ka teha?)
  14. Tea kust Pärnu linnas 14500 akusid ka leiaks?
  15. Birx

    Palju ÕNNE

    Õnnitlused, Spezz!
  16. 37 aasta jooksul olen ühe korra tõsisemalt katsetanud. Mingi 18 aastat tagasi. Õhtul tegin viimase pläru ja kobisin magama. Esimene päev polnud väga vigagi. Teise päeva õhtuks olin sassis nagu märtsijänes. Traavisin mööda tuba edasi-tagasi kut loomaaia hunt ja ainult üks mõte vasardas peas- "Kurat, Suitsu tahaks!!!" Tuli siis pool kümme ikka kohalikku 24 tunnni poodi külastada.See peaaegu kaks päeva on olnud ka kõige pikem suitsuvaba auk peale 15-ndat eluaastat. Viimasel ajal tikkus ligi kaks pakki päevas minema. Ja ikka selle kangema otsa omi. Tilga õli ka veel võtsid, vaat, et ei tule ka kolme pakiga välja. Kevadel proovisin vähendada. Et ehk saaks paki peale. No ei tulnud sellest miskit. Selline närv kogu aeg sees, et hoia ja keela. Ja kohe sihuke agresiivne ja norija ja... Vastik tõuk selline. Anna või iseendale üle kurgi. Kodurahu huvides lõppes ka see katsetus peagi. Olles nüüd viis päeva jutti seda eed imenud proovisin siis ühe tubakajunni kah ära. No ega see Paramount nüüd mingi gurmee pole kunagi olnud aga see oli ikka täiesti uskumatu lebra. Nagu sibi seljas põleks vatijope või midagi sarnast.
  17. Avastasin, et Peleonis kristalne mentool valikus täitsa olemas. Odav ka kui pori. Poolakas räägib midagi med piiritusega lahustamisest. UKVapersi jutu järgi lahusta millega tahad. http://ukvapers.org/Thread-Menthol-Crystals On keegi mässanud sellega?
×
×
  • Create New...